! he's back

joseywales

New member
! he's back

ללא ספק כל מה שציפינו. משחק ענק של שתי הקבוצות אך "בסוף מישהו" רצה את זה יותר !כן כן תנו כבוד ! מהתחלה של 1-4 ועד לראשות הבית !(עם קצת עזרה מהשכנות). בקיצור אפשר לכתוב עוד קילומטרים אבל בואו נהנה ! נ.ב : שמישהו יגיד לדנטה שיחליף את הריקוד המזעזע שלו !! "he aint pretty no more" (השור הזועם)

יויוני

New member
מילה על המשחק

הויקינגס שיחקו בן זונה !!! אבל הפאקרס שיחקו סתם מגעיל ועוד בסוף הם ניצחו.

joseywales

New member
ראינו את אותו המשחק ?

אתה בטח צוחק עליי ? ראית את הדרייבים הארוכים של GB? כמה יארדים? מספר מהלכים ?הגיוון שהיה ? מה היה לMIN ? מספר מועט של מהלכים קצרים בעלי המון המון מזל ! איפה הם היו כשההגנה היתה צריכה לעצור את השילוב המדהים של דרייבר וברט ? כדורים באוויר עוד לפני שהרסיבר מסתובב ליראותם ? מושלם ! אל תתרגז כי מיניסוטה (שוב)סוגרים את העונה בצורה הכי גרועה שיכולה להיות , להזכירך את לפני שנה :שנייה אחרונה נגד אריזונה והם חוטפים TD על רגל אחת שמוציא אותם מהפלייאוף ! פשוט לוזרים ! ועכשיו כבר אין להם את התירוץ שכריס קרטר מפלג וגונב את המנהיגות !deal with it !

Reshefgarcia

New member
../images/Emo58.gif בכל השירשור!!!

חברה...אנא הקפידו על סימן הספויילר שלא עברו 48 שעות מהמשחק... ישנם מספיק אנשים שהקליטו,ולא ראו,במיוחד בגלל היום והשעה הלא שגרתיים... ויתכן שהם לא רוצים לדעת מה קרה במשחק... אני מפנה אותכם שוב לקרוא את חוקי הפורום... ובבקשה,למען הנאת כולנו,הקפידו על הסימנים בעתיד... תודה

Yo-man

New member
ובנוסף למה שרשף אמר, ובצדק

אני לא רואה מקום להודעות המכפישות קבוצות. זה מקומם ולא במקום, בעיקר במשחק שהיה כל כך צמוד עד 3 שניות לסוף, שהוכרע בשער שדה אומלל ושעד אליו לא ידעת מה יהיה. מילא אם היית מכנה את מיאמי לוזרים (למרות שאחרי יום שני הם כי גדולים בליגה בערך, עם המזן הכי מחורבן), עוד מילא. הייתי מעיר לך על זה, אבל רק ברמה העקרונית. פה זו סתם התססה שאין לה מקום, מה גם שמיניסוטה עדין לא בחוץ, ומה גם שאני בעדם... ובפעם הבאה שתפורסם הודעה על משחק ששודר וטרם עברו 48 שעות ממועד השידור, ושאפשר להבין מההודעה את התוצאה - ההודעה תימחק (ונזיפה תירשם בתיק האישי). נדבר מחר...

ofribecker

New member
יורם, לוזרים זה לא הכפשה...

צריך לשמור בכל זאת על רמה סבירה של דמוקרטיה... הרי בסך הכל מדובר כאן בספורט. כל עוד לא נאמרו מילים שרומזות לאלימות או הכפשה אישית של מישהו או שאינן שומרות על כבודו של מי מאיתנו, אז אין בעיה לדעתי. לשיקולך.

Yo-man

New member
זה לא היה ברצינות

פשוט, שלא כמו ג'וזי, אני חושב שמיניסוטה עשו עבודה מצויינת אתמול, רק ש-GB, או ליתר דיוק מספר 4 שלהם מדהים ובלתי ניתן לעצירה בטווח 2 הדקות. זה מפחיד מה הוא יכול לעשות בדקות המכריעות של המשחק. אני מוריד בפניו את הכובע, ורק מקווה שמיניסוטה יצליחו להיכנס לפליי אוף בכל מקרה... אני חושב שיש להם עוד מה לתת, ושהגיע הזמן שישימו את ה"כבוד" שלהם על השולחן ונראה מה הם יכולים לעשות עם זה.

joseywales

New member
נסחפנו קצת לא ?

קודם כל אני רוצה להביע התנצלות לגבי נהלי האתר ואם הרסתי למישהו אז סליחה מעומק ליבי ! ולענינינו! אני לא רואה פה שום הכפשה ,לקרוא לקבוצה בשמה זה לא זה ! וחוץ מזה תראה לי עוד קבוצה שהגיע 5 פעמים לסופרבול והפסידה בכולם !!! ועוד משהו : אם תקרא את ההודעה הראשונית שלי אז תראה שסתם הבעתי שמחה ולא רק לנצחון אלא למשחק כולו ! ורק התגובה שקיבלתי(יויוני)היא שגררה תגובה ראויה ולא יותר מזאת. עמכם הסליחה ! נ.ב : all hale bret favre

למעלה