Hi There

• פותח הנושא penj
  • פורסם בתאריך

penj

New member
Hi There

I´m new here, and new to Veganism in general. I started yesterday, but doing it after long months of reading a lot of things and reaching the educated decision that this is my way. I live in India, which makes it even a little harder as there are no things like soya milk and tofu cheese and all those things (I´ve never tried them in Israel though). My question is, I understood that Vitamin B12 must be aqquired by a capsule or something by anyone who is Vegan. Do I wait a few months and then get my blood tested to see if I need it? Or do I just go and buy B12 capsules and consume them? By the way reading this forum and the Animal Rights forum and Annonymous site have helped a lot to reach my decision, so thanks :)

enbalush

New member
Hi

Mazal-tov 4 your decision U don´t have 2 buy this, u can eat pinuts this contain b12, b.t.w- I know that the traditional Indian r vegan

penj

New member
I don´t eat peanuts :)

You can type in hebrew it´s ok I can see hebrew fonts only can´t type them. Yes the traditional Indians are vegetarians, they don´t eat eggs but they do eat diary products as far as I know, I don´t know anyone who is pure Vegan. I read somewhere that you can even trust cornflakes and stuff like that because they have additives of B12 I think, I´ll check next time I go to the supermarket, we do get Kellogs here so if i can get B12 from that it would be great. There´s nothing bad in cornflakes that I didn´t know of is there? no eggs or diary is there? thanks again :)

אנוק

New member
היי../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

קודם כל , איזה כיף לך שאת בהודו!!!! ארץ כל כך יפה.... את מתגוררת שם? ובקשר ל בי 12: רופא מומחה וחכם אמר לי שבי 12 נאגר עד 3 שנים בגוף, וכשלא מקבלים אותו ממקור חיצוני, המאגרים הולכים ומתדלדלים. אך כמובן שזה משתנה מאדם לאדם.....תלוי ברגלי התזונה שלך, כמה אנטיביוטיקה לקחת בחיים.... אבל ממש לא כדאי להסתכן, זה ויטמין מאד חשוב שחוסרים בו עושים נזקים רציניים. אני ממליצה לך להשיג חבילת כדורים למציצה (חשוב -לא לבליעה, בגלל שאז 90% לא נספג..) מומלץ של solgar,או twinlab (לפחות ככה אני חושבת שמאייתים אותם...) את יכולה לקחת בתור מניעה-כדור מציצה אחד בשבוע,אם אין לך חוסרים רציניים...., ובדיקת דם כדאי לעשות כל חצי שנה עד שנה. וחשוב מאוד לדאוג גם לברזל ואבץ - מינרלים שקשה להשיג ממקורות צמחיים - לאכול הרבה זרעי חמניות,דלעת,פשתן,שקדים,אגוזים וירקות ירוקים. ושמרי בירה, אם באפשרותך להשיג... בקשר לקורנפלקס-אני לא בטוחה שזה מספיק.... תלוי אילו כמויות מספקים שם, ובאיזו איכות..... בכל אופן לא יזיק.. בהצלחה

penj

New member
אוי איזה יופי מצאתי את המקלדת הוירטואליתקודם

קודם כל תודה על כל התשובות. הרשו לי לציין שהמעבר שלי היה חד, כלומר לא הייתי צמחונית לפני זה, ישר הפכתי לטבעונית. עד כמה שאני זוכרת קורנפלקס טוב מספק רבע מתצרוכת הויטמינים המומלצת, משהו יודע עד כמה טוב נספגים הויטמינים ממנו בגוף? בכל אופן אני אבדוק את העניין ואברר אילו כדורים זמינים כאן של B12 (לא צריכה להיות בעיה ואם כן אני אגיד לאמא שלי לשלוח מישראל). וכן אני גרה כאן בהודו, בחורה מרובעת שמצאה את עצמה גרה כאן

ק א ר ן

New member
חלק מהקורנפלקסים הם חלביים ובחלקם

יש דבש (את נמנעת מדבש??). אני מתארת לעצמי שבהודו אין חותמת כשרות כך שאם את נמנעת ממוצרי חלב תהיה לך בעיה (לא תמיד אפשר לדעת שזה חלבי לפי הרכיבים משום מה). בכל אופן, בהצלחה!!

penj

New member
תודה שאמרת לי ../images/Emo13.gif

לגבי דבש עדיין לא החלטתי... אני אבדוק את המרכיבים של הקורנפלקס כאן ואנסה אולי להשוות עם אותם מוצרים בישראל, נראה כבר, בכל אופן תודה רבה שאמרת לי, כל יום לומדים דברים חדשים, במיוחד כשחדשים בעסק

rasta27

New member
טופו טבע הכניסו מוצר חדש: בורגר טופ

רק מה, המטומטמים האלו שמו שם חלבון ביצה. לא ברור העניין. כל שאר המוצרים שלהם כשרים למהדרין לטבעונים מכיוון שאינם מכילים ביצים (בניגוד לשאר הטבעולים). חבל, כי דווקא חשבתי לגוון. מקווה רק שזו לא מגמה חדשה (להכניס ביצים למוצרים) כי אם כן, לא יישאר אף טבעול אחד כשר לטבעונים. כמובן שאפשר להסתדר גם בלי זה אבל סתם חבל. מה שכן, כל המוצרים שלהם עכשיו במבצע 19.90 ש"ח. משתלם, מאחר והמוצרים שלהם עולים בין 26- ל-30 ש"ח (נדמה לי שהנקניקיות הכי יקרות). חוץ מזה, בורגר ראנץ´ הכניסו לתפריט שלהם חזה אווז. חשבתי שתרצו לדעת (למי שעדיין לא יודע)

למעלה