HELPPPPP

yaelal1

New member
HELPPPPP

בד"כ לובשת ג'ינס וטי-שירט.
היום בדחף של רגע קניתי שני דברים "אחרים".
יותר מתאימים לנשים ופחות "למחלקת מתבגרים"...
אני מרצה באוניברסיטה אז אני דווקא מחפשת מראה מוקפד וצנוע אבל מחפשת גם את השיק ואמירה האישית.
אז קניתי שימלה אדומה בזארה שאני מחפשת לה אקססוריז וגם - איזה נעליים לעזזל יתאימו כאן? האם סניקרס ישוו לזה מראה דוסי להחריד (לא שיש לי משהו נגד דוסים, אבל אני לא)
וקניתי גם חצאית מקסי מגניבה שלא ברור לי עם איזו חולצה ואיזה אקססוריז ללבוש אותה.

תודה לכל העונות!

shmickey

New member
אל דאגה!

נראה שאת עושה עבודה די טובה!

השמלה יפה לך, הצבע נפלא. המגפיים לטעמי לא מתאימות כי הן מקצרות לך את הרגל, עם הסנדלים זה הולך מצויין. כל סנדל/נעלי פאמפס יתאימו פה יופי.
בימים קרירים יותר הייתי משלבת אותה עם ג'קט ג'ינס ומגפונים נמוכים.
סניקרס אגב גם יהיו מגניבות פה, כאלה שנגמרות נמוך בקרסול.
&nbsp
עם חצאיות מקסי יש לי פחות נסיון, לטעמי שילבת אותה יפה מאוד.
הייתי מצרפת שרשרת סטייטמנת שתסגור את הלוק היטב.
הייתי משלבת איתה חולצות בסגנון הזה (רחבות שמוכנסות פנימה) בלבן, אופווייט ונייבי.
שווה לנסות אותה גם עם קרופ טופ ולראות איך זה עובד.
&nbsp
תתחדשי!!

&nbsp

אייבורי

New member
לנשום עמוק

&nbsp
כמו שאמרה המיייינהלת, את עושה יופי של עבודה
וגם נראת מעולה.
אישית דווקא כן אהבתי את הנעלים עם השמלה (פחות את הסנדלים)
ושמלת המקסי לדעתי תלך יותר נחמד עם חולצה לבנה.
&nbsp
נ.ב.
מנהלת איך הייתי ?

shmickey

New member
נותנת לך 7 מתוך 10

2 נקודות ירדו כי לא הסכמת איתי
נקודה נוספת ירדה כי קראת לחצאית המקסי שלה, שמלה.
אבל זה טיפוסי לכל הגברים ולכן ירדה לך רק נקודה אחת.
&nbsp

yaelal1

New member
ואו! אתה גבר, בפורום אופנה! הייתי מורידה את הכובע...

אבל אין לי.
בכל מקרה, תודה על האינפוט.

אייבורי

New member

&nbsp
אני עוקב אחרי הפורום לא מעט
(וגם מחבב את המנהלת מאד)
בכלל
אסתטיקה יכולה ללבוש צורות שונות, החל באומנות, מתמטיקה ועד לבוש.

Rosie52

New member
איזה כיף שבאת

השמלה מהממת!!!
וואי וואי כמה שילובי נעליים/סנדלים/סניקרס אפשר לעשות איתה.
המגפיים פחות משתלבים (בעיניי) עם השמלה.

חצאית המקסי מיוחדת ומעניינת מאוד. החולצה ששילבת איתה מאוד מוצלחת ותוכלי לשלב עוד הרבה טופים.

שיחקת אותה, לדעתי רכישות מוצלחות מאוד.

רוזי

לי וולף

New member
תתחדשי ותהני. לגמרי שיחקת אותה

השמלה האדומה יושבת עליך מאוד יפה ויכולה לקבל 'תפנית סיגנונית' להרבה כיוונים בהתאם לנעליים- עם המגפונים זה נראה קצת יותר צעיר ואולי אפילו על גבול הגראנג'י (חולצה משובצת קשורה על המתן ואת מסודרת) או רוקנרול, עם ז'קט עור מעל..גם את ההצעה לז'קט ג'ינס אני אוהבת. מצד שני, גם הסנדלים עובדים ובטח שסניקרס יעבדו (אני ממליצה להקפיד על גרביים נסתרות בתוכן). גם נעלי סירה וסנדלים שטוחים יתאימו ואם השמלה לא מטריקו, אז גם נעלי עקב עדינות יותר יכולות להתאים אם בא לך.
החצאית ממש מוצלחת לטעמי ואני אוהבת את השילוב עם החולצה (ואת כל מה שהציעו לך). גם איתה יש לי תחושה שהיא יכולה לעבוד בכיוונים יומיומיים ואפילו חגיגיים מעט יותר, בהתאם לשילובים - גופיה לבנה ושרשראות זהב (ותיק קטן עם פרנזים) יקחו אותה למקום קצת בוהו-שיקי וחולצה פחות "טריקו-ית" (למשל ויסקוזה/משי) תשווה לה מראה קצת יותר חגיגי. הייתי נועלת סנדלים שטוחים - משאירה את האצבעות חשופות שלא לבלוע את כולך ולשמור על האווריריות שלה.

שרוני1ש

New member
תתחדשי!!

שני פריטים כ"כ יפים...! שימושיים, ומחמיאים מאד!! השמלה יפהיפיה בעיני! כמה פשוטה ככה גאונית... גזרה נפלאה, ויושבת עלייך בול. סנדלים שטוחים, זו ברירת המדל שלי. תמיד...
והחצאית... נ-ה-ד-ר-ת!! חולצת טריקו לבנה, שרשרת ארוכה בגווני כחולים, סנדלים שטוחים (כאילו דא...). יופי!
ועכשיו סקרנת: מרצה למה את?

למעלה