Here me Here me!!!

hsotrt

New member
Here me Here me!!!

אני והחברה ישבנו קצת ודיברנו על דברים שאנחנו נגדם שונאים אותם והגענו למסקנה שצריכים להקים תנועה!! אז החלטנו לקרוא לזה: "מעגל ה-אנטי" בנתיים המעגל פועל בטווח חדרה והסביבה, ויש לנו נושאים: 1. אנטי-צימחונות-טיבעונות 2. אנטי-כפייה דתית 3. אנטי-ירקות סינטתיים 4. אנטי-כיבוש מדינות קטנות אז יש מצטרפים?? נ.ב. בקרוב האתר והפלייר...

hsotrt

New member
צמחונות וטבעונות זה איכסה!

אנשים! פרות פה בשביל שיאכלו אותן! למרות שאני תומך בדעה של אנטי-התעללות בחיות משק והתאכזרות. אם האדם היה מביית את הסוס לאכילה אז כולנו היינו אוכלים סוסים ורוכבים על פרות אבל זה לא כך! אני לא יוצא נגד אנשים צמחוניים, אנשים צמחוניים הם אחלה ביןתר, אני יוצא נגד דעת הצמחונות!!! =יחי מעגל ה-אנטי=

IC4

New member
i have a dream !

and in that dream כולם אוכלים בשר אדום ומתים מהתקף לב בגיל 50 אם לא לפני שמע אני בתכלס תמיד חשבתי כמוך, תמיד רציתי להראות לעולם שצמחונות זה בולשיט but now דווקא כשאתם פותחים תנועה נגטיבית נחשקת כל כך
אני חושב שזה קצת לא יודע קשה לי להחליט אם זה צודק או לא. אני חושב שזה צריך להיות עקרון שלכם אבל לא משהו שאתם צריכים להלחם בשבילו ממש. אלא רק עוד נקודה שבין היתר גם אותה אתם מסבירים.

srullli

New member
אאאממממ

אני צמחונית ממש משהו כמו 3 שנים, ולפני שהפכתי להיות כזו, הייתי מן "כמעט צמחונית" הרבה שנים (למרות שאני לא חיה בכל זאת כל כך הרבה זמן
)..... לא חשוב מה זה אומר, בכל אופן, לכל אחד יש את ההגדרות שלו לגבי מי צמחוני ומי לא , וכנ"ל לגבי טבעונות....
אני לא רוצה להתחיל להטיף לגביי זה או משהו מסיבות מסויימות שלי, אני רק חושבת שאין כאן הרבה מקום למחשבות ולהתפלספויות לגביי מטרת קיומם של החיות בעולם או משהו... זה הכל עניין של טיפת אנושיות, ומוסר ומצפון בעיקרו, והחיות כן מרגישות בסבל ובכאב, ואני לא מסוגלת להכניס חיה מתה לפה, כי כל הזמן תעלה בי הידיעה והתמונה הזאת בראש שהדבר הזה לפני שנייה היה רווי חיים, קירקר לו, והתרוצץ לו באיזו חצר או מה שלא יהיה...... ואח"כ התענה וצרח והתבוסס לו , וגסס בייסורים, ובקיצור מת באכזריות, רק בשביל איזו נהנתנות מטופשת של האדם..... אבל כמו שכבר אמרתי אני לא מעוניינת להתחיל לנסות להטיף או לשכנע, כי בעיניי אני לא הדוגמה האידיאלית, אולי, לכל הרעיון הזה של צמחונות-טבעונות במבחינה מעשית ורעיונית, כמו שהיא מיושמת אצל אנשים אחרים....ואני לא רוצה לייצג שום דבר, זו גם הסיבה שאני לא כ"כ משתתפת בדיונים בנושא..... ברור לי אומנם שאתה, hsotrt , דיברת בציניות , אבל סה"כ נראה לי חשוב להבהיר כמה דברים בכל זאת.....

IC4

New member
"זהו אני טבעוני !"

קרא אייסי בקול רם וגאווה! למחרת כשקם שכח הכל ואכל המבורגר.

hsotrt

New member
פספסתם את הפויינט!

נראה שאצטרך להסביר ביתר עומק! אנוחנו ה"אנטים" יוצאים נגד התביעה של הצימחונים שאסור לאכול בשר! אנחנו לא יצאים נגד התביעה שישנה התאכזרות בחיות בזמן הכנת ההמבורגר, אנחנו יודעים שכל פרה נדחסת בפינה אחת ובקושי זזה וככה מכינים סטייק רך ואנחנו יודעים שמרידים את העגלון הקטן ונולד טרי מאימו ושחטים אותו בשביל שלעוד מישהו יהיה פלאפל. אנחנו שונאים את ההתאכזרות הזאתי ואנחנו יוצאים נגדה. אבל הקטע הוא שאנשים עוד צועקים: "תואכלו ירקות לא את הפרה" זה כבר כפייה, אם כבר אז לצעוק תראו מה זה סטייק רך ולהראות עגל קטן כפות בחבל על האדמה! ונעבור למשהו אחר...

IC4

New member
היי קצת אנושיות...

לא ישר להגיד "שתוק טיפש" תהיה קצת יותר חכם. u got something to say - say it אין לך מה להגיד, אז אל תשתיק את מי שכן יש לו לעומתך. וזהו זה בערך החלטתי שעדיף לנסות להגיע להבנה במקום לעשות מה שאתה עשית (כלומר אם הייתי הולך לפי עין תחת עין היית מנודה מהפורום בלי לדעת למה. או יותר נכון בלי הזכות לההפך לבןאדם)

RedStorm

New member
אף אחד לא כופה עליך להיות צמחוני

90 % מהעולם אוכל בשר ונהנה ואלה שלא , לא ויש את אלה שמנסים לגרום לך לראות מה באמת אתה אוכל אבל אף אחד לא כופה עליך!ואומר לך תאכל בשר! אם ככה אפשר לומר שהפרסומות ל-אל גאוצ´ו(100% בשר) כופה עליך לאכול בשר! לאאאאא!

IC4

New member
רדסטורם מחשבה כל כך מצחיקה יש לי

כל הזמן אנחנו מדברים על הריקנות , על חוסר החשיבות על זה שאין משמעות אין סיבה לקיום שלנו אבל כשמדברים על חיות חס וחלילה !!! אסו ר להרוג אותם !! הרי החיים של חיות כל כך מלאי משמעות וחשיבות ותוכלת ו FUCK U זה בסך הכל עוד יצור מסכן מהלך באמת משנה למישהו איפשהו אם הפרה השמנה המסכנה שלא עושה כלום בחיים שלה תמות תוך 30 שנה [מאיפה לי] במקום תוך ארבע שנים ואז תיאכל ע"י יצורים מסכנים אחרים? צמחונות יוצאת מתוך נקודה מוטעית לדעתי לכן שוב - בפעם הלא ראשונה - איננו נגד אכילת בשר רק נגד הדרך בא הוא הופך להיות אוכל. אל תבלבלו בין התיאוריה לפראקטיקה.

Chot

New member
YEAH!!!

סופסוף מישהו מבין באמת! ואיש שונא-צמחונות - לא חושבת שהבנתי את המניעים שלך כל כך, (ואם כן הבנתי נכון, אז הם די מטומטמים. באמת), בכל מקרה, יש ילדון קטן שפועל באיזור שינקין מתוך אותם מניעים ולשם אותן מטרות. את דבריו ופנינותיו הוא מפיץ דרך המניפסטים הבשרניים שלו, שלי, במקרה לחלוטין, יש על המחשב. אם אתה רוצה תשלח לי כתובת אימייל ואני אשלח לך אותם, תראה שאתה לא לבד ואולי אפילו תצחק פה ושם, כי זה די מצחיק. אוקיי ביי

hsotrt

New member
נו......

ואף אחד לא מצורף לתנועה שלנו??? חבל... אבל אתם תצטערו כשאנחנו נשטלת על העולם!!!!

למעלה