Hey, you´re a riddle

voodoo

New member
Hey, you´re a riddle

I say as I move aside (Like I really need your advice) שנה טובה אנשים!! אחרי ריב לא קטן עם המחשב הארור אני יצאתי מנצח ..ככה שמעכשיו תראו אותי הרבה יותר כאן, הממ הרבה נאמר לאחרונה על התפרקות האופספרינג ... ( אוקי לא אבל אני רוצה לדבר על ואין דרך אחרת להעלות את הנושא ) אז ככה ... הדיסק החדש של אופספרינג שיצא בקרוב יפסיק לשחק לידים של האמטיוי ויראה צד חזק יותר של האופספרינג ... היותר ברוטלי עם גיטרות עצבניות מתמיד לפחות ככה אני מקוה ...וכבר הספקתי לשמוע ממקורות יודעי דבר שהאלבום כבר נכתב כרגע אז יש למה לחכות ... עוד דבר שהוא לגמרי ללא קשר לחלק העליון של ההודעה שלי, מה לדעתכם יותר חשוב אצל להקת פאנק ? הטכניקה על הכלים ? או הרגש בצלילים ? שנה טובה.

OPERATi0N_iVY

New member
ממ....

לי אישית חשוב שהלהקה שאני שומע תהיה מהירה, קצב טוב, רעש (נשמע די הומואי, פריקי...אבל אני בטוח שהבנתם את הכוונה) ושהסולן לא יישמע כמו איזה היפופוטם אלא שיבינו את רוב המילים כשהוא שר... אלה אולי לא הדברים החשובים שמרכיבים להקת פאנק טובה אבל זה מה שאני אוהב בשירים שאני שומע... ובקשר לדיסק החדש של אופספרינג שהזכרת...יש לך אולי איזה לינק בנושא?

Fudghe_boy

New member
מה שיפה זה שלא מבינים את הסולן..

וחוץ מזה אם אתה דובר אנגלית מלידה ומצוי בסלנג האמריקאי אתה מבין בדרך כלל הכל

Sham 69

New member
מה שאני אוהב בפאנק ..

זה גם .. הקצב המהיר, ובמיוחד שהבאסיסט יהיה מהיר וישימו את הבאס באוקטבה גבוהה יחסית ושלסולן לא יהיה קול כמו של איזה הומו שנדפק בתחת באמצע שהוא שר. וגם אני מעדיף שהשירה תהיה מהירה, ובקשר למלים לא ממש אכפת לי, רציני או מצחיק. אני אוהב את שניהם ולא יודע .. פשוט זהו ..

Chot

New member
הומו שנדפק בתחת באמצע שהוא שר..?

תדגים לי בבקשה? (בבקשה לא פיזית. תן דוגמא)

Sham 69

New member
אוקיי ..

אמממ .. הסולן של AC DC למשל .. או בלהקות פאנק .. אממ .. לדייבי מ AFI יש דיי קול כזה .. ולסולן של casualities ועוד קול פוסי כזה ..

voodoo

New member
הסולן של acdc לא נתקע מאחורה!!

אבל הוא נשמע מוזר ... לסולן של AFI אני מסכים ומצרף לרשימה את הסולן של Train כי הוא ממש הומו, ובכלל acdc שולטים !! חח לא ... אבל הם בסדר. voodoo - המארשל החדש עושה לי קצר ואני לא מבין למה ??? גיטרה חשמלית תרתי משמע איזה עיצבון !!

Magma sXe

New member
דייבי שר כמו מלאך!!!

ד"א ג´סטין סיין (הסולן של אנטי פלאג) נשמע מאד מוזר (ב Die For The Government הוא נשמע כמעט מפחיד) אבל אני אוהבת סולנים עם קול גבוה וצייצני שנותנים את הראות שלהם כשהם צורחים. לעומת זאת אני קצת מאד לא סובלת את הקול של ההסולן של בלינק182 ואת הקול של בילי ג´ו. xXxMagmaxXx

Chot

New member
נשמע

מצונן קצת ג´סטין ההוא. זה מאוד משעשע.

חשוב לי...

לי חשוב יותר הטכניקה על הכלים. אני אוהב במוסיקה שלי(אופספרינג בעיקר) שלסולן יהיה קול קליט כזה שאפשר להבין אותו כמו של דקסטר לדוגמא ולא כמו של בילי ג´ו(גרין דיי), יש לו קול מוזר כזה שאני לא יודע אני לא מסתדר איתו ולכן אני לא אוהב את המוסיקה שהם עושים... חשוב לי גם שיהיה התאמה בין המוסיקה לבין מה ששרים ולא סתם איזשהו זבל שלא קשור אחד לשני. נ.ב VoOdOo מה לגבי שאלון טריוויה נוסף על אופספרינג שיהיה יותר קשה ולא כמו הקודם. תשקיעה עכשיו... טוב!?!?!?!?!?!!?

voodoo

New member
הנה כמה שאלות שעלו לי עכשיו

1. איזה שיר הושמט מאקסאני לאמריקאנה 2. מה השם שבראיין השתמש לפני הכינוי דקסטר באופספרינג? 3. מה היה ממוצא הציונים של דקסטר בתיכון ? 4. איפה נודלס הכי נהנה להופיע ? 5. מי ממציא את השמות לאלבומים של האופספרינג ? 6. מי נתן לקוין את הכינוי נודלס ? 7. באיזה מקום האופספרינג הופיעו לראשונה ? 8. מי הגיטריסט אותו נודלס מעריץ ? טוב זה די קשה ...בהצלחה

RedStorm

New member
איךךךךךךךך?

3. מה היה ממוצא הציונים של דקסטר בתיכון ? מאיפה .....אתה יודע את הדברים האלה זה מעניין!!! ודני........דיי ללכלך על גרין דיי!

POET-

New member
אופספרינג מטומטמים!

האמת... שפעם אהבתי אותם אבל הם פשוט ממחזרים את עצמם לדעת! כל שיר מסריח שלהם נשמע כמו שיר מסריח קודם שלהם ואמריקנה... אוי ואבוי חרא אלבום בושה לפאנק! בקיצור הם זוועה פאנק בריטי אגב עדיף על החרא האמריקקי הזה. תתבגרו מוזיקלית!

Magma sXe

New member
אופספרינג אינם מטומטמים

אולי אתה לא אוהב את המוזיקה שהם מנגנים/כותבים אבל מהעובדה הזאת אף אחד (כולל אתה) לא יכול להגיע למסקנה שחברי הלהקה מטומטמים (עובדה: לסולן שלהם יש כמעט דוקטורט במיקרו-ביולוגיה וכל חברי הלהקה (אולי חוץ מנודלס) למדו בשלב כל שהוא באוניברסיטה) לכן פעם הבאה אל תבזבז את הזמן שלך בירידות חסרות תועלת כי מי שאוהב את אופספרינג ל-א ישנה את דעתו וטעמו המוזיקלי כתוצאה מקללות של איזה אלמוני ברשת. יום טוב! xXxMagmaxXx Offspring Rule The World!!!

voodoo

New member
מה דעתכם על הקאבר של AAF

לשיר של מייקל ג´קסון ? לדעתי זה פשוט מעולה, לקחת שיר מפגר ולעשות אותו בצורה בהרבה יותר טובה מהמקור ... רק חבל שהקליפ שלהם כזה מפגר, לא שזה משנה הרבה מבחינתי

Chot

New member
זה דווקא

קליפ נחמד הילד שרוקד על המדרכה ענק

POET-

New member
לא תמיד צריך כותרת.................

קודם כל תלמד לקרוא! אח"כ אני ממליצה לך לחשוב להפעיל קצת את שרירי המוח ואז לכתוב תגובה.. ועכשיו... אם לא שמת לב אמרתי שפעם אהבתי אותם הבאתי את הסיבות שלי לחוסר ההערכה אליהם מיחזור מוזיקלי והתמסחרות- (ע"ע אמריקנה) כשאני אומרת מטומטמים אני לא מדברת על מנת המשכל של חברי הלהקה, (אגב לא ממש מזיז לי שיש לו דוקטורט במיקרו- ביולוגיה) אני מדברת על אופספרינג כלהקה, כיוצרים מוזיקליים אז אל תיתפס סתם במילים כדיי לה]גין ידע חסר תועלת בעליל על הסולן שלהם . אבל בדבר אחד אני נאלצת להסכים איתך- להגיד "אופספרינג מטומטמים" זה לא ממש יעיל אני לוקחת את הפרובוקציה שלי בחזרה :) ערב טוב שיהיה לכם.

voodoo

New member
גם כאן ההביטוי מטומטמים מבחינה

מוסיקלית שגוי מיסודו, כי האופספרינג למדו לנגן !! בניגוד ללהקות ניו מטאל אחרות שאת שמן כבר אין צורך להזכיר ברבים ככה שלצאת באימרה שנודלס לא יודע לחבר אקורדים או להתאים קצב היא שגויה ואפילו מעצבנת !! כי הוא אחד מהגיטריסטים הכי משקיענים שאני מכיר !!! ( לא אישית כמובן ...) וכן הסגנון שלהם פאנק וזה מוריד להם רמה ... אבל הם בקלות יכולים לנגן מטאל ( ר"א demons שלדעתי ממש יכל להיות בלאק מטאל) * התגובה התיחסה לנודלס כי הגיטרה יותר קרובה אלי... voodoo - marshall 275 avt!!!! איזה מגבר בן זו*ה !!! ולי יש אותו ...חדש חדש!!! אבל פחות טוב מה jcm2000

למעלה