HHHHHELP

HHHHHELP

חברה, אתם חייבים לעזור לי!!! יש לי עבודה להגיש בקרוב ועוד לא התחלתי אותה, פשוט התכחשתי אליה וחשבתי שהיא תעבור מאליה..... אז תשתפו פעולה ונסו לעזור לי..... פליז..... אתם משחקים קלפים? מכירים את החפיסה הרגילה עם 11 מספרים ומלך, מלכה, נסיך וג'וקר? אתם לא חושבים שהגיע הזמן לשנות קצת את הקלפים? את מי הייתם רוצים לראות במקום המלך.. מי היתה מחליפה את המלכה ומי הג'וקר? איזה סגנון של קלפים היה גורם לכם לקנות חבילה???? תתתתודה מראש, שרית בשלבי יאוש

תעלי את רעיונות,שתפי אותנו..

ונעזור לך להתקדם מכאן... יפעת שגב מנהלת הפורום

shadowlord

New member
לא נשמע מסובך במיוחד

מה עם קריקטורות של שרי ממשלה מ-4 מפלגות שונות? מה עם סדרות מצוירות מהטלוויזיה, אינויאשה לדוגמא? מה עם מלך מלכה וכל אלה בדמות תינוקות או בובות? מה עם קלפים שהמלך המלכה ואלה הם המספרים הנמוכים והספרות הנמוכות שולטות? לדוגמא, הסיפרה שש היא הג'וקר ולהוסיף לה כובע ליצן שרביט וכאלה... מקווה שעזרתי מעט...

חדשה כאן ומנסה את הדימיון....

אפשר לבחור נושא ומימנו לשאוב רעיונות לדמויות או דברים לקלפים. ולא חייב 11 קלפים אפשר יותר או פחות. לדוגמא: דמויות מאגדות ילדים: שלגיה ושבעת הגמדים. (המראה=A, האימא חורגת=מלכה, שלגיה ושבעת גמדיה....) מכוניות: יגואר, פרארי... סובארו וריקשה. עולם המים: כריש, דולפין לוויתן...עד דג זהב. מקווה שעזרתי בהצלחה.

למעלה