Hidden Palms - סדרה חדשה

• פותח הנושא Wox
  • פורסם בתאריך

Wox

New member
Hidden Palms - סדרה חדשה

רציתי להמליץ לכם על סדרה מעולהההה שהתחלתי לראות (כולה ראיתי את הפיילוט) קוראים לה Hidden Palms והיא משודרת ברשת CW בארצות הברית... היא עלתה לשידור רק לפני 3 שבועות ופרק 4 ישודר ביום רביעי הזה בערב בארה''ב. הסדרה מאוד מזכירה את האו.סי כמו שהייתה בעונה הראשונה... אבל יותר אפלה ומתוחכמת... גם לה ממה שהתרשמתי יש פסקול יפה בינתיים... מאוד מקווה שיביאו אותה לארץ! ואגב למי שמכיר את "דוסון קריק" אז היא מהיוצרים שלה... ושל ה"צעקה" בתפקידים הראשיים היחידים שזיהיתי היו מי ששיחק את זאק בעונה ה2 של האוסי ומי ששיחק את אוליבר בעונה ה1 של האוסי... תרגום לסדרה בעברית יוצא בקביעות זמן קצר לאחר יציאת הפרק... תרגום איכותי ביותר! בקיצור מומלץץץ! תקציר לפי DONKEY: ג'וני מילר היה נער בן 15 שמח ומיושב עם ציונים טובים וחדר מלא בגביעי נצחון בספורט עד הלילה הנוראי בו אביו התאבד. כעת, שנה לאחר הארוע, ג'וני גר בפאלם ספינגס הסוריאליסטית וספוגת השמש עם אמו ובעלה הטרי. כלפי חוץ, פאלם ספינגס נראית כמו גן עדן לנופשים נוצץ, בריכות שחייה, מסלולי גולף וקאנטרי קלאב. אבל בעוד ג'וני לומד את השקרים המצויים מתחת לפני השטח של השכונה הטיפוסית לעין, הוא ומשפחתו נאלצים לשאול את עצמם: עד כמה אתם באמת מכירים את האנשים הגרים בדלת ליד? מדובר בסדרת נעורים (בסגנון האו.סי ומגרש ביתי) מבית מדרשו של קווין וויליאמסון (יוצר הסדרה "דוסון קריק" ו"צעקה").

סקסיי1

New member
לעלעעע.ע..ראיתי

ראייתי ..לא משהוא נחמד+ לא יותר מזה ממליץץ לא לראות

loli kiss

New member
ווואיי נשמע ממש טוב :)

מי משחק את ג'וני בסידרה ?!
ומישו יודע איך קוראים לשחקן ששיחק את אוליבר באו.סי?!

Wox

New member
השחקן של אוליבר משחק את ג'וני

לא זוכר מה השם האמיתי שלו

sexyvampire

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif

הסידרה באמת מזכירה קצת את האו.סי היא נחמדה מאוד..

היי אני לא ממש כותבת כאן

אבל ראיתי את הסידה ובנתיים זה אחלה
את מי משחק זאק? כאילו אני יודעת שלא קוראים לו זאק אבל אין לי מושג איך קוראים לו באמת

ענבררר

New member
טסה תומסון היא אחת הסיבות שהתחלתי לצפות בסדרה

aka ניקי
היא שיחק ב"ורוניקה מארס" בעונה השנייה את ג'קי קוק ובתפיקד אורח של שני פרקים ב"האנטומיה של גריי" היא פשוט מדהימה

למעלה