heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

MolsBolsRules

New member
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

wassssssssssup? im in londonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn *loving it* say does someone knows about dates when busted or mcfly are here?

blink me1

New member
יוווווואאאאאוווווו ביץ'!!!!!! גמני

רוצצצצצצהההההה...............*מקנאה* *מקנאה* *מקנאה*!!!!! תיקני לי משו של באסטד ואני יחזיר לך באימא שלללללייייייי.......... אבל משו שווה לא סתם משו מעפן! ולא יקר מידי!...... חיחיחיחי תודה!! יא קקה את הולכת להופעה שלהם?!?!?! *מקנאה* *מקנאה* *מקנאה*!!!!! איזה כייייףףףףףףף ללללךךךך!! תהני תהנייייייייייייי......

DesertRose7

New member
היייייייייייייייייייייייייייייי....

מה קורה????? מה המצב? איך שם? פרטי נמקי הסבירי ותני דוגמאות!! ואל תשכחי שהבטחת לי משהו !! לא משנה ליע אם זה של באסטד או מקפליי! חח.. ולא לדאוג לכסף.. אני אחזיר לך.. לא משנה כמה זה יעלה! מקפליי.... 21st of Aug, 2004 performing That Girl TOTP Saturday 28th of Aug, 2004 performing That Girl & Obviously Simply The Best 28th of Aug, 2004 performing That Girl Saturday Show 29th of Aug, 2004 interview Popworld 4th of Sep, 2004 performing That Girl Ministry of Mayhem 5th of Sep, 2004 performing That Girl Popworld 5th of Sep, 2004 performing That Girl Smile 11th of Sep, 2004 performing That Girl TOTP Sat 11th of Sep, 2004 performing That Girl CDUK 11th of Sep, 2004 performing That Girl Diggin It 16th of Sep, 2004 performing That Girl Disney Kids Awards עכשיו רק נשאר לבדוק איזה מהאולפנים בלונדון.. אבל ממה שהבנתי.. לפחות אחד יש! cd:uk אפשר לבדוק א תזה.. לבאסטד לא כתוב כלום בלוח זמנים עד נובמבר.. מתישהם מתחילים בסיבוב הופעות שלהם.. הגיע זמנם לחופש!! אבל בטח הם יעשו גיחות לכל מיני דברים.. רק צריך לעקוב אחרי זה.. אוי ושאלה חשובה... יש לך פלאפון שם?

DawnR

New member
Hey Girl.....

I'll try and look up stuff for you... Buuuut - I want you to promise me that IF I set you up with them, you'll either get me photos+autographs OR you'll pick up the phone and dial 972(0)524573529, okay? Please? I'm not making you do this but PLEASE!!! LOL Anyways, I'm right on my way to fix you up with a nice 'date'. Have fun. D x

DawnR

New member
חדשות רעות....

בחרת את הזמן הכי גרוע לנסוע, מסתבר. יש סיבה בגללה לא מופיע שומדבר באתר של בסטד - הם נוסעים לארה"ב לחודשיים. סווווורי. ובקשר למקפליי - מעבר למה שכתוב באתר אין לי מושג. אם אני אדע אני אשלח לך הודעה. שחר.

../images/Emo41.gifהיי יפעתתתתתתתת../images/Emo70.gif

מה קורהההההה? [ד"ש לנטלי
] בסוף מה שרצינו, לא יצא...בעעעעע
.. אם את רוצה אני יכולה להגיש בקשה לתפוז...
..אז נדבר... תהני לךךךך

סתיוית

New member
תמותי בבקשה תמותי

ותעשי את הללויה בלונדון, אולי אני אבוא ;) ועכשיו ברצינות (לא שה"תמותי" היה בצחוק! אני במת מתכוונת לזה! מממ..טוב לא, אבל.......) איך בלונדון?!?!?!?!?!?! פגשת כבר איזה בריטי חתיך סטיל גיימס שבא לך לאיכול אותו?!

למעלה