hey guys.. (: יש לי שאלה אמ. מתי האלבום החדש של הים צריך להגיע לארץ? אני לא מעודכן ];
A Anywhere But Home New member 29/7/07 #1 hey guys.. יש לי שאלה אמ. מתי האלבום החדש של הים צריך להגיע לארץ? אני לא מעודכן ];
R Rose131 New member 29/7/07 #2 בעיקרון ב17 בספטמבר הוא יוצא בכל העולם, לא? או ב17 או ב18, לא בטוחה.. השאלה היא אם אנחנו נחשבים בתוך העולם בעניין הזה
בעיקרון ב17 בספטמבר הוא יוצא בכל העולם, לא? או ב17 או ב18, לא בטוחה.. השאלה היא אם אנחנו נחשבים בתוך העולם בעניין הזה
T The Fantasy New member 29/7/07 #3 ../images/Emo207.gifמישהו מוכן להסביר לי מה זה?../images/Emo12.gif פעם ראשונה שאני רואה את זה, פתחתי את הדיסק GLSV666 ובזמן שהעתקתי את השיר שמתי לב שבקטעים האלו עד ל"שיר 66" הזה, יש שמות של שירים מהאלבום הבא שלהם מה זה נראה לכם? הם ניסו אולי לרמוז ולגיד את השמות של השירים או מה? זה ממש מוזר..
../images/Emo207.gifמישהו מוכן להסביר לי מה זה?../images/Emo12.gif פעם ראשונה שאני רואה את זה, פתחתי את הדיסק GLSV666 ובזמן שהעתקתי את השיר שמתי לב שבקטעים האלו עד ל"שיר 66" הזה, יש שמות של שירים מהאלבום הבא שלהם מה זה נראה לכם? הם ניסו אולי לרמוז ולגיד את השמות של השירים או מה? זה ממש מוזר..
H HerInfernalMajesty New member 30/7/07 #7 ../images/Emo47.gif סורי בובי, אבל עכשיו לא נראה לי שמישו ממש יתלהב מהסוד הגדול שגילת בכמה שנים איחור
../images/Emo47.gif סורי בובי, אבל עכשיו לא נראה לי שמישו ממש יתלהב מהסוד הגדול שגילת בכמה שנים איחור