HHB יוצא לדרך חדשה

HHB יוצא לדרך חדשה

אהלן אנשים, באתי לבשר ש HipHopBoard,פורטל היפ-הופ ישראלי, יוצא לדרך חדשה... אני יודע שבעבר יצא לו שם לא טוב, אבל אני מקווה שתתנו הזדמנות ונפתח דף חדש. האתר עלה עם עיצוב חדש,פינות חדשות ודברים שעוד לא היו באתרי היפ הופ בארץ. רק כדי להמחיש, הנה כתבת וידאו בלעדית שאתה מוזמנים להגיב עלייה: http://hhb.co.il/content/view/59/46/ אתם מוזמנים להיכנס לאתר מדי פעם ולעדכן בדברים החדשים.

TakTik

New member
וגם כאן אגיד -

ועדיין כל כך מרגיז. יש עדיין כתבות גנובות Copy Cats אה? Get Original כן? עומר אישר לכם לקחת כתבה שלו? בלי לתת שום פיסת קרדיט?

תגובה

שמע הקטע הוא שזה לא שבאנו לפה והעתקנו ופרסמנו, פשוט אפשר אצלנו להגיש כתבות ומישהו שהזדהה בתור "לירון שביט" הגיש את מה שנתת ככתבות שהם כתב... בכל מקרה אני מצטער ואני אדבר עם המנהל הראשי כדי שיוריד אותן.

HipHopBoard

New member
אנחנו מתנצלים בפני כותבי הסיקורים על אי ההבנה

הסיקורים ירדו, מצטערים על אי ההבנה, אבל הסיקורים ירדו ברגע שגילינו את המצב, אנחנו מתנצלים, בפני כותבי הסיקורים. סליחה. www.HHB.co.il הבית של ההיפ-הופ בישראל

HipHopBoard

New member
Funky Giraffe ואתה ממש פתט שאתה מתנהג כמו דפ

את כל דיכאונות החיים שלך תוציא על אנשים אחרים, אל תיתנשא מעל אחרים למה ממש אבל ממש אין לך על מה, שמור על פרופיל נמוך, ואל תהרוס את הפורום הזה, הוא דווקא אחלה בחלה. אז Funky Giraffe היקר, אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט Shut The Fuck Up

pSyhoKokiLiDa

New member
מה הבעיה שלך?

הם כותבים בשם האתר ומנסים להראות כמה שיותר רישמיים, איפה הבעיה פה בדיוק?

למעלה