hide and seekers

darthziv

New member
hide and seekers

מארגנים משחק תפקידים בקרוב באיזור המרכז באחד מימי שישי הבאים המשחק הורץ בכנס אייקון בהצלחה בעבר אני שחקן אחד, אז חסרים עוד 2-5 שחקנים דרוש ידע על הסידרה הישנה (G1) עדיפות תנתן כמובן (במידה ויותר מ5 ירצו לשחק) למי שלא שיחקו בפעם הקודמת... אם שחקתם בעבר משחק תפקידים כלשהוא? אפילו עדיף (אם כי לא דחוף) כל מי שממש רוצה לקחת חלק בחוויה שהיא הרובוטריקים הנה ההזדמנות שלכם לקחת שקרניק לידיים ולהעביר ערב בחברת חובבים אחרים פרטים נוספים כבר נעביר למי שירשמו נ.ב סטארסקרים כבר תפוס... מהרו לפני שיגמרו כל המטוסים השווים

darthziv

New member
בוא נאמר ככה

מאוד לא פשוט לשחק את הדמות הזו, שלא לדבר על לדבר כמוהו בצורה משכנעת ואני יכול להבטיח לך ששאר הדמויות שיהיו לשחק (מטוסים אחרים) יהיו בנויות מספיק מעולה מבחינת אופי (הוא נותן לך דף מגניב עם תכונות אופי מרכזיות) סטארסקרים הוא פשוט הכי מפורסם (ולכן הכי קשה למשחק, כי כולם יודעים איך הוא יתנהג) יצא לי להיות במשחק של המנחה הזה בעבר... שיחקנו את החרקניקים... ואלו דמויות יחסית שטוחות לא? המשחק היה אחד הטובים יותר שיצא לי לשחק (ויצא לי להיות בהרבה כאלו) אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא יוצא מאוכזב מהמשחקים האלו... ושתדע שת'נדר-קרקר, סקיי-וורפ, טרסט והאחרים באמת מגניבים, סמוך עליי אם אתה רוצה להצטרף אז שלח לי הודעה פרטית (כנ"ל לכל אחד אחר) המטרה זה למצוא אחד מהימי שישי שיהיו נוחים לכולם

darthziv

New member
אז נכון לרגע זה

ת'אנדר קרקר כנראה ילך לאיש הרוקנרול מהרו לפני שיגמרו המקומות...

DDN

New member
מעניין לשמוע איך כוכב צועק וציקלון

יסתדרו יחד באותו המשחק.

darthziv

New member
לצערנו לא נגלה את זה

ציקלון מגיע אחרי המוות של סטארסקרים בסרט המשחק קורה הרבה קודם לכן... ואם רוצה לדעת איך סטארסקרים והאחרים יסתדרו כשמגהטרון נעלם מסיבה לא ידועה (לפחות כרגע כי עוד לא שיחקנו) אז בוא תצטרף

darthziv

New member
רוצים להתעתק?

להתנגח? סקייוורפ המטוס השחור המשתגר עדיין נדרש למשחק וטרסט (המטוס הסגול שהיה היחיד עם עיניים בצבע צהוב) האימתי יכול לעזור גם הוא עוד שני שחקנים ממש יעשו לנו את המשחק... אין לכם מה לדאוג אם מעולם לא שיחקתם במשחק תפקידים הקטע פה הוא פחות על משחק ויותר רובוטריקים

webrain

New member
מה בדיוק חוקי המשחק?

אולי אני אשמח אם אני אדע בדיוק על מה מדובר

darthziv

New member
החוקים הם להקשיב למנחה

ולשחק את הדמות שלך כמה שיותר קרובה למציאות כלומר אם אתה משחק את בראון, אתה לא תתחיל להיות פחדן כי בא לך אלא יצפו ממך להסתער פאוור גלייד למשל הוא שוויצר וכן הלאה... לא לדאוג יש דף מגניב של תכונות מרכזיות וכל מה שאתה צריך לדעת פלוס? משפט משעשע על דמויות אחרות במשחק למשל אם אני משחק את את רמבל אז יהיה כתוב על פרנזי: כולם אומרים שאנחנו תאומים, אישית לא רואה את הדמיון... אבל הוא באמת כמו אח בשבילי על סאונדוויב: הייתי שמח אם היה מוציא אותנו יותר, לפעמים הוא שוכח אותנו בפנים שעות.... על סטארסקרים: אני פשוט נהנה להציק לו... להחביא לו דברים, לעצבן אותו ואז לברוח ולהפוך לקלטת איפה שהוא לא ימצא אותי... הצרחות שלו בבסיס עושות לי את היום... מבין? עכשיו למשחק הספציפי הזה השחקנים הם המטוסים סטארסקרים ות'אנדר-קרקר תפוסים בשלב הזה יש לך את סקיי וופ למשל שהוא מגניב ביותר (משתגר) איך נשמע לך?

darthziv

New member
אם התכוונת מהבחינה הזו

אז הנה דוגמא לאיך מתנהל המשחק (דוגמא רעה אבל זה מה שהצלחתי לחשוב עליו) המנחה: אתה מתעורר מתא ההטענה ובמבלבי מתקרב אלייך עם מבט מוזר ורובה שלוף אתה: "במבלבי? בחור קטן? מה דעתך להוריד את האקדח ושנד...." המנחה: ירייה נורית אלייך אתה: אני מנסה לקפוץ המנחה: אתה מצליח להתחמק וליפול על הרצפה אבל האקדח שלו מכוון אלייך וביץ' קומבר מגיע מאחור עם מכשיר קטן ומנסה לשים אותו על הראש שלך.... "אל תתנגד זה לטובתך..." אתה: אני צועק "הצילו פריים, אנחנו תחת התקפה" המנחה: אופטימוס נכנס לחדר ובידו רובה ענק "אל תדאג ידידי, אני פה, הכל יהיה בסדר... עכשיו רק אל תתנגד....." הוא מכוון אלייך את הנשק ואתה מרגיש את המכשיר נצמד לך לראש מבין פחות או יותר? נתתי סתם מצב כדוגמא אבל זה זה בעיקרון רק עם כמה שחקנים ועלילה נורמלית הדמויות של המשחק הספציפי הזה הם המטוסים העלילה לפי הטיזר שהמנחה נתן היא "megatron has fallen" מה יקרה מכאן? הכל יכול לקרות... בוא תצטרף ותגלה (אני יודע שאני כבר סקרן כי פספסתי את הפעם הקודמת שזה הורץ)

למעלה