hey!!

d a p h i

New member
hey!!

im new. my name is daphna and i live in the united states, i do some stuff but latly i don't have time, plus i ran out of beads and here their really expensive. do u know if i can order from israel? btw- the stuff u do is amazing!!

Iris G

New member
ברוכה הבאה

איפה את גרה בארה"ב? ואיך את יודעת כמה הדברים עולים בארץ? הייתי רוצה גם להשוות (למרות שאני מצליחה להשיג את החרוזים יותר בזול, אני לא יודעת מה יותר שווה)

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

וואו את מחפשת כאן במקום בארה"ב???? את רצינית שהם יקרים שם?? אני לא בטוחה שכל כך שווה לך להביא מכאן ובאמת כדאי קודם לעשות השוואת מחירים. בכל אופן היתה לי איזה חנות בארה"בשהיו שם דווקא דברים בזול - אם אני לא טועה, כי זה היה ממש מזמן בכל אופן אני אחפש אותה ואצרף לך. וכיף לראות שהצטרפת אלינו מאחלת לך הידבקות נעימה
ותודה על המחמאות

welcome!

נראה לי שכדאי שתחפשי חנות שמוכרים בסיטונאות. באנגלית קוראים לזה retail stores. את יכולה לחפש באינטרנט. good luck!

Iris G

New member
בילבול קטנטן

Retail Stores - חנויות רגילות לכול דבר, בהם המוכרים מחליטים על מחירים ככול העולה על רוחם (כמעט) ודי צריך להסתובב למצוא מה כדאי איפה Wholesalers - חנויות שמוכרות בסיטונאות ל Retail Stores ולפעמים אפשר לקנות מהם גם אם את לא חנות.

מ ש כ י ת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מאיפה את אבל כשאני הייתי בניו יורק קניתי בחנויות של סוחרים חרוזים בזיל הזול, 100 חרוזי קריסטל 6 מ"מ עלו לי 6$, 4מ"מ עלו 4$ וכו' חרוזי אקריל באיכות גבוהה קשה להבחין בינם לבין מולטיקאט עלו לי 2-3$ לשקית של 1000 יח' ועוד כל מיני דברים ממש בזול, למעשה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ...

מ ש כ י ת

New member
לא...

יש שם עשרות חנויות של Wholesale, פשוט לעבור ביניהן ולראות מה יש להם ומה הכי נראה לך מבחינת מבחר ומחיר. אני נכנסתי חנות חנות ובכל חנות השארתי בוכטה, השיא היה בחנות שהשארתי בה מעל 100$ ויצאתי עם שקית של יותר מעשר ק"ג חרוזים...

d a p h i

New member
thanx!

im checking to see. what i saw here was like 4$ for a little bag. ill check and let u know. btw- what r venetzia? what r all these names?

Iris G

New member
באנגלית SEAD BEADS

יש כמה גדלים. כשצריך את הקטנים תקני מס 11, מס 6 ו 8 לבינוני והגדול

קודם כל ברוכה הבאה...

לגבי החרוזים אני לא ממש הבנתי מה הבעיה תני קפיצה בימי שלישי יש שם בניו יורק שוק רמלוד בטח כמו בכל מקום שיש בו ישראלים אולי שם תמצאי חרוזים בזול
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה עוד מכורה נפלה ברישתנו ברוכה הבאה מקדים אותך בברכה אני וכל הצוות

night mistress

New member
הגיוני שיש משלוחים..

צריך רק לחפש.. מחר אם יהיה לי זמן אני אעשה את זה.. מעבר לכך,אם אני אשמע על מישהו שטס בזמן הקרוב אני אדאג לקשר אותו אלייך.. אגב, מה עם האופציה של מישהו שישלח לך את זה בחבילה..? אפשרי?

d a p h i

New member
packege is possible...

i have a question. can someone tell me what all those diffrent tipes of beeds us talking about?

wildspirit

New member
את יכולה לראות במאמרים

למעלה יש קישור למאמרים - שם תמצאי את מילון המונחים שלנו שם יש קישור לסוגי חרוזים וכלים כמו כן גם יש לנו מילון מונחים מעודכן שאת יכולה לראות שם הכל
במידה ואת צריכה שמות באנגלית תגידי ואני אנסה לעזור לך

למעלה