Helpppppppppppppppppp

צפרדעית

New member
Helpppppppppppppppppp

אוףףףף תמיד כשהדברים מסתדרים יותר מידי טוב, חייב לבוא משהו ולהרוס אותו... אתמול אמא שלי ביררה עם ה"מלאכית" שלי באסף הרופא מה קורה עם התור לניתוח ומה מתברר??? שהרפואה הציבורית היא נאכסית! התור הקרוב ביותר שיכלו לתת לי הוא לעוד 3 חודשים (וזה אחרי הפעלת קשרים מסועפים) אין סיכויי שאני מחכה כ"כ הרבה זמן! עכשיו אני צריכה את עזרתכם... איך אני פונה למיגזר הפרטי? איך אני מפעילה את הביטוח המשלים? יש סיכויי שדרך המושלם אני אקבל תור קרוב יותר??? למי יש קשרים עם אחד הרופאים המנתחים??. ה צ י ל ו !!!! צפרדעית (שלא מתכוונת לחכות לנצח נצחים)

שלגיה**

New member
צפרדעית בוקר טוב

לא להלחץ קודם כל. שנית, נכון שכשמחליטים לעשות ניתוח רוצים כבר להיות מעל שולחן הניתוחים מהר מהר,אבל צריך לקחת בחשבון את כל העיכובים האפשריים (תגידי תודה שאת לא בתקופת שביתות בתי-החולים,או האחיות,או הרופאים...). כתבתי לך מספר פעמים לגבי האפשרות להתנתח בוולפסון !!! לא התייחסת לזה כל כך. תתקשרי לקופ"ח תבדקי אם יאשרו לך בוולפסון במידה וכן אז נמשיך משם... הכי חשוב לא להכנס ללחץ !! לקחת את התאריך בפרופורציות,3 חודשים זה לא שנה כמו באיכילוב,תסתכלי על הכוס המלאה ! שלגיה

צפרדעית

New member
הקופה לא מאשרת..

הם מאשרים לי רק בבלינסון ובאסף הרופא... אני לא מסוגלת נפשית לחכות כ"כ הרבה זמן... זה מסוכן עבורי במשך 3 חודשים אני עלולה לעלות במשקל!!! יש לך מושג לגבי האופציה הפרטית? <אני מוכנה לשלם> זה יעזור לי לעבור קופה???? צפרדעית

צפרדעית...בוקר טוב../images/Emo24.gif

יכולתי להגיד לך שכל עקבה לטובה - אבלזה נדוש ונשמע מה זה לא במקום.. לגבי קופת חולים אחרת... את יכולה לעבור - אבל המעברים מתבצעים פעמיים בשנה - בינואר ויולי. אני לא יודעת אם עוד לא נסגרה ההרשמה למעבר בינואר. כל קופת חולים שאינה הכללית - תאשר לך (שוב - בתנאים הפיסיים המתאימים) ניתוח בוולפסון - כי הוא בי"ח ציבורי ולא של הכללית. אבלשוב, תצטרכי לעבור את כל האישורים מחדש... לכן זה יקח כ-3 חודשים בכל מקרה. לגבי לעשות פרטי - אני ממש לא יכולה לענות לך על זה..... אבל..... מה שלא או יותר נכון - כן תחליטי - קחי את הדברים בקלות.

קרן_ס

New member
../images/Emo105.gif ית חמודה

קודם כל רילקס, איך אפשר סערה כזו על הבוקר ?! אני מבינה לליבך בעיניין הלחץ, גם אני כזו אימפולסיבית, אם אני רוצה משהו אני חייבת אותו עכשיו ומהר, לפני שיצא לי הרוח מהמפרשים. אל תדאגי, יהיה בסדר. מחזיקה לך אצבעות (גם ברגליים
) קרן

RomiVais

New member
צפרדעיתוש ../images/Emo24.gif

אני מקווה שכעת את טיפה יותר רגועה. לא עוזר להילחץ, זה לא מזרז עניינים!! קשה לי לענות לך לגבי הפרטי, כי אני ממש ממש לא מבינה בזה, אבל אחרים פה אולי יוכלו לעזור יותר. אין סיכוי שיאשרו לך לעשות בוולפסון? שם הכל תיק תק... בכל מקרה, אני מחזיקה אצבעות חזק חזק. קחי את הדברים בקלות - הכל יסתדר - מבטיחה!!!
שולחת לך המון
רומי

עדי.פ

New member
אופציה פרטית לניתוח

אם דרך ביטוח משלים (תלוי איזה קופה ואיזה ביטוח משלים) יש תמיד השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים. כדאי לך לפנות לרופא פרטי ולקבוע תור ולקבל ממנו את כל המכתבים שצריך כדי לקבל את אישור הביטוח המשלים. אם את בוחרת בדרך 100% פרטית אז זה עסק יקר למדי (טבעת+מנתח+חדר ניתוח +יום אשפוז = מעל 10,000$ !!! ) הצעתי לך, קבעי תור אצל רופא פרטי ( אני ממליץ מכל הלב על ד"ר סובחי שניתח אותי) ותמשיכי משם לביטוח המשלים אם כבר יש לך את כל הבדיקות אז התהליך אמור להיות קצר למדי.

צפרדעית

New member
האמת היא שחשבתי על חרוזי

כי ההשתתפות העצמית אצלו היא קצת (הרבה) יותר סולידית.... אבל אם לא תהיה לי ברירה, אני באמת אנסה את האופציה הזאת

רוייקו

New member
היי צפרדעית.. האמת, אני לא מופתע

באסף הרופא יש סדר וסדר מתבטא גם בתורים. בכל אופן, אם הכל כבר מסודר לניתוח ורק התור מייאש, אני מציע לך א תהמיסגרת הפרטי, כמובן, כמידה ויש לך ביטוח משלים. יש לך ? אם לא, אין על מה לדבר.

צפרדעית

New member
יש לי ביטוח משלים

ואפילו זמן האכשה כבר מתאים.... איך אני מזיזה עינינים???? רוייקו כמדומני במפגש רמזת שאתה יכול לעזור לי לזרז עינינים! סיימתי כבר את כל הבדיקות ואפילו הטבעת צריכה להגיע ביום רביעי הבעיה היחידה שמגבילה אותי עכשיו היא התאריך! אין לי בעיה לשלם את ההשתתפות העצמית דרך המושלם, רק שאין לי מושג איך אני עושה את זה ולמי אני בדיוק פונה צפרדעית

בת עדן

New member
צפרדעית בוקר טוב../images/Emo13.gif

חשבת אולי שאפשר בעיר אחרת לעשות את הניתוח. תוך שבועיים תקבלי תור, בדוק. תשאלי את הפרטים האלה בקופ"ח שלך ותכתבי לי אני ידריך אותך.

שלגיה**

New member
לצפרדעית-כמה דברים חשובים

קודם כל אני לא חושבת ששלושה חודשים זה הרבה זמן-באמת !! את צריכה להבין שהניתוח לא יעשה לך את כל העבודה,את הולכת לקראת תהליך של שינוי ואת יודעת זאת ונראה לך שאם תתחיל ממחר בבוקר להיות עם טבעת המגבילה את קיבתך אז תוכלי להרזות בקלות ,ההרזייה באה מהכח שלך והטבעת מסייעת הן מבחינה פיזיולוגית והן ובעיקר מבחינה נפשית בראש. אמירה כמו "אני אשמין תוך שלושה חודשים" אינה תורמת לשום דבר,כי את יכולה להשמין גם עם הטבעת (ועוד איך להשמין). אם תתחילי מהיום בתהליך של שינוי קרי; תכיני לך טבלה של התאריך המיוחל ובימים שנותרו עד הניתוח (ותראי שזה יעבור מהר) תתחילי בשינוי בראש; תתחילי ללעוס לאט את המזון הנכנס לפיך תפרידי בין שתייה לאכילה תמנעי הדרגתית מסוכרים ומפחמימות פשוטות תתחילי בפעילות גופנית כלשהי (אפילו תרשמי לחוג התעמלות או משהו כזה) לא רק שתגיעי רזה יותר לניתוח (הרי כבר אישרו לך אותו אף אחד לא ישקול אותך ביום הניתוח אלא הניתוח רק יתן דחיפה רצינית להמשך !!! יכול להיות שמה שאני כותבת מייאש אותך או לא מעודד בצורה כזו או אחרת,אבל עלייך להבין שההמתנה יכולה להשתלם לך מבחינה נפשית בעיקר ! הרבה פעמים לאחר שאנשים מחליטים שהם רוצים לעשות ניתוח הם כבר רוצים להיות אחרי ורזים כמה שיותר מהר,הם אח"כ מגלים שהתהליך ארוך ולא קל ובעל מהמורות והרבה קשיים בדרך. השינוי (וזה לא חדש לאף אחד) מגיע מהראש מהרצון להיות בריא יותר בגישה שלך לעצמך ולגופך,הניתוח יכול לסייע לך לעזור לעצמך. נכון שאת כל הדברים הרשומים לעיל אפשר לעשות ללא ניתוח,אבל יש לניתוח אפשקט משמעותי יותר כשמטפלים גם בראש ובסיבות לאכילה שמביאה אותנו להשמנת יתר קיצונית . אני לפני הניתוח "חגגתי" בלשון המעטה ואני די מצטערת על כך ! אין שום דבר שבעולם שאני רוצה יותר מכל וזה השליטה בראש על האוכל. לא ניתוח ולא שלושה ניתוחים יעשו את זה. הכל בראש !!!!!!! 3 חודשים וזה יעבור מהר. לגבי האופציה הפרטית,אני לא סבורה שצריך לשלם כל כך הרבה למי שאין לו ביטוח/ביטוח משלים,אין שום סיבה שמישהו אחד יעשה זאת בחינם (ע"ח קופ"ח) ואחר ישלם הרבה כסף כדי לזרז את התור,את לא בסכנה בריאותית חלילה,אלא אם כן מצבך הכלכלי מאפשר הוצאת סכום גדול ! תקחי בחשבון שלא בטוח שקופ"ח תתן לך טופסי 17 לאיכילוב להמשך מעקב ע"י ד"ר סובחי (במידה והוא ינתח אותך באופן פרטי) או לחרוזי בוולפסון,קופ"ח מעדיפה לתת לך את הטיפול בבי"ח וגם את המשכו ללא הגבלה (באסף הרופא או בבילינסון כפי שכתבת). שיהיה לך יום טוב ורגוע שלגיה

צפרדעית

New member
הסיבה שבגללה אני לחוצה

היא בראש ובראשונה בגלל החששות שלי... כרגע הגעתי למצב שבו אני בטוחה שהצעד הקיצוני של התערבות כירורגית זה מה שאני צריכה אני יודעת שהניתוח הוא רק אמצאי להשגת מטרה ושהניתוח לבדו לא יגרום לי להיות רזה ברור לי שהשינויי צריך לבוא מהראש... מה שמפחיד אותי בלחכות כ"כ הרבה זמן זה שהתפיסה שלי תשתנה... את יודעת שהיו לי המון חששות מהניתוח בשבילי להחליט על ניתוח הוא באיזשהו מקום להשלים עם העובדה שאני לא יכולה לבד מבחינתי הדרך הזאת היא סוג של כשלון עצמי... כרגע השלמתי עם העובדה שאני לא חזקה כמו שתמיד חשבתי ואני מוכנה לקבלת עזרה אני מפחדת שאם תעבור תקופה ההרגשה הזאת של חוסר שליטה עצמית...של אכזבה מעצמי תגבר ואז יעורער הביטחון שלי באפקטיביות של הניתוח בגלל זה כ"כ חשוב לי שהדברים יקרו מהר... לפני שיהיה לי זמן להתחרט אני יודעת שזה נשמע קצת ילדותי, אבל זה מאוד חשוב לי... חוץ מזה אני לא ממש מפחדת מהשמנה בתקופה הזאת כי בעצם את הויתור על האוכל כבר עשיתי מה שמפחיד אותי יותר זה שאני "מבזבזת" זמן יקר בדרך לחלום שלי... אני מקווה שהדברים יסתדרו צפרדעית

בת עדן

New member
צפרדעית הכוונה

לירושלים ביח"ח ביקור חולים עם רופא מעולה , שמתמחה בלפרוסקופיה עם טבעת שבדית, ויש לו אחוזי הצלחה רבים.

שלגיה**

New member
"מבזבזת" זמן יקר ???

אין דבר כזה במושגים של לפני ואחרי הניתוח. דווקא בגלל שאולי את לא בשלה מספיחק וחוששת לחרטה בעניין את צריכה את פרק הזמן הזה לקראת הניתוח. גם בתוך חודש המתנה את יכולה להתחרט !! אפקטיביות הניתוח תהיה בין אם תחליטי שאת "עוזרת" לטבעת להגביל אותך או לא,רק שאם לא תעזרי לה אז התוצאת יפחתו ואת תגרמי לעצמך נזק פיזי ואח"כ נפשי כתוצאה מכשלון. את יכולה להיעזר בנו ולשתף אותנו בכל מה שאת חושבת על הניתוח,על התהליך,על מה שאת מוכנה לעשות לקראת השינוי ועל מה יהיה לך הכי קשה,את יכולה לבחור בינתיים במסגרת תמיכה שכבר ניסית בעבר (רק בשביל המסגרת) ולהגיע לניתוח לא כי "אין ברירה" ואת חייבת לעשות ניתוח כי אבדו כל הסיכויים,אלא כי הניתוח יכול לעזור לך יותר מכל דבר אחר לרדת במשקל ולשנות אורח חיים מבחינה תזונתית. החלום של הוא לא הניתוח החלום שלך הוא להרזות ולשמור על ההרזייה. הסטטיסטיקות מראות שרוב האנשים (רוב ולא כולם ברור שיש דוג´ יוצאות דופן) שירד במשקל בדרך טבעית וללא עזרה כירורגית (קרי שומרי משקל ודיאט קלאב ,מירי בלקין,וכו´) לא הצליח לשמור על ההישג (כנ"ל אני ועוד כמה בפורום זה). ע"י הטבעת אפשר לשמור על ההישג עם סיכוי רב יותר (כמובן שאפשר שלא) אבל הטבעת מסייעת ותו לא. אנחנו כאן איתך, גם אני , לסייע לקראת,תוך,ואחרי כמה שאפשר. לפעמים הסבלנות משתלמת. שלגיה

צפרדעית, כל מילה של שלגיה נכונה.

נכונה. צפרדעית, תנסי תנסי לחשוב מההיבט החיובי. יש לך זמן לאט לאט להיכנס לשינוי. תכנני לך תפריט דיאטטי שיהיה לטעמך (ויש מתכונים לדברים נפלאים כאלה). תנסי לעשות אולי גם הליכות ברגל עם ווקמן או דיסקמן עם מוסיקה קצבית שתעשה לך כיף. אם תתכנני את זה ככה שזה יתאים לך נפשית וגופנית. בלי יסורים או מחשבה שהנה מגיעה "תקופת סבל" - את יכולה אפילו עד לניתוח להגיע להישג ולהכנס לתנופה של הרגלים חדשים, לעבוד על נקודות תורפה שלך וכו´. את יכולה לקבל המון תמיכה בינתיים מכולם. עיצה טובה טיפים ועוד. צפרדעית, (אוהבת את השם שלך..) אני/אנחנו איתך. שיהיה לך יום מקסים, מדליה.

למעלה