help...

NozerikA

New member
help...

שבת שלום לכולם... אני צריך בבקשה הוראות לסריגת צעיף זיג זג בשתי מסרגות... תודה

צעיף זיג-זג

מתורגם מהאתר הזה, ומשם גם לקוחה התמונה (ובמילים אחרות, לא אני סרגתי
) להעלות 29 עיניים. שורה 1: 10 ימין, 9 שמאל, 10 ימין. שורה 2: להעביר עין בלי לסרוג, 9 שמאל, 9 ימין, 9 שמאל, להעביר עין בלי לסרוג. שורה 3: 1 ימין, ימין לתך הקדימה והאחורה של העין הבאה, 7 ימין, 9 שמאל, 8 ימין, 2 ימין יחד, 1 ימין. שורה 4: להעביר עין בלי לסרוג, 9 שמאל, 9 ימין, 9 שמאל, להעביר עין בלי לסרוג. שורה 5 עד שורה 14: לחזור על שורות 3 ו-4. שורה 15: 1 ימין, SSK, שמונה ימין, 9 שמאל, 7 ימין, ימין לתוך הקדימה והאחורה של העין הבאה, 1 ימין. שורה 16: להעביר עין בלי לסרוג, 9 שמאל, 9 ימין, 9 שמאל, להעביר עין בלי לסרוג שורה 17 עד 26: לחזור על שורות 15 ו-16. לחזור על שורות 3 עד 26 עד האורך שמתאים לך, ולסגור את השורה בדוגמא (זאת אומרת, לסגור בשמאל או בימין בהתאם לשורה שכאילו סורגים). SSK - להעביר עין למסרגה ימין בלי לסרוג, עוד אחת, להחזיר אותן למסרגה שמאל (להכניס את הקצה של מסרגה שמאל לתוך שתי העיניים יחד), ולסרוג את שתיהן יחד בימין. הסבר כולל וידאו כאן (הראשון בצד ימין)

הזקנים

New member
../images/Emo24.gifגוגי היקרה

את פשוט מקסימה וחברה נהדרת .את תמיד מוכנה לעזור בתירגום אני מתבוננת בך מרחוק ותמיד את יושבת ומתרגמת לאחרים מקסימה מקסימה. ראית את הבובות הסרוגות של הזקנים?????????.מדהים אני הולכת לסרוג את זה למשפחה שלי חחחחחח

עוד צעיף זיג-זג

וזה לקוח (כולל התמונה) מהאתר הזה. הדוגמא נסרגת על כפולות של 11 עיניים. להעלות 33 עיניים (או כמה שרוצים בכפולות של 11). שורה 1 היא צד שמאל של הדוגמא. שורות 1-5: ימין. שורות 6,8,10: [2 ימין יחד, 2 ימין, (להעלות עין ע"י סריגת ימין ושמאל באותה עין) פעמיים, 3 ימין, SSK] לחזור על מה שבתוך הסוגריים המרובעים עד לסוף השורה. שורות 7, 9: שמאל. SSK, כמו בהודעה הקודמת, והנה שוב קישור להסבר עם הוידאו (הראשון מצד ימין)

ועוד אחד!

גם זה לקוח מהאתר הזה, כולל התמונה. הדוגמא נסרגת על כפולות של 18 עיניים. להעלות 40 עיניים (או כמה שרוצים בכפולות של 18 + 4 עיניים לקצוות) שורה 1: ימין. שורה 2: 2 ימין, שמאל עד לשתי העיניים האחרונות, 2 ימין. שורה 3: 2 ימין, (2 ימין יחד) 3 פעמים, *(חוט מעל למסרגה, 1 ימין) 6 פעמים, (2 ימין יחד) 6 פעמים* לחזור על הקטע שבין ה-* עד ל-8 העיניים האחרונות, (2 ימין יחד) 3 פעמים, 2 ימין. שורה 4: (צד שמאל של העבודה): ימין. לחזור על 4 שורות אלה עד לאורך המתאים, ולסגור.

למעלה