hey לכולם

§ol the kingo

New member
hey לכולם

מה המצב? אני חדש אני דניאל מחוות הפארק.... רציתי להראות לכם תמונה שאני צילמתי... של סול ובלואי... מהחווה שלנו.... ד"א מזל טובים לכל הזוכים!!

ואיייייי איזה עננקקקקק

פפפפפפפפ חחחח איזה חמודייים... איזה דניאל?? דניאל עם הצמה?? פפפ זאת דרור..

טוי בוי

New member
הי

אני אלה אני רוכבת 6 שני בג'וקי קלאב...זה ברשפון מתחרה דרסאג' קדם א אמורה לעשות א בעוד חודש חודשיים..(חחחחחח לא! ממש רנה ואני בתקוות לאף איי איי...חחח) אין לי סוס ואני בכיתה ח'...זהו?

שלום

אני נדב אני גם רוכב בחוות הפארק שנה וכמה חודשים וחוץ מיזה אני מקווה שהיה לך כיף

Vintage Queen

New member
הי דניאל!

איזה תמונה מושלמת חבל"ז אני סתיו בת 15 מקיסריה רוכבבת באורוות הקיסר שבבית חנניה יש לי סוסה שקוראים לה מיסי וזיהוווו מקווה שתשתלב!~

הייי../images/Emo70.gif

היי...קוראים לי נעם, אני רוכבת בפארק הסוסים בבית נחמיה, אני בת 9 (הגעתי למסקנה שאני הכי קטנה בפורום..
) -חסרת סוס\ה
-

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אתה תיהנה בפורום הזה
הוא ממש
אילו סוסים מהממים
המוסטנגית

Juli kleo rullz

New member
חחחח נזכרתי לענות ../images/Emo15.gif

השעה 2:00 ומשעמם לי...
היייייי דניאללללללל קוראים לי שירה אני בת 15.5 רוכבת באודים (בחווה של אורי ודורון בורשטיין) רוכבת אינגליש-דרסאג' יש לי חצי פנסיון מדהים שקוראים לו ברמון! מצורפת תמונה

PiKolulo

New member
הלוו דניאל:)

ברוך הבא לפורום הנחמד שלנו.. מיי ניים איז פלג אני רוכבת ווסטרן שנתיים בחוות נטלי בגבעת נילי וחולת סוסים:) בהצלחה! תמונה מדהימה! אני מדפיסה אותה ומציירת אותה

Pinkgirl25

New member
ברוכה הבא

הייי ממצב קוראים לי גנית אני בת 11 ממרכז רכיבה דני היי תהני בפורום

§ol the kingo

New member
הייי חןן

הכל בסיידר.... מה נשמע? מה זההה?!!!!!!!!!!! אהה... תעודת זהות... חחח ד"ש לאסיף

§ol the kingo

New member
עוד תמונה

זאת תמונה של פגס (המכוער) חחחח מהחווה שלנו.... אבל תמונה לא רעה בכלל כשהוא מתפלש!

TauraMan

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מקווה שתשתלב מהר.. אני דורון, בת 14 רוכבת בעין המפרץ מתחרה במטר על טאורה המלך ובקרוב על דיז דיזל! מצורפת תמונה מאתמול שלי ושל טאורה... חחחח מתלהבת שכמותי

למעלה