hey לכם אנשים טובים..

R e t a r d e d

New member
hey לכם אנשים טובים..

אהלן, אני חדשה (כפי שקרוב לוודאי הספקתם לשים לב)... אני בת עוד מעט 18, מאיזור הדרום... מטורפת על הפלויד'ס וכל מה שקשור בהם, מעין אובססיה [=, אפילו את הבגרות שלי באנגלית עשיתי עליהם =] מנגנת על גיטרה (ואם כבר מדברים החודש הגשמתי את חלומי וקניתי פנדר סטראט שחורה אמריקאית מקורית כמו של גילמור!!!!.. רק שנת 86.. חתיכת דבר יקר אבל שווה כל שקל... בקרוב תגיע מחו"ל [=... ), מנגנת גם על קלידים, והתחלתי ללמוד תופים.. =] אז זהו מקווה שיהיה כאן נחמד.. נ.ב- שמי דורין.

שלום דורין ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורומנו

בדיוק כמוני חחחח

גם אני עושה ת'בגרות על הפלוייד הכנתי וואחד פרויקט עליהם חחח גם לי הייתה פנדר סטראט שחורה לבנה מתופף (יש לי מערכת גרסא טיפה יותר מוקטנת של פומפיי...)ויודע לאלתר קצת על קלידים חחח אז יפה ככה צירוף מקרים חח ברוכה הבאה ואת מוזמנת גם לקומונה שלנו :)

R e t a r d e d

New member
היי מגניב!! :)

חחחחח מגניב לאללה.. לי יש מערכת TAMA STAGESTAR ... חמודה... לא ימאהה כמובן, אבל היא גם טובה :) :) וכן גם אני עשיתי פרוייקט אדיר! קיבלתי עליו 98 חחח.. חחח צירוף מקרים חזק... :) ותודה...!!! גם לך, ציףציף1000

ימאהאה לא תמיד טובה יותר מטאמה

יש לך אחלה מערכת ! לי יש פרימייר קבריה אקסלוסיב (הרמה הכי גבוהה של הקבריות) בגימור כסוך משו סוף ! חחח קיבלתי על הפרויקט 93 חחח

RoieL

New member
ברוכה הבאה:

גם אני מנגן קצת חובבני על תופים, למדתי קלידים כמה שנים, מנגן בגיטרה, חולה על הפלויד, וגם אני הזמנתי בשבוע האחרון גיטרה מאיביי [אמנם לא 86' ואמנם לא שחורה, אבל Sunburst כמו Brownie, והיא דלוקס, מה שאומר שיש בה מערכת שנקראת S-1, היא בעצם אותה מערכת שהתקינו בגיטרה של גילמור ("כפתור הקסם", כן יניב?), רק בלי קידוח לגיטרה ועם כפתור נלחץ בנוב ווליום
איזה אלבום שלהם אהבת?

למעלה