HELPPPPPP

HELPPPPPP

אהלן אולי מישהו יכול לעזור? מותקנת אצלי במחשב תוכנת Q-FAX של תוכנת קיוטקס לחלונות. לאחר שביצעתי את כל מה שצריך, הופיעה לי הודעה שיש צורך להגדיר COM. מיואשת, לא יודעת איך עושים זאת. אולי מישהו יכול לעזור? תודה, ליהי

@poet

New member
תוכנה ישנה נורא אבל....

להגדיר COM. אין דבר כזה בוא נלך שלב שלב מה בדיוק ניסת לעשות ף האם ניסית להתקין האם ניסית לשלוח מכתב , או להדפיס טקסט ????????????.

*LIHI 007

New member
היי פואט - הנה הבעייה

היי פאט; לקחתי תקליטור מקורי של קיוטקס והתקנתי מתוכו את ה- Q-FAX באופן אוטומטי כך שזה מותקן יחד עם המעבד תמלילים של קיוטקס. במהלך ההתקנה התבקשתי לאשר מספר פריטים וכך עשיתי עד ל- SET_UP בקיצור כשניסיתי לשלוח, לא הצלחתי. המערכת הודיעה לי כי היציאה COM1 אינה פנויה ויש להגדיר COM חדש היו מספר של COM בחלון בצורה של COM1, COM2 והלאה. אני עם ההבנה המועטה שלי בעניין, ממש לא הצלחתי.

Ey@L

New member
תשובה

קצת קשה להבין מה בדיוק הבעייה אבל להלן מספר אפשרויות: 1. תנסה אולי להגדיר COM אחרים, אולי בCOM שלך הוא בעצם אחד אחר. 2. תבדוק אם יש תוכניות אחרות ברקע שמשתמשות במודם. 3. בחלונות 98 לחץ ctrl+alt+del ושם אם קיים עשה סיים משימה ל rnaapp 4. תבדוק ע``י כניסה ללוח המדפסות אם מוגדר לך תוכנית פקס נוספת. תיראה אם הדברים האלו עוזרים לך, ובמידה ולא, תרשום בדיוק מה הוא רושם לך..ואולי אמצא עוד כמה פתרונות.

קוב

New member
קל מאוד

Q-Fax לא תוכנה כל כך ישנה פואט..... אבל ניגש לפתרון. להגדרת המוצא הטורי (Com ) פשוט: 1. הפעילי את התוכנה. 2. לחצי על האייקון של הכרטיס (חמישי משמאל). 3. בחרי באייקון של הכרטיס - התקנת פקס מודם. 4. צד ימין למעלה, בחרי את ה-COM הרצוי. כדאי לוודא באיזה COM מותקן המודם ולבחור ישר את ה-COM הנכון. בכל מקרה אחרי בחירת ה-COM אפשר רצוי וצריך לבצע בדיקת מודם (יש לחצן כזה). מקווה שעזרתי קוב

קוב

New member
פתרון אני מקווה

לפני הגדרת ה-COM צריך לוודא שהשליחה והקבלה האוטומטים עצורים (מסך ראשי צד ימין למעלה). אחר כך אפשר להגדיר כמו שכבר ציינתי למטה. קוב

למעלה