hi!!

17ganity

New member
hi!!

hi, whats up? it's ganit:) i'm in washington...got nothing to do. it was such a long flight!! there was a girl who kept screaming and crying... and i had a fight with this stupid guy!! but it was ok i guess, i slept alot... and it's so cold!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrr well, talk to you later, bye bye

General Zod

New member
תמסרי ד'ש לדודה שלי קרן!!!!!

תגידי לה שיהודה שואל הם היא קנתה לי פקטים של סיגריות, ואם לא אז לפחות אם היא קנתה אלכהול. תמסרי ממני ד'ש גם לאלברט וליעל.

General Zod

New member
אני עונה במקומה ../images/Emo3.gif

כי עד שהיא תענה לך נראה שיעברו יומיים-שלושה. והתשובה היא............................................. משלחת הסברה!

General Zod

New member
משלחת הסברה

כשמה כן היא, מסבירה על המצב בארץ (מנקודת המבט שלנו כמובן). המטרה של המשלחות הללו היא שהקהילות היהודיות (גם הלא יהודיות) בארה'ב ובשאר העולם יבינו עד כמה המצב פה חמור. המשלחות האלה הם קו ההגנה האחרון שלנו נגד האנטישמים שמצודדים עם הפלשתיניים. בקשר לאמריקה, אני טס באוגוסט, את מוזמנת להצטרף

maayanot

New member
אני באה!!!!

באמת... :)(אני לא מאיימת!), זה משהו בסגנון של המשלחות של הסוכנות לדרא"פ ולוושינגטון במסגרת של שותפות 2000? יש אפשרות להתקבל לזה? (אם כן, איך?)

General Zod

New member
חחחחחחח

איזה סוכנות?! איזה משלחת?! אני וחבר שלי (גיא גוזלן) טסים באופן פרטי!! אנחנו טסים למיאמי.

faith2

New member
היא טסה דרך שותפות 2000 נראה לי...

והיא עזבה אותנו ל-10 ימים

anava1

New member
גניתוששששש!!!!!!../images/Emo9.gif

מה המצב'וש???? :)) עד שאת מתחברת משם לאינטרנט זה מה שאת כותבת?! אני רוצה לשמוע סיפורים, משהו מעניין... חוצמזה תורידי שם אייסיקיו כי לא הוספת אותנו..:\ (ואת צריכה להגיד מזל"ט 3 פעמים כי טוב! השבוע..)
למי שלא יודע- השבוע יום הולדת לרותמית,יום אחריי לשלומה ואחריי 4 ימים לדנד'וש!!!

faith2

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

2.2 לי 3.2 לשלומיקו´ש 6.2 לדנדו´ש

faith2

New member
חח...

שלומית ודנה
דנה אתה לא מכיר..אבל היא ידידה טובה של ליאור

גניתי.......

מה המצב??? איך בוושינגטון? (את לא באמת צריכה לענות על זה..) מקווה שאת נהנית (בטוחה שאת נהנית), תחזרי אלינו עם הרבה סיפורים והרבה תמונות.. :) מתגעגעות אלייך, קארין, שלומית, ענווה, דנה, אלה, רותם ונופר.

Ferrari

New member
מה קורה?? תקשיבו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם אכן טסו דרך שותפות 2000
ואם תרצו לקרוא על המשלחת ואיך הם הגיעו לשם גשו לאתר שלי שותפות 2000. קישור בסוף הדף! ולגנית רק רציתי שתגידי לכולם שיעשו את החיים של החיים שלהם שם.. (נשמע מוזר) וד"ש לקרן דודה של יהודה המכבי.

למעלה