Hi I'm also new

Hi I'm also new

I recently moved here from the "mixed couples" forum now I'm single in NYC. and sorry for the English- I only have internet on school computers for the moment.

funkbass

New member
ברוכה הבאה :)

אני חדש בפורום גם ..... אני בפריז נו מה את עושה בניו יורק ???

I'm doing my Master's degree

In computer arts רגע- סידרתי שמכאן אפשר יהיה בעברית :) אני לומדת לתואר שני באומנות דיגיטלית. שנתיים פה וממשיכים הלאה. ניו יורק זה מקום מגעיל- רק צריך להתרגל כדי לעבור את השנתיים האלה. זהו. מבלה את רוב זמני בבית ספר, כך שאני לא "סינגל" מוצלחת במיוחד. מה גם שבעיר הזאת הכל עולה כל כך הרבה- שלמי יש כסף לצאת בכלל. בכל מקרה. הנה. זו אני. שלום.

אז ברוכה הבאה...

בפורום זה יש לנו מספר חבר'ה מניו יורק, ועד עכשיו מה שהבנתי מהם זה שדווקא לסינגלים- ניו יורק אמורה להיות הכי אטרקטיבית, יש בה הרבה יותר מה לעשות מכל מקום אחר, בכל מקום שלא תפני קל להכיר אנשים חדשים (בעצם,יהיה נכון יותר לנסח את זה כ"קשה מאד שלא לפגוש אנשים חדשים"), אבל מה אני יודע? החיים לגמרי שונים בצד השני... אבל לפחות בדבר אחד אני נוטה להסכים-לא בטוח שהייתי רוצה לגור שם. (כיף לטייל ולבלות בה שבוע שבועיים, לא בטוח שיותר מזה..), בכל מצב, נעים להכיר ושיהיה בהצלחה! אייל.

funkbass

New member
ניו יורק מקום מגעיל???????????

השתגעת ???? זה אחד המקומות שאני הכי אוהב זה מהמקומות היחידים שלא משנה מתי תרצה לצאת , תוכל למצוא הופעה קטנה טובה אם היינו יכולים להחליף.......... מחר כבר הייתי מגיע

funkbass

New member
אפשר לעשות את זה יותר משעשע

את מוזמנת לפה מתי שתרצי

funkbass

New member
למה קמצן ???????.

כי אני מזמין ????????????????????????????? לא אוהב לכפות את עצמי ........

funkbass

New member
טוב נו אז

אני מזמין לדרינק בנובמבר ...... אני עובר בניו יורק ככה לאיזה שלושה ימים , בסביבות ה18 לחודש אני אמור להגיע :)

למעלה