HELP!!!

Josie

New member
HELP!!!

היי... איזה פחד... אני לא בטוחה שאני רוצה לעשות את זה, אבל אני אעשה את זה בכל זאת (עם עצתה של איה...)... אוקי, אז ככה - אחרי שביקרתי בכמה בלוגים מדהימים שמאוד מאוד אהבתי, החלטתי לבנות אחד משלי... עכשיו, בעיה - אני לא מבינה בעיצוב גרפי וגם לא הכי במחשבים... אז הלכתי ל-YAHOO, ומשם בניתי אתר. וביאהו אי אפשר לעשות אתר כזה יפה... אז הוא די פשוט, לדעתי הוא גם די מכוער, ואני לא יודעת מה לעשות כדי ליפות אותו... חשבתי שאולי איה תוכל לעזור לי, אבל היא הפנתה אותי לפורום(ואם איה אומרת - אני עושה...!)... ולכן אני סומכת עליכם שתוכלו לתת לי ביקורת טובה שתעזור לי. אבל תהיו אכזריים, טוב? אז הנה הכתובת - www.geocities.com/orit_sella.The-Kingdom.html אבל צריך להקפיד על אותיות גדולות וקטנות איפה שצריך כדי להיכנס לאתר... תודה ענקיייייייייייית -
JOSIE

Josie

New member
אני לא יודעת איך...

תנסו שוב ותקפידו על אותיות גדולות איפה שצריך ואם לא הולך... תנסו שוב... אוף... אתר קקה

איה@

New member
josie - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאד שמחה שהצטרפ אלינו! ומה זה פחד?? מאפוא הוא נובע? - מה את חושבת שכולם התחילו מהכי טוב? לא! לאט לאט מתקדמים ומתפתחים וכל הכבוד לך שאת מעיזה! משפט סיני עתיק אומר: המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד קטן
אני לא מצליחה להכנס לקישור שנתת אז לא אוכל להגיב על העיצוב והגרפיקה אנא תני קישור נכון, ומשם נוכל להתקדם. יום טוב
איה.

Josie

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני לא יודעת איך שמים קישור... אני אנסה -

איה@

New member
איך לרשום קישור

תעתיקי את הכתובת של האתר שלך. מתחת לרבוע חלון התגובה בהודעה, תראי מלבנים שיש אפשרות לצרף שם כתובות חשוב! תמחקי את ה-HTTP:// שמופי שם ותדביקי את הכתובת שלך.
איה.

איה@

New member
טוב........אז ככה ../images/Emo26.gif

הדבר הראשון והעיקרי שהפריע לי מבחינת עיצוב באתר שלך הוא הרקע, הוא לא מתחבר טוב לא מבחינת הצבע, ולא הצורה והייתי ממליצה לך לשנות אותו לצבע אחיד מתאים. מה גם שבחרת באלמנט של קטיפה.....שזה לא ממש מתחבר עם ה"נושאים הנוספים" עליהם את מדברת באתר שלך עליהם לא אגיב ולו במילה אחד!
את תמונת הכניסה אהבתי. שוב עם רקע מתאים זה יראה הרבה יותר טוב. בהצלחה
איה.

Josie

New member
חחחחחחחח

איושקה... אין מה להתבייש - קקי זה לא דבר רע...! חחח... סתם, זאת פשוט בדיחה שלי ושל חברה שלי... בעיה - אין רקעים יפים ביאהו... כולם מכוערים כאלה... זה היה הכי מגניב לדעתי... אני אוהבת שחור גם... יש לכם אולי אתר שאני יכולה למצוא בו רקע יפה שיתאים לאתר? ו... תודה רבה...! JOSIE

0רחלי

New member
למה שלא תתחילי בבלוגספוט?

יש להם עיצובים מוכנים וכך תוכלי להתרגל קצת לכתוב בבלוג, לעדכן וכו´...

Josie

New member
אוף, אני לא מבינה כלום...

נרשמתי, אז אני צריכה שוב להירשם? אז נרשמתי שוב, ואמרו לי שהשם תפוס... אבל הוא תפוס על ידי...! איזה עיצבון עם כל האתרים האלה... (עזבו אני קצת עצבנית...)

Josie

New member
עכשיו זה אומר

Oops, bad login. Try again. Note: If you haven´t used Blogger before, fill out the new user form )below the form you just submitted( instead. עכשיו מה?!

naatz

New member
מממ...

מעולם לא נגעתי בבלוגר. וגם לעולם לא אתקרב אליו. אבל לפי הודעת השגיאה אני מניח שהייתה בעיה עם ההרשמה שלך. קורה. לדעתי כדאי שתנסי להירשם בשם חדש רק כדי לבדוק שהבעיה היא לא אצלך במערכת. אם גם אז זה לא יעבוד - תבדקי אם את משתמשת בפיירוול או בפרוקסי. ואם לא ולא - אז תמצאי תחביב אחר
naatz

Josie

New member
הצילו פעם שניה...

טוב, תאמת עכשיו אין כל כך בעיות אבל... מה זה FTP? מקווה שתענו לי מהר כי אני באמצע מילוי הטופס... JOSIE

למעלה