hi! a question about phone calls

adi201

New member
hi! a question about phone calls

hi! i live in new jersey and i think i saw Pirsomet on t.v that for forty dollars a month you can get unlimited long distance phone calls, that sounds really good if they really are unlimited... anyone knows anything about it? or anything about something like that? thanks, Adi

טל ר

New member
כמה דברים

- Unlimited Long Distance זה בארה"ב בלבד - לא כולל שיחות בין-לאומיות. - על חשבונות טלפון יש מיני מיסים שונים - המחירים שאת רואה אינם כוללים אף אחד מהם. - בדקי היטב אם מדובר במחיר הקבוע (לטווח ארוך) או במחיר הכרות (למס' חודשים). - בדקי אם את נדרשת להתחייבות. טל.

jethro1

New member
סביר להניח

שמדובר בחברת IDT שיצאה לא מזמן עם המבצע הזה. אנחנו מחוברים דרכה, ואכן לא מדובר ב40 דולר אלא מסתכם, יחד עם מיסים ושאר ירקות בסביבות 55 דולר לחודש. תמורת הסכום הזה אנחנו מקבלים שיחות ללא הגבלה בכל רחבי ארצות הברית ותעריף נוח למדי עבור שיחות בינלאומיות. לישראל, למשל, אנחנו משלמים 5 סנט לדקת שיחה. כנראה שזה השירות הזול ביותר הקיים עכשיו, אבל אם משהו שמע על משהו משתלם יותר, שיהיה נחמד ויגיד...

adi201

New member
thnank you guys.... but

i really don't need to call anyone long distance inside the u.s... just israel calls... then maybe you know what are the best phone cards to use? i got a card that cost 10$ and it was enough for like four calls to israel 3-4 minutes each call. is there anything more worthwhile? thanks for your help!! Adi

יובית

New member
יש לי משהו דומה עם AT&T

בשבוע שעבר קיבלתי לביתי מחברת הטלפונים לשיחות חוץ AT&T הצעה שהיה לי קשה לסרב לה. בתשלום חודשי של 19.99 $ אני יכולה להתקשר לאחת מהמדינות שהם נתנו, וכמובן ישראל בתוכה. אפשר להתקשר לישראל מיום שישי 9 וחצי בערב עד יום ראשון בחצות. חופשי חופשי. עד עתה היתה לי את התוכנית הרגילה של תשלום חודשי של 4 $ בחודש. עשיתי חישוב אישי וראיתי ש-19.99 $ + מיסים משתלם לי ביותר.

למעלה