Here it comes... עוד חוף הולך לו.
ח חןשסק New member 25/10/04 #2 זו פשוט זוועההה!!!!../images/Emo46.gif הורסים לנו את הטבעעע זה מזעזע שאנשים חושבים רק על התחת היפה שלהם ועל הים שישתקף להם בחלון ובעצם, בו זמנית, ישליכו את הפסולת שלהם למים ויזהמו את החוף ויכחידו את כל המינים שגם ככה נאבקים לחיות שם!!!!
זו פשוט זוועההה!!!!../images/Emo46.gif הורסים לנו את הטבעעע זה מזעזע שאנשים חושבים רק על התחת היפה שלהם ועל הים שישתקף להם בחלון ובעצם, בו זמנית, ישליכו את הפסולת שלהם למים ויזהמו את החוף ויכחידו את כל המינים שגם ככה נאבקים לחיות שם!!!!
O ofir_y New member 25/10/04 #3 מעניין כמה זמן זה יקח.... את הכביש הקטן שמחבר בין ק.ראשון לאסף הרופא לקח משהו כמו 4 שנים אני חושב. אז מעניין כמה יקח "לתעש" את כל פלמחים.
מעניין כמה זמן זה יקח.... את הכביש הקטן שמחבר בין ק.ראשון לאסף הרופא לקח משהו כמו 4 שנים אני חושב. אז מעניין כמה יקח "לתעש" את כל פלמחים.
A amickyaa New member 25/10/04 #4 למה זוועה ? אני קניתי את החוף... כל כך רציתי חוף משלי ועוד במחיר סוף עונה כזה,אחלה,קפצתי על המציאה........מה כדאי לעשות בחוף ????? יש רעיונות ????? חחחחחחחחח יתקבלו בברכה חחחחחח חה חה
למה זוועה ? אני קניתי את החוף... כל כך רציתי חוף משלי ועוד במחיר סוף עונה כזה,אחלה,קפצתי על המציאה........מה כדאי לעשות בחוף ????? יש רעיונות ????? חחחחחחחחח יתקבלו בברכה חחחחחח חה חה