HELP אין לי כח יותר חושבת על הגרוע מכל
ס ס מ ר ט ו ט י ת New member 2/7/06 #3 מתביישת לספר השפיל אותי עד עפר גרם לי לעשות את הגרוע מכל מרגישה נורא לא יכולה יותר. הגרוע מכל זה הגרוע מכל
מתביישת לספר השפיל אותי עד עפר גרם לי לעשות את הגרוע מכל מרגישה נורא לא יכולה יותר. הגרוע מכל זה הגרוע מכל
S spooni New member 2/7/06 #4 אנחנו לא מכירות אותך, למה להתבייש? ומה כבר יכול להיות כל כך גרוע ? אולי גם אחת מאיתנו עשתה ועברה את אותה החוויה בעבר. ספרי בבקשה.
אנחנו לא מכירות אותך, למה להתבייש? ומה כבר יכול להיות כל כך גרוע ? אולי גם אחת מאיתנו עשתה ועברה את אותה החוויה בעבר. ספרי בבקשה.
ס ס מ ר ט ו ט י ת New member 2/7/06 #5 מתביישת בפני עצמי שהגעתי לאן שהגעתי לא האמנתי שאהבתי אליו תנוצל עד כדי כך. שונאת אותו, שונאת את עצמי. אילץ אותי לשכב עם שני חברים שלו. הסכמתי. והוא עמד והסתכל, חשבתי שזה עושה לו טוב. זרק אותי לכלבים. נבלה. איך אסתכל בראי ? מה אראה שם ?
מתביישת בפני עצמי שהגעתי לאן שהגעתי לא האמנתי שאהבתי אליו תנוצל עד כדי כך. שונאת אותו, שונאת את עצמי. אילץ אותי לשכב עם שני חברים שלו. הסכמתי. והוא עמד והסתכל, חשבתי שזה עושה לו טוב. זרק אותי לכלבים. נבלה. איך אסתכל בראי ? מה אראה שם ?
נ נורית הדרי New member 2/7/06 #6 אוי מתוקה...אל תשנאי את עצמך בואי דברי איתנו. איש לא ישפוט אותך כאן, יקירתי. זה המקום להכיל את הכאב הנורא שלך. את בבית.
אוי מתוקה...אל תשנאי את עצמך בואי דברי איתנו. איש לא ישפוט אותך כאן, יקירתי. זה המקום להכיל את הכאב הנורא שלך. את בבית.