HEY, CAN U HELP A BROTHER OUT?

• פותח הנושא EHAO
  • פורסם בתאריך

EHAO

New member
HEY, CAN U HELP A BROTHER OUT?

אני נהנה מאינויאשה אבל לא ראיתי מההתחלה ואני לא מבין מה כל הסיפור עם אבא של אינויאשה והריב בין אינויאשה וקיקיו ואיך אינויאשה וקאגומה נפגשו וכ`ו וראיתי בערך מהקטע שהם פגשו את מירוקו. אפשר לתת לי קצת מידע. תודה.

Naraku SeXy

New member
טוב ..

זה רק בגלל שאני מרגישה נחמדה היום .. (וזה לא קורה הרבה) לקאגומה יש באר בחצר שלה והחתול שלה נפל לשם או משהו כזה (גם נאי כבר לא כל כך זוכרת ...) אז היא ירדה לבאר כדי להוציא אותו .. ואז האבן שנמצאת בתוכה (כי היא הגלגול נשמות של קיקיו ..) העביר אותה לעבר .. (אינויאשה...) עכשיו... אני בטוחה ששמעת על נאראקו ..כן.. אז הוא גרם לסכסוך בין אינויאשה לקיקיו ... הוא הגיע בדמות קיקיו וירה חיצים לכיוון אינויאשה.. אינויאשה אהב את קיקיו ולא הבין למה היא (נאראקו) עשתה את זה .. אז הוא הלך אליה גנב את האבן כדי לנקום ופצע אותה ..(אני חושבת תקנו אותי אם אני טועה..) ואז היא הרגה אותו ... (איזה גאון השקסי שלי !!!)זאת אומרת תקעה אותו על העץ המפגר ל-50 שנה.. ואז זה מתחבר לקגומה ..שנכנסה לבאר.. והוציאה את החץ מאינויאשה.. ושיחחרה אותו ..

קוהרה

New member
תיקון ^_^

אחרי שנאראקו גרם לאינו לשנוא את קיקיו, על שפצעה אותו, הוא "התחפש" גם לאינו, בא אל קיקיו והרג אותה. הנשמה של קיקיו בהתחלה כעסה כי היא חשבה שאינויאשה היה זה שהרג אותה...

קוהרה

New member
ועוד משו

לא הבנתי כל כך כי אין ממש סיפור בין אינויאשה לאבא שלו, אבל טסאיגה עשויה מהניב שילו ואינו לא זכה להכיר אותו. זה בערך. נראה לי

tofy

New member
אבא של אינויאשה:

אבא של אינויאשה (שהוא גם אביו של סשומארו המושלם, הרי שהם אחים כמובן, אינויאשה והוא)היה שד מלא. שד מלא וחזק מאוד יש לציין. הייתה לו צורה אנושית, וצורה "שדית". צורתו השדית הייתה כלב לבן גדול ומגניב. משם לאינויאשה יש את האוזנים והשיער הלבן. כשהירח ריק, בתחילת כל חודש, אינויאשה הופך לאנושי לחלוטין, ואז צבע שיערו הוא שחור, כמו של אמא שלו, שהייתה אנושית (זוהי לא האמא של סשומרו, שהוא שד מלא, בניגוד לאינויאשה. הם אחים רק מאותו האב). אבא של אינויאשה, לפני מותו, הלך לטוטוסאי, שהכין את טסאייגה, החרב של אינויאשה, ואת טנסייגה, החרב של סשומארו. שתי החרבות חושלו עם ניב של האב. החרב של סשומארו, טנסאייגה, מסוגלת להחיות מתים (כשהוא שולף אותה הוא רואה את השדים שבאים לקחת את נשמת המת, ויכול לערוף את ראשם במכה אחת). של אינויאשה קטלנית, לעומת זאת, ויכולה להרוג מאה שדים במכה. אינויאשה טוב בליבו, ולכן קיבל את החרב שתגן עליו. סשומא5רו רע לב ולכן החרב שלו עושה רק טוב. טסאייגה של אינויאשה לא תמיד הייתה איתו. בפרק 6 לדעתי, סשומארו כאילו מוציא את האישון של אינויאשה, ותוקע בו את המטה של ג'אקן, העוזר הירוק שלו. כך הוא, אינויאשה, ג'אקן וקגומה נכנסים לקבר של אביהם, בו נמצאת טסייגה. סשומארו ניסה לקחת את טסאייגה אבל הוא לא יכול היה כי היה מחסום לפיו רק איויאשה יכול להחזיק אותה או משהו כזה..גם קגומה יכלה אז אין לי מושג איך זה הולך. אולי רעים לא יכולים, אין לי מושג..אבל זה כל מה שידוע על אבא של אינויאשה.

YaAr0nEt

New member
תיקון!

לצערנו (טוב נו לפחות לצערי) גם רעים יכולים להחזיק בטסאייגה, זה תלוי אם אתה שד או בן אדם. שדים לא יכולים להחזיק בטסאייגה לעומת זאת בני אדם או חצי שד חצי אדם כן יכולים להחזיק בטסאייגה. לכן כאשר לסשומארו הייתה יד אנושית הוא היה יכול להחזיק בטסאייגה. אמ. זהו. אגב אני חדשה >.<

YaAr0nEt

New member
תודה!

אגב את מציירת מאוד יפה!!! אני מתה על הציורים שלך! ^_^

לי Li

New member
אוווו ../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo24.gif

היום ציירתי דווקא ציור חדש של אינויאשה ^_^ נראה מתי יהיה לי כוח לצלם ולהעלות על המחשב ^_^

tofy

New member
נכון נכון..פרח מזכרוני עניין היד

האנושית של סשומארו תודה על התיקון

למעלה