Help.

Sideitself

New member
Help.

כבר כמה ימים שאני חושבת לקנות נגן MP3. אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ואני גם לא מעוניינת להשקיע כל כך הרבה כי אני בכל מקרה טיפוס של דיסקמן. [אני קונה המון דיסקים ולא יודעת.. פשוט יוצא לי הרבה להשתמש הרבה בדיסקמן.] את הנגן אני ממש רוצה רק מבחינת הקומפקטיות. שיהיה אפשרי ללכת איתו לחדר כושר, בית ספר וכו'. [הרי דיסקמן זה מגושם כזה P:] אז מה עושים? [אה, ואיכות הסאונד מאוד חשובה לי. מאוד.] תודה מראש
אגב, קראתי את המאמרים ואת הטאגליינס... אבל זה באמת לא מוביל אותי לשום פיתרון.

stardust19

New member
יותר פרטים יעזרו לך ולנו לגבש עמדה

לגבי הנגן שאת רוצה

Sideitself

New member
מה שאני רוצה זה בסך הכל

-זכרון 512MB [אלא אם כן יש מכשיר עם ג'יגה במחיר סביר ועדיין יהיה איכותי.] -שהאיכות של הסאונד תהיה כמה שיותר טובה. ועל זה אני לא מתפשרת. -שיקרא עברית? ושיהיה נוח לשימוש? P:

Sideitself

New member
איכשהו הוא כן בא לעשות את הכל יותר

קומפקטי אבל האמ... אני קונה דיסקים ואני לא רואה את עצמי מפסיקה לעשות את זה ככה שאני לא רואה את עצמי גם מפסיקה להשתמש בדיסקמן.

מעברים אותם למחשב...

הופכים אותם לקבצי mp3 בעזרת תוכנות קידוד שונות ומעבירים לנגן.. הוא נועד להחליף את הדיסקמנים..

gt-master

New member
לכי על מינידיסק

ראיתי שמוכרים משומש ב 300 ש"ח ואני מדבר על מינידיסק טוב של סוני. הוא קטן,איכות סאונד מעולה שעולה כמעט על כל הנגנים (חוץ מאיפוד,סוני ואיריבר שהם יקרים ולא בתקציבך). אם את טיפוס של דיסקמן זה המכשיר בשבילך נ.ב זמן סוללה מדהים(עובד על סוללת AA סטנדרטית). בחיים לא קפץ לי גם בריצות. משמש כנגן MP3 לכל דבר בדגמים מהשנים האחרונות (חיבור USB אמנם ממיר לATRAC שזה הפורמט המקביל ל MP3 של סוני אבל מכיוון שאת קונה דיסקים זה לא צריך להפריע לך כי התוכנה ממירה ומעבירה למכשיר.אני ממליץ לבחור ב ATRAC3PLUS שהוא נשמע יותר טוב מMP3)

למעלה