HEY well hello everyone רדיוהד הם אלוהים D: חח שלום(:
B black eyed angel New member 27/2/07 #4 אלוהים קטן עליהם...../images/Emo190.gif גם הוא עומד כמו כל הגרופים לבקש חתימה בסוף ההופעה.
L Latisia New member 28/2/07 #6 ברוך הבא (= Emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness And cleanliness is godliness, and god is empty just like me
ברוך הבא (= Emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness And cleanliness is godliness, and god is empty just like me
L lifahead New member 28/2/07 #9 אינטוקסיקיידאאאאאדדד וויט דה מדנס איימ אין לאב וויט מיי סדנס. אני מצטערת התי חייבת.. מכיתה ח' אני מזמזמת את השיר הזה..
אינטוקסיקיידאאאאאדדד וויט דה מדנס איימ אין לאב וויט מיי סדנס. אני מצטערת התי חייבת.. מכיתה ח' אני מזמזמת את השיר הזה..
L Latisia New member 2/3/07 #11 חח כן גם אני!! מהתקופה שאוונסנס עשו לשיר קאבר. כך גם הכרתי את סמאשינג. חהחהחה כמה שולחנות בבצפר שלי ונדנדות בגני שעשועים יש את אותן המילים מזירו חחחחח.... (=
חח כן גם אני!! מהתקופה שאוונסנס עשו לשיר קאבר. כך גם הכרתי את סמאשינג. חהחהחה כמה שולחנות בבצפר שלי ונדנדות בגני שעשועים יש את אותן המילים מזירו חחחחח.... (=
L Latisia New member 3/3/07 #13 גם אני לא... פשוט באותה תקופה ממש אהבתי אותה. זה דיי עבר לי! כמו התקופה שאהבתי את היהודים.... אני עדין שומעת כה שירים שלהם מידי פעם אבל לא כזה. הכול סובב אצלם מסביב לאגו והפוזה- מעצבן!.... בזמנו אוונסנס נהגו לבצע את השיר זירו בהופעות!
גם אני לא... פשוט באותה תקופה ממש אהבתי אותה. זה דיי עבר לי! כמו התקופה שאהבתי את היהודים.... אני עדין שומעת כה שירים שלהם מידי פעם אבל לא כזה. הכול סובב אצלם מסביב לאגו והפוזה- מעצבן!.... בזמנו אוונסנס נהגו לבצע את השיר זירו בהופעות!