he's coming , he's coming!

• פותח הנושא nh5
  • פורסם בתאריך

nh5

New member
he's coming , he's coming!

he's coming, he's coming! conrad Birdie is coming! we love you conrad, oh yes we doooooo.. we love you conrad, and will be true when you not near us- we're blue... Oh CONRAD WE LOVE YOUUUUU כן כן, כפי שוודאי ניחשתם, הibead שלי הגיע (הידד! הידד!) שמו יהיה קונרד על שם ההוא שם מלמעלה (ולמי שתוהה מהו השיר ההזוי, זה שיר מצחיק מצחיק מצחיק [ אחד מהאהובים }) תגידו לי להתחדש. ביקורת תבוא מאוחר יותר (מבטיחה שאני אוסיף בהמשך) כשאני כבר אדע יותר על הנגן (טוב נו כרגע אני פשוט משולהבת מהיופי שלו.)

נדב8

New member
תתחדש!!!!

תהנה ממנו ותשמור עליו. מחכים לסיקור על המכשיר כולל תמונות.

יאיר B

New member
../images/Emo65.gif תתחדשי ../images/Emo77.gif

ברור לך שאני מצפה לביקורת ותמונות, נכון?

nh5

New member
היי

סורי שלא עניתי לכם, האינטרנט נדפק לשבוע.. התחלתי כבר להכיר את הנגן, היה קצת מסובך, ובכל זאת יש לי שאלה: איך שמים בו את הליריקס? שמתי את הקובץ ולא מופיע סמל של T ובחוברות בכלל לא כתוב מה אמורים להפעיל וזה..

TheRealDeal

New member
זה כי הוא לא נגן ג'נרי ../images/Emo13.gif

את בטוחה שיש לאייביד ליריקס?

nh5

New member
בטוחה בטוחה

הנה קישור לאתר שלהם, וכתוב שם במפרט הטכני תמיכה בליריקס באנגלית, וגם בחברה אמרו לי משהו על זה.. וזה שהוא לא ג'נרי זה טוב

stardust19

New member
אממ...אני לא יודע אם זה יעזור לך

אבל בטאגליינס יש מאמ נרחב על איך להוסיף ליריקס לנגנים. שוב פעם את היחידה שיש לה את הנגן הזה מכל חברי הפורום עד כמה שאני יודע אז יכול להיות שזה לא יתאים

nh5

New member
ניסיתי וזה לא עזר, לא מופיע הסמל

של ה- T והקפדתי שזה עם אותו שם והכל ואגב- אני לא היחידה פה, דיברתי עם כמה אנשים במסרים הפרטיים שיש להם אייביד, אבל הם לא משתמשים בליריקס אז אין להם מושג..

nh5

New member
אגב- אני בת

סלחו לי על האיכות הגרועה- אני לא צלמת וזו מצלמת אינטרנט מפגרת מאופיס דיפו.. אבל בכל זאת. זה לא כ-ז-ה גדול כמו שזה נראה בתמונות

יאיר B

New member
לפתוח לך גלריה על שמך עם התמונות

הללו? אאני אשמח לקבל בהמשך ביקורת על הנגן (זה אפילו יותר חשוב לי מהתמונות). תודה

nh5

New member
תקבל גם תקבל

אני פשוט רוצה להכניס לביקורת גם ביקורת על הליריקס כדי שזו תהיה ביקורת יותר רחבה וממצה (וכן אנייודעת שאף אחד חוץ ממני לא משתמש בזה , אבל אולי זה יעזור לאחרים). כרגע אין לי ליריקס.. ומזתומרת להכניס את הליריקס לתגיות?

למעלה