Helpppppppppppppppppp

רוייקו

New member
אמרתי שלא אעזור ?

אני יכול לעזור איפה שאפשר.. כלומר, במיסגרת הקופה.. אין לי קשר עם הרופאים באסף הרופא לכן לא אוכל לעזור לך שם, מה גם שאמרת שאת מכירה וילך לך די מהר ביחס למה שקורה באופן רגיל וכו וכו ... מה שאני מציע לך זה לפנות למנתח שאת מעוניינת בו באופן פרטי. התורים אצל מי שמנתח באסותא די קצרים ואפשר תוך יום אפילו לסדר לך, במידה ואת מסודרת מהבחינה הכספית וכו וכו .. טופס 17 את לא צריכה לאסותא אם יש לך משלים. ההשתפות אצל חרוזי כ 2000 ש"ח והגבוהה ביותר אצל דר´ סובחי, כ 6770 ש"ח. אני אוהב את שניהם. האמת, במידה ואת עושה את הניתוח אצל אחד משניהם במיסגרת אסותא, התור כל כך מהיר, כך שאת לא תספיקי לחכות אפילו.

בולדוג

New member
לצפרדעית

היתי כבר בסרט הזה ,אז ככה יש לך את את כל הבדיקות וביטוח מושלם,את יכולה לעבור את הניתוח בקלות ובמהירות תמורת השתתפות עצמית של בין 2000 ל6700 ש"ח תלוי ברופא ממה שחקרתי ושמעתי הכוכבים הם סובחי(המלצה אישית) חרוזי.אבינוח. תחליטי תקבעי פגישה (רוב הכסף של היעוץ מוחזר על ידי המשלים) וכוון שיש לך את כל האישורים והטבעת אין שום סיבה לא להיות בעוד שבוע באסותא אחרי הניתוח!!! אז שיהיה בהצלחה מה שתחליטי.

דליה.ד

New member
ניתוח פרטי../images/Emo11.gif

אני קיצרתי את התור, עברתי ניתוח אצל אבינוח בבית חולים אסותא, שבוע אחרי שדיברתי עם הרופא, זה עלה לי 1286 ש"ח בלבד (האשפוז בבית חולים פרטי). יש לי ביטוח מושלם ויש להם קיצור תורים למי שמוכן לשלם עבור האשפוז בבית חולים פרטי. התקשרי לאסותא והזמיני תור לאבינוח, הוא מקסים, אנושי, חמוד, רציני, מומחה ופשוט טוב לב! בהצלחה!

צפרדעית היקרה

היי חמודה מה שלומך.מה את לא מתגעגעת אלי ? רציתי רק להביא לידיעתך שבבית חולים לאנידו בנתניה ישנה מחלקה כירורגית נפלאה עים אווירה ביתית ומשפחתית בניהולו של ד"ר שחור שמבצעים גם ניתוחי מהסוג הנ"ל. זמן ההמתנה עומד על פחות או יותר כחודש ולי בשם אחותי שעברה שם את הניתוח יש רק שבחים גם על המקצועיות וגם על היחס החם והאישי. אים תרצי פרטים נוספים אני לרשותך.

למעלה