HILLARY`S CATCH

שירלי2ב

New member
HILLARY`S CATCH

יועצו לשעבר, של ביל קלינטון, דיק מוריס (אגב, יהודי, הקלינטונים תמיד מוקפים ביהודים) הופיע שוב בפוקס ניוז ודיבר לגבי המועמדים לבחירות. לפי הסקר באתר של Rasmussen, הילרי מקבלת 34% ואובמה 17% (אצל דיק מוריס זה 31% לעומת 19% - מה שמאמת את הנתון כנכון). אגב, לא ראיתי איך זה שגם ג`ון אדוארדס במרוץ, לכן לא אוכל להתיחס מלבד הנתון של הסקר של CNN - שהיא את ``פירות בחירות אמצע הקדנציה`` לידיים של הילרי (עם 33%), אובמה ואדוארדס עם 15% ו14%. אני מניחה שזה בערך כך (במרוץ משולש a triangle race). אבל הוא ציין עובדה חשובה מאוד שאף לא מתיחס לזה בקמפיין של הילרי : אולי הילרי מקבלת כרגע בכלל הציבור כ34% אחוז - שזה מצביע על כך שהילרי לוקחת בבחירות הכלליות - אם תזכה בפריימירס.... דיק מוריס ציין, מה שאני קוראת : HILLARY`S CATCH ש69% מכלל המצביעים למפלגה הדמוקרטית - לא מצביעים להילרי! כלומר, זה לא משנה מי יהיה במרוץ (למשל , אובמה או אדוארדס!) - הדמוקרטים ברובם הסוחף לא יצביען להילרי ולא משנה מי יהיה במרוץ! לכן הילרי בכלל לא מנצחת בפריימריס של הדמוקרטים!! הנתון שהביא דיק מוריס לתוכנית מסתדר לי היטב עם תוצאות ההצבעה של IOWA, שהם מעין ``בדיקת הליקמוס`` של בחירות 2008 לנשיאות: התוצאות הראו כך (לפי פוקס) : 1) אדוארדס 22% 2) אובמה 22% ------- (לא זוכרת את השם) 4) הילרי קלינטון (נדמה לי 14- או 16 % - לא זוכרת במדויק) הנתון של 69% לא מצביעים להילרי (``רק לא הילרי``)+ הנתון של IOWA -הילרי מקום רביעי - מאמתים זה את זה ! ומראים שהילרי בצרות בפריימריס של הדמוקרטים. כלומר, שה 34% שהילרי מקבלת ועושה אותה כ FRONT RUNNER אולי טובים (לבחירות הכלליות) אם היא תזכה בפריימריס... אבל היא לא זוכה בפרייימריס לפי תוצאות אלה! לכן ההתרכזות של הקמפיין של הילרי, ב``כלל המצביעים`` - במקום לפנות ל``מצביעי הדמוקרטים`` - היא אסטרטגיה שגויה! דיק מוריס הסביר את הנתון של 69% ``רק לא הילרי`` - מפחדים שהילרי לא תזכה בבחירות הכלליות. יתכן והקמפיין של הילרי התרכז ב``כלל המצביעים`` שהביא את הנתון של 34% בכדי ``לסתור את הנתון`` והחשש של המצביעים הדמוקרטים שהילרי לא תזכה בבחירות הכלליות. יתכן ויש הסבר אחר. אני מאמינה שדיק מוריס כשהסביר זאת, הסתכל גם בסקרים שעמדו מאחורי זה. אני אם הייתי בקמפיין של הילרי - הייתי מיד מסתכלת על הנתון של 69% + IOWA - והייתי מאוד מודאגת מזה! הייתי ישר מפנה את הקמפיין , במקום ל``כלל הציבור`` ומתחילה להתרכז בבוחרים של המפלגה הדמוקרטית בלבד בפריימריס בלבד! את צריכה לנצח קודם את הפריימריס ורק אח``כ לחשוב על לנצח את הבחירות לנשיאות! בכל מקרה, הנתון של 69% + הנתון של IOWA - מראה ש``המיאוס מפרשת משפחת בוש-קלינטון`` - מביא צמה למועמדים אחרים- מה שמעלה את האפשרות שכרגע לפחות ``בדיקת הליקמוס`` מצביעה על כך שיש אפשרות סבירה ביותר למרוץ ``ראש בראש`` של אדוארס מול אובמה בפריימריס של הדמוקרטים!! (אולי גם יהיה ``מרוץ משולש`` a triangle race, וגם אז אובמה ואדוארדס רבים על המקום הראשון!!!- הנתון של IOWA + הנתון של 69% ``רק לא הילרי`` של דיק מוריס מוכיח זאת!) והנה תמונה מצורפת להנאתכם.

למעלה