hi

שייקה.

New member
hi

רציתי לשתף אתכם בהתלבטות ואשמח להמלצות: אנו מחפשים מקום נחמד למסיבת חתונה(החופה תערך ברבנות). לא אולם חתונות תודה,וגם לא גן אירועים. משהו בסגנון של מסעדה נחמדה, או איזה משהו דומה. חייב להיות לא-קיטשי, ולהכיל כמות גדולה של אנשים (באיזור ה500). אם יש איזה משהו מומלץ קרוב לים-ניפלא. אולי באזור יפו?!? בקיצור - כל המלצה תבורך. תודה מראש שייקה

אין לי מושג כמה אנשים נכנסים שם

אבל כלה שלי התחתנה שם לפני שבועיים והיה מהמם. המקום: "הריף" ביפו. אם תרצה פרטים נוספים אנסה לברר לך. מזל טוב וברוכים הבאים לפורום..

שייקה.

New member
כן, כן

אפשר עוד בבקשה?
תודה

לדעתי בריף אין מקום ליותר מ-350

לא הייתי שם באירוע אבל ביומולדת האחרון של אבאשלי יצאנו לשם לאכול (מקום מקסים, ומיד סימנתי אותו כיעד לחתונה) - לתחושתי 300-400 איש זה גג, וגם אז בדחיסות...

הרהורים ורעיונות בקול רם

לתחושתי, אין הרבה מסעדות שערוכות לקבל 500 איש במכה (אולי מקדולנדס), לכן על הכיוון הזה תאלצו לוותר... ואולמי כנסים וכו´ הם אלטרנטיבה די מפוקפקת... לכן חשבתי על שתי אופציות פחות קונבנציונליות: - מועדונים לסוגיהם - אני לא מומחית, אבל בנדודי שהוא צלם מועדונים הציע לי פעם מועדון אחד (הדום ?) בנמל ת"א הישן, והראה לי תמונות מקסימות מאירוע שהוא צילם שם. בכל מקרה, יש בת"א המון מקומות שהם גם גדולים, גם מעוצבים בצורה מאוד גמישה וגם מקוריים ונוחים למסיבה. - מקומות שהם לא למסיבה, אבל יכולים להפוך לכאלו - גן הדקלים של אונ´ ת"א, גנים בוטניים, שמורות טבע, מוזיאונים וגלריות (לדוג´ מוזיאון ת"א לאמנות או הגלריה של אילנה גור) וכיוצב´. זה כמובן פונקציה של גודל, אבל אפשר להרים טלפונים ולברר. אפשר גם להגיע לקיצוניות - מצפה הכוכבים ברמת-גן, למשל... או בית-ספר / אולם ספורט... כמובן שהחתונה צריכה להיות בראש הזה... פעם הייתי במסיבת יומולדת לחברה שנערכה באולם של מפלגת העבודה - ודווקא היה אחלה... אגב, קניון עזריאלי עורך אירועים בגג (למעלה למעלה) ובקומת הביניים- שווה בדיקה גם.

יעלי2

New member
תגוב לשייקה (בהמשך לשילה והגבר)

אנחנו בררנו לגבי חתונה בדום. הינו שם כשנערכה בר מצוו ל 150 איש ואשכרה לא יה מקום לשבת ולרקוד יחד כי השולחנות היו ברחבת הריקודים. מ שכן אם אתם מוותרים על ריקודים אפשר אולי!! לתכנן שם מקומות ישיבה שונים כך שיכנסו 500 איש. לדוגמא בשוחנות בר או שרפרפים נמוכים במקום בשולחנות 10 איש הסטנדרטיים שתופסים מקום רב. לגבי מסעדה, תבררו בבויה שזו מסעדה לא ענקית אבל אולי, בנמל ת"א.

הילית*

New member
אנחנו בזמנו ערכנו בדיקה לגבי עזריאל

וזה יוצא קצת יקר. אם אני לא טועה יש תשלום בלתי מבוטל לבעלי עזריאלי (מעל 4000$) וכל מנה עולה מעל 40$. חוץ מזה הם דיברו איתנו על סגירת המקום לארוע שיתקים רק ביום שני.

יעלי2

New member
אה כן. לגבי מרכז עזריאלי

אנחנו בררנו גם שם והיה יתרון אחד גדול שיפורט מייד וכמה חסרונות משמעותיים (בלי לגעת כרגע במחיר): היתרון: יש אופציה משגעת לעשות את החופה למעלה במצפה, על רקע העיר ת"א על כל תפארתה. הקץ´ (1) הוא שאסור להם להושיב שם יותר מ 250 איש בגלל הסדרי יציאות חרום ושכאלה. שנית,האירוע עצמו נעשה בקומה 10 שזה למעשה מפלס הכניסה, די נמוך ומאלץ את האורחים לעשות טיול שנתי לקומה העליונה ואז לרדת בנגלות לאולם למטה. עכשיו תארו לכם את הסבתא האהובה מוצאת את עצמה במקדונלד בטעות, משוטטת לה בקניון עזריאלי.... 3. האולם עצמו עגול (חצי ירח) מה שיוצר מצב שבו (אם רחבת הריקודים במקום ההגיוני באמצע), אורחים מצד אחד מופרדים מצד השני. לתשומת לבך. אבל אם המקום ימצא חן בעיניכם הבנו שהם התחילו לתת מתנות חתונה, תראו אם זה מתאים.

למעלה