hey guys

jt7785

New member
hey guys

well i dont have hebrew (yet) but i'll write in english anyway just wanted to say hi from the US i wont be in israel for about 4 months or so, so i felt like opening a new topic just wanted to apologize that i didnt get to meet some of you guys before i went, but thats ok cause you guys know what you mean to me hope everything is great for you, and that you wont miss my witty comments, though i'll try to write here as many as possible also, for those who really wanna stay in touch, you can email me mai has my email you can just ask her email me and i'll answer you alright, thats it for now, take care doron

jt7785

New member
oh and one last thing for inbar

you can just ask someone to translate what i wrote in the first letter for you there's plenty of people who can do that, i'm sure

זה בסדר, לפחות את ההודעה הזאת

די הבנתי לבד
. כפרעליי. דורי, נשמה, תהנה המון.. תמשיך לעדכן. כיף לשמוע ממך.

Z A M i

New member
Doron!!

(האלה שלא מבינים שאתה יכול לקרוא בעברית...) בכלמקרה.ממש נחמד לשמוע ממך כל כך מהר
.. שתהיה לך שהות נעימה, קצת חבל שלא יצא לנו להפרד ממך.. אבל לא נורא. "and that you won't miss my witty comments" חחח..באנגלית זה נשמע אפילו יותר מצחיק. ממש נתגעגע פה.. בלי ספת מסאז' ,סלטי פירות עם גלידה,והערות שנונות, העולם פשוט לא יראה אותו דבר!
(לחשוב שאתה תחזור שכבר נהיה במהלך שנת שירות..
) אני כבר אשלח אימייל..

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif בשביל ענבר (תרגום ../images/Emo3.gif ):

טוב, אז אין לי עברית (בנתיים) אבל אני אכתוב באנגלית בכל מקרה. רק רציתי להגיד שלום מארצות הברית. אני לא אהיה בישראל בערך ארבעה חודשים, אז התחשק לי לפתוח נושא חדש. רק רציתי להתנצל שלא יצא לי להיפגש עם כולם לפני שנסעתי, אבל זה בסדר כי אתם יודעים כמה אתם חשובים לי. אני מקווה שהכל נהדר אצלכם, ושלא תתגעגעו לתגובות השנונות לי, למרות שאני אנסה לכתוב כמה כמה שיתאפשר. לאלו שבאמת רוצים להישאר בקשר, אתם יכולים לשלוח לי אימייל. האימייל שלי נמצא אצל מאי (שעוכי), אתם יכולים לבקש ממנה. תשלחו לי אימייל ואני אענה לכם. אוקיי, זה הכל לבנתיים, תשמרו על עצמכם דורון - דורון
איזה כיף לשמוע ממך!

חמדונה

New member
אהלן

בחלון הוספה תגובה יש לך מקלדת וירטואלית ואתה יכול לכתוב בעברית דרכה אם כי זה לא מומלץ להודעות ארוכות כי זה לוקח שנים תהנה שם...

S h A b i T

New member
כבר טסת?!

אוח.. אני בטח לא אראה אותך יותר בחיים. =/ תעשה חיים, תבלה. המון אהבה וגעגועים.

singlestroke

New member
לא, נו ../images/Emo3.gif

פשוט ירדתי למטה מהר עם הגלגלת של העכבר ואלה המילים שתפסו את עיניי... (תת מודע, מישהו ?
)

../images/Emo66.gifדוריייייי

תעשה חיים הכי הרבה שאפשר, בעסה שלא יצא לנו להתראות לפני הטיסה שלך אבל בזמן האחרון אני גם ככה רואה אותך פעם במיליון שנה אז יהיה לנו הרבה מאד להשלים אחרי שתחזור!!! יאללה לך לאכול המון ג'אנק פוד ולהשמין כמו על האמריקאים הקקות האלה ותביא לי מתנה כמובן
.

דורי ../images/Emo9.gif

מבאס קצת שלא יצא לנו להיפרד ממך, אבל בקטנה. תהנה המון המון, תשמור על עצמך, ותעדכן כל פעם כשתוכל :)

למעלה