hilalioz - על שרונית, חופות ושמלות.

מזאלונה

New member
hilalioz - על שרונית, חופות ושמלות.

קודם כל בכלל שכחתי להגיד (או שאמרתי ושכחתי) שיהיה לך המון במזל טוב. מתי היום הגדול? הבחירה שלנו בשרונית היתה אחרי ביקורים בדי הרבה מקומות... מה שאהבנו אצלם זה שהם היו מאוד מקצועיים. הביקורת היחידה שיש לי לגביהם זה משהו שאני מניחה שקורה גם במקומות אחרים - פתאום מתברר לך שכדי לשים נרות במזנונים את צריכה להוסיף כסף ושגם על דברים קטנים אחרים צריך להוסיף... אבל באמת, בכל השאר יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. הם ניהלו את האירוע בצורה חלקה, הרגשתי כל הערב שהכל מתנהל בלי שאני אצטרך לדאוג לכלום... אם יש לך שאלות אשמח לענות לך.. לגבי השאר: את השמלה שלי קניתי בכלל בחו"ל ותופרת מקסימה מתל אביב עשתה עליה "מקצה שיפוצים" שכלל קיצור, הקטנה, ותוספת של צעיף וסרט - אני מצרפת תמונה כדי שתוכלי לראות. אמנם שמלה לא כל כך "כלתית" אבל מיוחדת (לטעמי) ונוחה נורא!!! התקליטן שלנו היה בועז גור, שהוא אחד המומלצים של שרונית. היתה לנו איתו כימיה מדהימה מהרגע הראשון וזה הוכיח את עצמו בצורה נפלאה בחתונה - החל מהרגע שבו הוא הלך יחד איתי כדי לרדוף אחרי החתן שיבוא לרקוד וכלה בזה שהוא הצליח לשלב בין הטעם של כולם (וכולם זה אומר עולים מארה"ב, עולים מרוסיה, ישראלים, עיראקים, פרסים, ואמא של כלה שאוהבת מוסיקה אירית ולא מבינה שלא כולם משוגעים עליה). המאפרת... אוי, איזו מאפרת... אחת ויחידה!! קוראים לה מאשה והיא לדעתי פשוט אומנית בנשמה. היא עשתה לי גם את האיפור, גם את עיצוב השיער, גם תיקנה לי את האיפור אחרי שבכיתי (מהתרגשות...) וגם הרגיעה אותי... פשוט נפלאה!!!! הנה, אני מצרפת את התמונה הראשונה בסדרה....

מזאלונה

New member
והנה היא מזווית אחרת

כאן רואים את הצעיף שהיה מחובר לסרטים שעל הידיים ונפל מאחור. הוא עשוי משיפון אדום.

מזאלונה

New member
והנה החופה...

בחרנו עיצוב מאוד פשוט כי בכל זאת, רצינו שבתמונות יראו חתן וכלה ולא רק פרחים ובד... אבל הם ממש הפתיעו (לטובה!!!) כשהגענו וראינו את החופה היינו בהלם - איזה יופי היא היתה!!

הילולית

New member
תודה!!

זה ככה לגבי השמלה נראת מדהים!!!!! - אני אוהבת את העובדה שהיא לא לבנה לי אין הרבה אומץ אני עושה בשמנת......... בכל מקרה ממש נראת מדהים אני אשמח לקבל את הטלפון של הבחורה שעשתה לך את השיער+איפור היא מאזור השרון? שאלה באיזה יום היתה החתונה? ומי היה הרב רפי הבעלים של שרונית המליץ בחום על הרב וייס היינו אצלו והוא מקסים אורן בעלי לעתיד ממש רוצה לסגור איתו למרות שמאמא שלו מעדיפה רב ספרדי - נעבור גם את זה! שאלתי לגבי יום החתונה כי החתונה שלנו ביום חמישי ואני פוחדים מפקקים ושוב אני חייבת לציין שנראת פשוט מדהים!

איך משיגים את המאפרת מאשה???

שלום מזאלונה :) האיפור והתסרוקת מאוד יפים. מצא חן בעיניי גם היחס הטוב שהיא נותנת, איך אפשר להשיג אותה? היא יקרה???

הילולית

New member
הי נוגה

קודם כל מזל טוב נראה לי שגם את מתחתנת ביוני אם אני לא טועה אז בשדות נכון? אז ספרי קצת איפה את עושה שמלה דיגי צלמים וכו.........

נכון אבל... ../images/Emo20.gif

זה בינתיים כל מה שיש לנו.. אנחנו מנסים להתרכז עכשיו בקייטרינג ודי קשה לנו למצוא (חתונה קטנה עם דרישות גבוהות..) בקשר לשימלה: ראיתי שמלות ממש מדהימות במורי לי במגדלי האופרה אבל נראה לי שזה יקר שם נורא (ראיתי רק באינטרנט) ואני רוצה לקנות אותה אז בכלל. וחוץ מזה אני רוצה גם עוד שימלה לריקודים שאחר כך. ראינו אלבומים של PRESS (צלמים) וממש התלהבנו אבל עדיין לא ממש בררנו מחירים. מתי אתם מתחתנים ביוני?? ואיפה??

הילולית

New member
היי נוגה

אנחנו מתחתנים ב- 6.6.02 בגני שרונית בקיבוץ משמר השרון לגבי השמלה למרות שזה ממש מוקדם אני ממליצה לך בחום ללכת לעמנואל אני כבר סגרתי למרות שמדידות קרוב לחתונה כמובן - אבל שתדעי שאם את הולכת עכשיו את מקבלת מחירי חורף וזה יוצא הפרש של 1000 ש"ח פחות או יותר. זה בינתיים מה שסגרנו צלמים אנחנו עדיין מחפשים אני כבר בדילמות שחבל על הזמן - בכל מקרה מתי אתם מתחתנים?

תודה על ההמלצות ../images/Emo9.gif

אנחנו נישאים ב 3.6 , (יותר וותק :), יש בפורום המון המלצות על עימנואל, אז אני יבדוק שם, (איפה זה??) עדיין אני לא יכולה ממש ללכת לחפש כי אני גם עובדת וגם לומדת וקשה לי לעשות הכל ביחד, אז מה שאפשר לדחות אני דוחה, למרות שזה נראה לי הקטע הכי כייפי בהכנות :) איזה קייטרינג יש לכם?? אתם לוקחים עיצוב תאורה\חופה\פרחים מיוחד??

למעלה