Henree - Plastic Sound

zoomout

New member
Henree - Plastic Sound

מי שרוצה לקנות את הדיסק של הנרי plastic sound עכשיו יש אותו ב ebay ,עולה רק £3.39 GBP (חדש,לא משומש) שזה בערך 27 שקלים כולל משלוח,אני כבר הזמנתי.

benLN

New member
כפרה זה לא המחיר זה מכרז...

שבו המחיר המינימלי הוא GBP 1.49 ואתה צריך לרשום את ההצעה שלך..... אין שם מחיר קבוע, זה נראה לי מי שנותן את המחיר הכי גבוה מקבל את הדיסק במחיר שהוא הציע ומשלוח זה עוד איזה 4-5 GBP שאין לי מושג מה זה...

maor ravid

New member
לי יש אותו ממזמן הוא עלה לי קרוב ל-150 שקל עם

משלוח רשום מי שממש חושק כמו שווה לדעתי :)

zoomout

New member
זה המחיר הסופי

כי כתוב ליד זה buy it now,זה אומר שקונים במחיר הכתוב בלי מכרז....יש ב ebay נראה לי 4 מקומות שאפשר לקנות,וזה יוצא משהו כמו 3.5 פאונד (27 שקלים) ביחד עם המשלוח...אני כבר הזמנתי במחיר הזה,בלי שום מכרז. המושג GBP זה Great Britain Pound כלומר לירה סטרלינג אנגלית 1GBP = 8.228 shekels

איבגי1

New member
אשמח גם !

איך מזמינים <? אני לא מבין שם כלום !!!! מישהו יכוללעזור ?

zoomout

New member
איבגי זה יותר קל ממה שאתה חושב

קודם כל אתה הולך לבנק ומזמין כרטיס אשראי בינלאומי,כי אתה צריך לקנות מחול . דבר שני תכנס לאתר www.paypal.com ותפתח שם חשבון...paypal זה הארנק האלקטרוני שלך לתשלום באינטרנט,זה הכי בטוח שיש. דבר שלישי אתה פותח חשבון ב ebay וזהו אתה יכול לקנות דברים...אני כבר קונה שם בערך שנתיים,וזה משתלם.

maor ravid

New member
לא מחייב כרטיס בינלאומי אני הזמנתי ברגיל...

בכל אופן זה ממש קל ופשוט רק תשימו לב שאתה מזמינין שזה לא פומבית וזה רגילה זה תהליך הרשמה תוך כדי שאתה קונה אחרי זה הוא יבקש איימיל לאישור ותהליך של 3 דקות ממש מהר ואז הוא ישלח לך מ"ס הזמנה והוא יבקש ממך איך לשלוח את זה שזה גם עבור תשלום וזהו תחכה שבוע עד 10 ימים וזה בדרך :) בכל אופן כנס יש 2 אתרים תראה מה נוח לך :) http://www.ebay.co.uk/ (אנגליה) http://www.ebay.com/ (העולמי)

איבגי1

New member
היייי לכולם......

ראשית כל יש לי כרטיס אשראי בינלאומי וגם רגיל, אני מפחד שלעשות זאת כי אף פעם לא התעסקתי בזה. אשמח אם מישהויוכל לעזור לי. תודה.

zoomout

New member
גם אני פחדתי פעם ראשונה

אבל כשהזמנתי את המוצר הראשון שלי הבנתי שאין מה לפחד...גם חברים שלי מזמינים הרבה ולא קרה לאף אחד מהם שעבדו עליהם או מוצר לא הגיע.תראה,להגיד לך את האמת אני מפחד להזמין מוצרים בארץ,כי פה אני צריך למסור את מספר האשראי שלי לאותו מוכר שממנו אני קונה,ב ebay זה שונה כי אני משלם עם paypal שזה בעצם המקשר שלי עם המוכר,כלומר המוכר לא יכול למשוך ממני יותר כסף ממה שאני נותן לו,זה ממש כמו ארנק...אף אחד מהמוכרים ב ebay לא מקבל ממני את מספר האשראי,הוא שמור רק ב paypal,שזו החברה במובילה בעולם לתשלומים ברשת,יש לה 80 מיליון לקוחות.ההרשמה פשוטה ביותר,לוקח מספר דקות. אם יש לך שאלות ולי יש את התשובות,אתה מוזמן לשאול. יום טוב !

למעלה