Hi from Tahiland

Yaara77

New member
Hi from Tahiland

Hi all Just having pre op tests today. All girls here are terrific. Aie says hello to DANA and Talia and Nora Will be in touch when possible Huggles Yaara

אורי 0

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo57.gif

ואם תשימי לב, כשאת פותחת את העמוד של כתיבת הודעה יש לך "עברית". אם תקליקי על זה, תיפתח לך מקלדת קטנה ותוכלי להקליק על האותיות ולכתוב בעברית. (טוב שהייתי בצרפת...)

יסמין 28

New member
ואו יערה

אם עדיין קוראת, בהצלחה, שהימים הראשונים לאחר ההתעוררות יעברו בקלות, שלא יכאב יותר מדי, שלא יסתבך ותחזרי אלינו מהר!! מחזיקה אצבעות, יסמין

ליטל ו

New member
../images/Emo24.gif

מותק, אני כל כך שמחה בשבילך! שיהיה המון כוח וטוב ושמחה, ודעי שחושבים עלייך מכאן :)

Yaara77

New member
Huggs all

I'll try to go through it as smoothly as possible. Met lots of girls my age here, American, English, Sweedish, 2 pilots, 1 lawyer, 1 police officer to mention a few They all told me I am in the best place in the world for what I want, especially for circumcised girls
That ceremony will cause me extra 2 h of operation :( Please don't pay ateention to preachers. You see, If I'm stupid, I'll not comprehend their preeching If I'm not stupid - I've done my homework of debating and hasitation Many Many Huggs Yaara.

transman

New member
ואו. יערה, בהצלחה! ../images/Emo24.gif

בכל פעם שאני שומע על מישהי או מישהו (בעיקר, מה לעשות) שעוברים ניתוח, זה עושה לי משהו מאוד חזק בפנים. לפעמים שמחה, לפעמים קנאה, לפעמים לא ברור בכלל. אני מאחל לך ניתוח מוצלח, בלי סיבוכים, עם מינימום כאבים. מאחל שהות נעימה בתאילנד והחלמה מהירה. ובכלל, רק אושר.

יערה בהצלחה

שיעבור מהר ובלי כאבים (אם יש דבר כזה.....) ושיהיו תוצאות מוצלחות. מאחלת לך הכי טוב שבעולם שירית

נגה א

New member
בהצלחה יערה../images/Emo122.gif

נקווה שלא תיראי כמו הסמיילי הזה אחרי הניתוח. לא יודעת איזה כוס יעשו לך שם התיאלנדים המשוגעים האלה אבל נקווה שתהיי מרוצה מהתוצאה, לא משנה מה היא תהייה (חרא של ניתוח זה). אההה- תיזהרי לא למות על שולחן הניתוחים... שמעתי שיש כאלה שנפטרו תוך כדי הניתוח בעיקבות זיהום או סיבוך, או שלא התעוררו מההרדמה בכלל. תחזרי אלינו בחתיכה אחת (פחות או יותר) בה ביייי.

DarlingAdam

New member
בואי *לא* נשמע אותה,

לפחות לא על הפורום הזה. רוצות לריב? בבקשה, כולנו ילדים גדולים. אבל תעשו את זה באופן פרטי.

natali0106

New member
חחח אנשים כאלה גם לא נדרסים.. אלה

מתים במיטה בשינה!!!!!! יהלומה מה איך אוחתי??? התגעגעתי.... נשיקות...

למעלה