hey comin back 2 israel

Raph Rulz

New member
ועוד משהו

הגעתי למסקנה שאם אנחנו רוצים שג'סטין יבוא לארץ זה ממש אפשרי!! אם אנחנו נעמול וננסה ליצור קשרים בטוח נגיע אליו!! למשל נתחיל בזה שנבדוק מי מוציא את הדיסק שלו בארץ ואז נפנה אליו ונשאל אותו עם מי הוא מקושר בחו"ל עד שנגיע לסכונות של ג'סטין!! אנחנו חייבים לעשות את זה ואנחנו חייבים להצליח!! רפאל

justinet

New member
צודק ב-100%!!!!!!!

או נגיד לבקש מראש 1 איך שהוא..שהם עשו ת'ראיון איתו...איך הם התקשרו אליו?? וכאלה

justin love

New member
רעיון גדול אז יאלה נתחיל בעבודה ..

תשלחו לכל עיתון נוער שאלה שכזאת איך יש להם קשרים עם הסוכנות של ג'סטין ואם גם אנחנו יכולים להיות מקושרים או משהו וכל זה..וזה יעבודד..

פיית

New member
המורה שלי לאנגלית אח שלה מכיר את

ג'סטין אישית ויש לו את המספר טלפון שלו......אם זה עוזר.... ומי שלא מאמין לי *אני שמה ז*ן אליכם... אל תאמינו*

../images/Emo2.gif תביאי לי את המספר בקשה!!!!!!

אני מוכנה לשלם לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פיית

New member
תאמיני לי אני התחננתי למורה שלי אבל

הוא (אח שלה) לא מביא לה כי זה לא יפה תסכימו איתי בקשר לזה....

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אולי תנסי לשחד אותו???? אני ישלם לך את השוחד!!!

פיית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תראי אם את היתי במצב הזה לא הית רוצה שיפיצו את המ'ס הטלפון שלך בכל העולם נכון?!?!?!!? אז אני די מבינה אותו....

אין לי מילים!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif

יאואוואוא אני בשוק!! אז הוא יכול לפחות לתת את האיימל שלו או משהוא? יואואואו פליז את חייבת להשיג משהוא!!! אני מזה בשוק!!

פיית

New member
אני ידבר איתה אני רוצה שהוא ישלח

לה מכתב מג'סטין אלי..... וגם אני ישאל אם אפשר לפורום אבל זה יקח זמן....

justin love

New member
שני דברים....את חייבת לענות בקשהה

1: איך יש לו???כאילו מה הם מכירים או משהו?? 2: אם באמת זה ככה אז אולי הוא יכול לעשות לפורום שלנו טובה וישלח לו מכתב מהפורום שאנחנו נעצב ונכתוב מה שאנחנו רוצים וכאילו זה יהיה מכל הפורום??? אפשר??

justin love

New member
יאאא תעני לי בקשההה...

1: איך יש לו???כאילו מה הם מכירים או משהו?? 2: אם באמת זה ככה אז אולי הוא יכול לעשות לפורום שלנו טובה וישלח לו מכתב מהפורום שאנחנו נעצב ונכתוב מה שאנחנו רוצים וכאילו זה יהיה מכל הפורום??? אפשר??

Raph Rulz

New member
יואוווו

קודם כל שלום... אני לא מאמין!!! אולי תגידי למורה שלך שתגיד לאחיה שידבר איתו או משהו אנחנו חייבים לדבר איתו איכשהוא חבל"ז!!!! לפחות אימייל או משהו.... אנחנו ח
ייבים!!!!!!!!!!!! רפאל

למעלה