hi!

hi!

ooly atem lo mekirim oti aval ani Danielle ve ani kotevet beanglit ki... ani beUSA...1 ahshav yesh li sheela... shamati (yoter nahon karati baEMAIL shel Busted) she hem po... mishehoo yahol lehagid li bevekasha eifo???? ze mamash hashoov li... toda, Danielle
1

MolsBolsRules

New member
I THINK THEY CAME BACK

TO THE UK NO? THEY WERE THERE A WEEK AGO 4SURE AND I THINK THEY STILL R. NOT SURE TOUGH. ILL TRY 2 ASK AND SEND U A PRIVAT MSG

סתיוית

New member
I THINK IT WAS JUST A VOSOT ON UK

AND NOW THEY ARE BACK IN USA BUT THATS WHAT I THINK! I DONT SURE... CUZ THEY SAID THEY WILL BE THERE 3 MOUNTHS NO?

DawnR

New member
חחחחח

היא בטוח יכולה לקרוא עברית, רק לא לכתוב. אני אתקן אתכן אח"כ, פשוט אין לי כוח
אניווייז, באסטד עכשיו בארה"ב אבל אין לי מושג איפה בדיוק שם. תנסי באתר האמריקאי שלהם...יש לו לינק ב-busted.com. מקווה שיצא לך לפגוש אותם למרות שאני בספק כי ארה"ב מאוד מאוד מאוד גדולה.
שחר.

yes i can../images/Emo8.gif

haater bebniya... lo ived velo kllom... ani mamash hayevet ladaat... lo mekirim oyam po kol kah az im ani ire otam lo tihiye avtaha moogberet nahon? ma aten omrot
1
1

סתיוית

New member
לא נראה לי יש שם אבטחה עליהם! הנה

תמונות מניו יורק: http://www.fresh-faces.org/index.php?x=gallery/candids/busted.php (רואים שם את צארלי הולך לו בנחת כמו איזה איש עסקים או וואטאוור)

חח בנחת סוף סוף

לא רודפים אחריו כמו באנגליה נכון?!? חחחחח ראסמי כמו איש עסקים איך אני מתה על הג'קטים האלה שלו חחחחחח... ומה הוא יורק?!??! חצוף חחחחחחחח

סתיוית

New member
חחחחחחח יש שם תמונה שלו

מוזרה שהוא נראה בה כמו קוף..יענטו הולך כמו קוף! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך אדירה!

סתיוית

New member
יש גם תמונה שרואים שהוא קולט את

הפפרצי והוא כזה מתסכל עצבני כזה! חחחחחחחחח וגם אלה שלידו קלטו את הפפרצי!

hello hello../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

emmmmmmmmmmmmmmmm ani beNY ahshav az im mishehi yodaat eifo hem veyehola lehagid li ze ihiye mamash mamash nehmad
bye bye

למעלה