hide and seek קצת עזרה

nim12

New member
hide and seek קצת עזרה

תמיד בסרטים כאלו אני מפחד שלא הבנתי תסוף כמו שצריך אז מה שקורה זה שהאבא הוא כאילו עם פיצול אישיות והוא צ'ארלי ? אם כן אז למה הילדה לא עשתה משהו או דיברה עם האבא(דויד)? ומה קורה בסוף בסוף כאילו איפה הילדה נמצאת ?

chaos567

New member
ספויילר מעליי!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב שהפסקתי לקרוא כשראיתי "הילדה":) תהיה יותר זהיר בחורצ'יק...

ספיר5

New member
../images/Emo58.gif

האבא ראה את האמא בוגדת בו והוא נכנס לדיכאון ופיתח אישיות עם הרבה כעס(האבא לא נראה כעוס על כל מה שקרה...).. למשל הקטע שהוא נזכר בהכל בחדר עבודה..אז הוא הראי יוצא מן המערה ואז הורג את הפרפר..ולבנתיים דויד כותב ביומן ופתאום מופיע לו כתם שחור על היד אז זה היה מזה שהוא הרג את הפרפר.. לבסוף הילדה אמילי נשלחת למוסד לחולי נפש (לפחות זה מה שהבנתי)..

Hila87

New member
כן..

זה גם מה שאני הבנתי.. השניה סיימתי לראות את הסרט הזה

uriya1

New member
מוסד לחולי נפש? [../images/Emo58.gif]

פירוש מעניין, אבל זה מה שאני הבנתי: אמילי עוברת לגור עם הפסיכולוגית. הסוף של הסרט מציג את הציור של אמילי, בו היא ציירה לעצמה שני ראשים - דבר שמעיד שגם היא פיתחה פיצול אישיות בעקבות כל התקרית של Hide and seek. סוף קלאסי לסרטי אימה, כמו חור שחור שאי אפשר לצאת ממנו - עכשיו אמילי בעצמה [וזה לא היה בסרט עצמו, אלא השערה שלי] תתחיל לשחק עם הפסיכולוגית, עד שגם הפסיכולוגית תשתגע וכן הלאה.

חחחחחח......../images/Emo58.gif

זה שני סופים שונים...... יש לסרט שני סופים..... לא הבנתי את הקטע עם הפרפר...... כאילו רואים אותו יוצא מהמערה והורג ת'פרפר .. ואז הוא רואה אל היד שלו סימן שחור( כאילו של הפרפר) אז בעצם הוא בכלל לא כתב את היומן בזמן שהוא היה במערה..????

uriya1

New member
מה?! לעזאזל איתם! [../images/Emo58.gif]

כמו ב"אפקט הפרפר", גם לHIDE AND SEEK יש שני סופים? זאת אומרת, שני סופים זה יכול להיות דבר נחמד, אבל לפחות שיודיעו. כנראה שמה שראיתי זה גירסת הבמאי. בכל אופן, לפי התיאורים שלכם לסוף שבו היא במוסד לחולי נפש, אני מעדיף יותר את הסוף שאני ראיתי.

כבר דיברו אל זה......

שיש שני סופים.........זה כבר ידוע.... אבל לא שווה להוציא כסף כדי לראות את השני..... כי זה רק הסוף שונה...

liavsayegh

New member
למישהו יש קישור - ../images/Emo58.gif

לסוף השני שבו היא נמצאת בבית משוגעים? וגם לסוף הראשון בבקשה..... תודה...

למעלה