Hey You

• פותח הנושא aqz
  • פורסם בתאריך

aqz

New member
Hey You

תקשיבו הקשבתי עכשיו לשיר.....ובערך דקה לפני סיום השיר....יש קטע מדהים כמו מין זמזום כזה אלקטרוני... and the world ......משהו משהו משהו....ואז זה מתחיל..... בהתחלה חשבתי שבוא עבמים מבחוץ או משהו אז הפסקתי את המוסיקה כדי לנסות להבין מאיפה זה בא....אולי בגלל שכל המוסיקה מפסיקה ושומעים רק את הזמזומים האלה..... אתם איתי?

aqz

New member
and the worms eta into his brain...

ואז זה מתחיל! אשכרה ככה....

מישהו שם לב שסאבלימינל גנב את השיר?

הרי בסוף השיר שומעים Together we stand divided we fall וסאבלימינאל עשה ביחד נשרוד לחוד ניפול וזה הכל יו יו אני חושד שסאבלימינל שהיה שומע פינק פלויד

Post War Dream

New member
ביום שבו סאבלימינל ישמע פינק פלויד

זה היום שבו אנחנו נחיה בשלום מלא עם הערבים והפלשתינאים ביניהם. חוץ מזה שאני כבר מזמן חולה על השיר הזה ושמתי לב לזה כבר...

Coon Jew

New member
סורי לבאס אותכם אבל...

סאבלימינל אוהב את פינק פלויד..הוא אמר שפינק פלויד אחת הלהקות האהובות עליו...אני ינסה להשיג את הלינק...חוץ מזה..הלהקה האהובה על הצל היא מטאליקה..כמה שזה עצוב..זה נכון!

Post War Dream

New member
מוזר לי...באמת מוזר לי

מעניין אותי הקשר שיש לאנשים בראש של שני קצוות שונים של מוזיקה מבחינתי...שניים שאצלי בראש לא הולכים ביחד אחת הגאונות המוזיקלית הכי טובה עד עכשיו והשנייה שלשול של מילים ושלשול של קצב

ידעתי

פשוט אני מסתכל על סאבלימינל..לפני שהתחיל כל הראפ הוא אהב רוק הוא שמע פינק פלויד ואני בטוח שהוא שמע אביב גפן עד שיום אחד הוא התבאס ממנו ושנא אותו כולו היפי

למעלה