High and Dry

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
High and Dry

כמו הרבה מהשירים של רדיוהד, גם את המילים של השיר הזה לא ממש הצלחתי להבין, גם לאחר שקראתי את התרגום שהועלה פה למאמרים. נראה שהדובר בשיר מעביר ביקורת על מישהו, על פספוס, החמצה. אבל זה באופן ממש כללי, מישהו יכול לעזור לי בפרשנות? כמו למשל מה זה אומר: "2 קפיצות בשבוע?"

vegetable man

New member
two jumps in a week

יכול להיות שהשיר מדבר על בנאדם שנהנה מדברים מסוכנים, פעמיים בשבוע, וחושב שהוא כזה חכם שהוא מסכן את חייו? "Flying on your motorcycle" "Watching all the ground beneath you drop" "You'd kill yourself for recognition" - הרצון לתהילה? "You broke another mirror" - המראה באופנוע? "You will be the one who cannot talk" - שבר תעצמות וגם לא יכול לדבר? "All your insides fall to pieces" זה היה ניסיון. אגב, מה דעתכם, להמשיך לדבר על השירים? שנמשיך ל-Amnesiac? או שנעשה הפסקה?

kittycatbone

New member
לדעתי צריך לעשות..

איזה סיכום של קיד א'.. למרות שהיה גם בהתחלה אני חושבת. אבל אחרי שעברנו על השירים צריך לעשות שוב סיכוםXD הממ. ויש איפים או משהו שבין קיד א' לאמניזיאק? מקסימום נמשיך הלאה
אגב... נחזור אח"כ לפאבלו האני ומה שיש בינו לבין the bends ובקיצור כל השירים שנמצאים מחוץ לאלבומים?

Broke another mirror

הכוונה או למזל רע (שברת מראה, שבע שנים) או למישהו שלא מסוגל להסתכל על הבבואה של עצמו ולכן הוא שובר את המראה.

Knives Out

New member
שיר מעפן. באמת.

אם אתם מסתכלים על כל הקריירה של רדיוהד, אתם מבינים שזה סתם שיר מעפן.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי זה שיר ממש טוב. גם אם הוא לא בין הטובים, הוא מעולה, ואני מאוד אוהבת אותו.. ואת המילים שלו גם.

גמני לא כ"כ אוהב אותו....

לא יודע... שיר... הממ קליל כזה? אחד שמכוון בכוונה להיות שיר קלאסי כזה. בקיצור השיר הזה משעמם אותי.

למעלה