Hey, man, slow down

vegetable man

New member
Hey, man, slow down

The Tourist It barks at no-one else but me, like it's seen a ghost. I guess it's seen the sparks a-flowin, no-one else would know. Hey man, slow down, slow down, idiot, slow down, slow down. Sometimes I get overcharged, that's when you see sparks. They ask me where the hell I'm going? At a 1000 feet per second, hey man, slow down, slow down, idiot, slow down, slow down. Hey man, slow down, slow down, idiot, slow down, slow down.​
זה נובח על אף אחד אחר מלבדי, כאילו זה ראה רוח , אני מניח שהוא ראה את הניצוצות מתפזרים , ואף אחד אחר לא יידע, היי ! בנאדם , האט! האט... אידיוט! האט! האט!! לפעמים אני נטען יותר מדי , ככה זה כשאתה רואה ניצוצות אתה שואל אותי לאן לעזעזאל אני נוסע? ב 100 רגל לשנייה, היי ! בנאדם , תאיט ! האט... אידיוט ! האט ! האט!! _________________________________________________________________ השיר נכתב ע"י ג'וני גרינווד, לשם שינוי. ת'ום מספר שג'וני תייר באיזור יפיפה של צרפת, שם הוא ראה גם תיירים אמריקאים, שהתרוצצו סביבו ללא הרף. ג'וני לא הבין כיצד הם לא עוצרים לרגע להנות מהיופי של המקום, ובמקום מנסים להספיק הכל בזמן כה קצר. השיר הזה לדעתי עומד די בנפרד משאר הדיסק. זה לאו דווקא לרעה - אפשר לראות בזה סוג של "סוף דבר" / "אפילוג" לדיסק הזה. ג'וני אומר שהוא מתאים לסיים דיסק, ואכן כך: הוא מתנהל במין איטיות, עם הקריאות החוזרות של ת'ום - שיר של סוף אלבום. כל מה שהוא מבקש, זה להאט את הקצב המטורף שבו אנו חיים - ולנסות לחוות את הדברים הקטנים שאנחנו מפספסים בלי להרגיש.
 

Paranoidd

New member
האמת שאני לא מבין כל כך מה השיר הזה

עושה באוקיי קומפיוטר...לא מתחבר לי לשום דבר.. בדיוק כמו שאמרת...הוא די נפרד משאר האלבום אבל שיר לא רע בכלל... וגם די ברור..
 
השיר מדבר בעד עצמו..

פשוט, ישיר, מבקש מאיתנו "להרגיע". אחד מהשירים הטובים והאהובים עלי.
 
"דינג" - זה הסיום של הדיסק!

לעזאזל... הדיסק הזה מסתיים ב"דינג" אחד של פעמון בדלפק התיירים...זה כזה גאוני... אולי השיר עומד בנפרד משאר האלבום ואולי לא אבל הוא ממש שיר שמתאים לסיים את האלבום הזה בצורה מושלמת... באמת הקשר הוא אולי הבקשה להאט ולחוות את הדברים הקטנים אחרי כל הביקורת נגד הפוסטמודרניות בשירים הקודמים בדיסק..אפשר לקשר את השיר לתמונת החזות של האלבום - מערכת כבישים מטושטשת שבאה להדגיש שאנחנו חיים במערכת מודרנית מהירה ומסועפת שלא נגמרת... וג'וני מבקש מהתייר שמשתמש במערכת הכבישים הזאת - להאט ולהרגע קצת - גם מוטיב המכונית וגם רצון ממש להאט מבחינת הקצב שהחיים מתנהלים לפיו ולתת לנו לסיים את האלבום בנשימה אולי אנחה ארוכה, רגועה ומשחררת... ותחשבו על זה...
 
איזה כיף

אחד השירים האהובים עלי באלבום ובכלל. אני דווקא חושב שהוא מאוד מתאים לאלבום ושג'וני צריך לכתוב יותר שירים... זה אגב שיר נהיגת לילה קלאסי
 

Latisia

New member
שיר נחמד....

הוא באמת לא כול כך קשור לאוקי קומםיוטר.... לא יצא לי לחרוש עליו עדין, לא ממש התחברתי אליו אולי כי הוא בסוף האלבום.... זה באמת יוצא דופן שג'וני כתב את השיר! יש עוד שירים שלא ת'ום כתב אלא שאר חברי הלהקה?!
 

Gigantic Boots

New member
ה-unreleased:

last flowers till hospital שיר מעולה. נאיבי מאוד באקורדים שלו אבל מעולה!
 

vegetable man

New member
אני מאמין שהוא יצא מתישהו

ת'ום חוזר ואומר שהוא אוהב אותו, והם ניגנו אותו ב-2005. אם לא באלבום הבא, אולי הוא יהיה בתוך EP כלשהו או סינגל. Lost flowers till hospital או בשם אחר שלו, Cogs, נכתב ע"י ג'וני ות'ום.
 
ממש מתחבר ומסכים למה שאמרת

בכלל אוקי קומפיוטר הוא לא סתם אלבום גדול, הוא מרבה להאיר את עינהם של אנשים, במטרה להפוך את חייהם למעניינים יותר, ויפים יותר. לאחר כל הניתוחים האלה שמתי לב לעובדה הזאת:) דבר סיום על האלבום Ok Computer הוא ה-אלבום בשבילי, לא רק של רדיוהד אלא בכלל.
 
למעלה