hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

rootteem1

New member
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

היוש בנות!!!!! מקורה? אני כותבת לכן מהאתר הזה -http://www.mikledet.com/email.html אני כרגע בדרכי לניו יורק, הייתי אמורה להיות כבר בניו יורק אבל מכיוון שהנסיעה לוקחת שמונה שעות עצרנו במלון, לאחר שיצאנו לדרך בארבע בצהריים מנהגריה פולז, (מפלי הניהגרה). כל זאת לפני שחזרנו מטיסה מפלורידה, שם היינו קצת יותר משבוע בכל הפארקים והמולים. טוב די מעצבן לכתוב ככה, ועוד אנשים רוצים לגלוש אופי.. ראיתי את האתר, דנה לא שלחת לי כלוםםםםם.... אני מחוברת למסן מפה, עד שיסלקו אותי מפה...

rootteem1

New member
SO

טוב אני יודעת ששש בבוקר אבל אני אהיה פה גם בבוקר ויותר מאוחר... אז תספרו לי מה חדש, על האתר, מה קורה בארץ וכו'.. אוהבת

שונית 7

New member
רותםםםם...איזה כיף לשמע ממך.../images/Emo24.gif

מקווה שאת עושה חיים גם בשבילנו
רותם אני מבינה שאת יודעת שלג'קו יש אתר חדש ופורו רשמי ודי עברנו לשם (למרות שכותבים גם שם). יהיה נחמד אם תכנסי לשם ותברכי את ג'קו .....

חולית5

New member
רותמוש' היי ממי!

שמחה לשמוע ממך ... כמה את חסרה בובי ! תעשי חיים . תצלמי ותשמעי הרבה ג'קו . ביי אוהבת

reviital

New member
רותם, טיסות/נסיעות/טיולים...

העיקר שתהני, תצברי חויות ותחזרי אלינו בשלום!

Nova5

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifרותמוש!!

טיסה טובה לך ל NY בארץ הכל בסדר - על הכוונת - פסח , מצות, חופש והרבה אוכל טעים! תשמרי על הכשרות
עשינו חנוכת בית לאתר חדש של ג'קו, ושם אגב, באתר יצירות מקקה לך הפתעה מחברתך הטובה וגם הרבה הפתעות אחרות. הכי חשוב - תבלי טוב ושובי בשלום מואההה

Karina85

New member
../images/Emo23.gif

הגבתי לך ברשמי מאמוש... תעשי חיים תשצרי על עצמך וחג שמחחח!!!

kapit5

New member
לרותמוש המקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שאפילו בח'ול חושבת עלינו ועל ג'קו. תהני לך מכל רגע. אנחנו פה תקועים עם ההכנות האחרונות לחג.עו דשניה יוצאים לחרות
אוהבת אותך חג שמח לך ולמשפחתך ושתחזרו בשלום הביתה

talytal

New member
רותם מתוקיזה! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן! תהני המון המון המון ותחזרי לבקר בקרוב, כי מתגעגעים!

rootteem1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בננות!!!!1 תודה רבה לכולכן! אני גם מאוד מתגעגעת! ואיך אני יכולה שלא לחשוב על הפורום תגידו? אתן כ"כ מקסימות!!! אוהבת אתכן! טוב אז נראה לי שנדבר כבר מניו יורק ביושששש

a d i d a s 2 1

New member
אה ורותם חליק

העינים שלי גדלות לאט לאט... והעצלה של זואי כמעט וצמצמה פערים...

למעלה