HIM VS Slipknot

milkshakit

New member
HIM VS Slipknot

כמה דברים מטומטמים רשמו שם.. סתם סתומים שלא מבינים כלום במוזיקה. ולדעתי וילה צודק במאה אחוז
תשפטו בעצמכם: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=46650

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

ת'אמת שהם הוציאו את זה מראיון שוילה נתן לאיזה מגזין... נמ, לא זוכרת איזה. בקיצור, ברור שהוא צודק. בדוגרי אני לא מבינה מה יש בסליפנוט/קורן/לימפ ביזקיט וכו' [וסליחה לאלו ששומעים אותם], הם פשוט להקות ריקות מתוכן שמתעסקות יותר בפרובוקציות מאשר במוזיקה [אהמ. וזה בכלל לא ממסוחר, יה רייט]. הרבה אנשים שונאים את HIM... רגע רגע, ננסח את זה שוב. הרבה מטאליסטים קשוחים,אפלים והכי מגניבים בעולם [!!!111], שונאים את HIM בגלל שזה נוח להם. נוח להם לשנוא להקה שלא צריכה פוזות בשביל להצליח. נוח להם לשנוא להקה שלא צריכה להסתיר את הזהות שלה בשביל למנוע מסחור או וואטאבר [ע"ע סליפנוט]. נוח להם לשנוא להקה שמדברת על הרגש שמעסיק את כולם [כן, כ-ו-ל-ם, כולל הקשוחים האלה] שהוא כמובן אהבה, ופשוט אומרת את זה בצורה כ"כ פשוטה וכנה. הם שונאים את HIM כי נוח להם לשנוא אותם. כי הם "הומואים" [וזה נורא קשור למוזיקה הרי
], כי הם פשוט לא נכנסים לכל הסטיגמות שיש על שאר להקות המטאל-רוק. וכמו שוילה אמר, הם יודעים לאן הם יכולים ללכת אם לא מתאים להם. אבל אותי פשוט מצחיק כמה אותם אנשים שלא סובלים את HIM וחושבים שהם כ"כ גרועים דווקא מתעסקים בהם כ"כ הרבה... מעניין
שימו לב למה שכתוב בסוף הידיעה על וילה. קליק [זה אחרי התמונה של איזה סטודיו, פשוט גלגלו למטה]. עכשיו שמישהו יסביר לי, מה הקשר של הנטיות המיניות שלו למוזיקה?! גר. האטימות הזאת כ"כ מרגיזה אותי.

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

הם כאלה אפלים ומגניבים, מה אני אגיד לך. NOT! מה יפה במוזיקה של סליפנוט?! כלום! פשוט בלאגן אחד גדול, או יותר נכון קרקס. (ואני שמעתי שירים שלהם). כנ"ל לגבי קרדל אוף פילת'. המממ בקשר לקורן ולימפ ביזקיט - אני די אוהבת אותם. אבל הם באמת שרים על כלום - בדיוק כמו שוילה אמר. פשוט כועסים וצועקים כל הזמן. אבל אני עדיין אוהבת את המוזיקה שלהם
בכל מקרה, בקישור שנתת - הם כאלה מטומטמים. זה כזה מעצבן שפתאום "גיי" נהייתה קללה בעולם הדפוק הזה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

[אני דווקא אוהבת את COF...
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

לכל אחד יש את השריטות הקטנות שלו
. הם חביבים [עד כמה שאפשר להגיד את המילה הזאת ואת השם שלהם באותו משפט
]. אבל בדוגרי הם באמת עושים המון רעש, אני לא משווה לסילפנוט כי הם לדעתי התחתית של התחתית
.

milkshakit

New member
הצ'ופצ'יק של הקומקום ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

מממ אני לא אהבתי בכלל. מצידי שיהיה הרבה רעש, אבל העיקר שלשיר תהיה משמעות ושיהיה אפשר להבין משהו

pearly1

New member
גם קריידל וגם סלפנוט מעולים

אין לי מושג למה יש מתנגדים אליהם... ללהקות האלו יש את הנגנים הכי טובים שאני אישית שמעתי, ובלי שום קשר יש להם ליריקה טובה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif דעתך, וזכותך.

לכל אחד יש טעם אחר במוזיקה

Blade Of Fire

New member
טוב נו.. נחזור על הויכוח גם פה

יש להם נגנים עם פוטנציאל לא מנוצל. הלהקות האלו עושות המון המון בלאגן שהמון אנשים אוהבים. אבל הסולנים והליריקה.. ובכן... במילה אחת? איכס.

werus

New member
את עושה בדיוק כמוהם.

כי מה ההגיון בלרדת על סליפנוט, קריידל או כל להקה אחרת שאת לא אוהבת? אם את לא אוהבת, סבבה. אני אישית מאוד אוהב מטאל וגם את HIM. אז? סליפנוט, קריידל ועוד להקות, להקות אחלה, ולא ריקות מתוכן ולא נעליים. אין סיבה לרדת לטיפשות כמו של האנשים שטוענים ש-HIM זה גיי ובלה בלה..

milkshakit

New member
לא ירדתי עליהם ../images/Emo189.gif

אמרתי שאין כלום במוזיקה שלהם.. וזאת דעתי. לא קיללתי אותם או משהו.

נופרבלע

New member
ממ

כל מה שכתוב בכתבה נכון! אני מסכימה עם וילה! וירדתי למטה לראות את התגובות של האנשים והם כאלה מפגרים=\תגובות מטומטמות.

shragonit

New member
מוחע..{=

וילה צודק. אהבתי את המשפט: "Maybe it's that we are not KORN and LIMP BIZKIT who sing songs about nothing but still try to be angry" זה כזה נכון..><

Elpar

New member
דבר ראשון כל אחד ודעותיו שלו

דעתי: לימפ ביזקיט, קורן וסליפנוט ממש לא ריקים, סליפנוט ממש מעולים לדעתי, יש להם את המתופף הכי בנזונה שיש (זאת מחמאה חחח) והוא (אצלי לפחות) בין המתופפים הכי טובים שיש (במקומות של כבוד כמו של פיל קולינס ורוב גורדון!)!!! הפרקשיוניסטים שהם גאונים והם מעולים, שלא לדבר על הגיטרסיטים בכלל.... וכל הלהקה בכלל מדהימה!!! בקשר למסחור, אפילו שיש דברים ממוסחרים (אני לא ידוע אם יש ולא מעניין לי ת'קצה של ה***) זה מעניין מישהו? כל עוד המוזיקה טובה אז זה שווה שמיעה... וכמובן אם אתם אוהבים את הסגנון הזה... לעומת כל זאת מצד שני, יש בי צד שמסכים חלקית עם וילה (כל מה שהיה למעלה היה נגד מה שהוא אמר אחרי הכל...), בקטע שיש אנשים מטומטמים ששונאים את HIM רק בגלל שהם לא מופיעים בצורה כזאת כמו סליפנוט, עם פוזות והכל, הסגנון שלהם כמובן שונה, אבל לא הייתי מגדיר את הלהקה כלהקה הומואית :/ אני לא מבין איך זה הגיע לשם (אולי לא קראתי נכון...) או שהשירים שלה גרועים, ואם יש מישהו שלא שומע את HIM בגלל שהוא חושב שזה לא "קול" והוא לא יהיה עם כל החברה המגניבים וכל השיט הזה אז זאת טעות חמורה מצידו, ואם מישה ועושה דבר כזה הוא (בשבילי) מפגר בצורה הכי גרועה שיש! לסיכומון, שתי הלהקות מעולות לדעתי, אף אחד לא ריקנית, וכל אחד עם הסגנון שלה, כל אחת והדעות שלה, וכנ"ל לגבי הקהל ומי ששומע, הכל תלוי במה שאוהבים וכל זה. לדעתי שתי הלהקות מעולות, אני לא רואה שום סיבה שלא לשמוע אחת מהן, שתיהן לא ריקות, לא גרועות, ממש מעולות!!! אבל אין סיבה מוצדקת למה שוילה אמר על סליפנוט לימפ וקורן, הן לא ריקות לגמרי! זה סגנון שונה פשוט, וקהל שונה, כל אחד ודעותיו... זה משפט המפתח... וואי זה היה ארוך...

milkshakit

New member
הוא לא התכוון לזה שהן ריקות ../images/Emo189.gif

הוא התכוון לזה שהן שרות על כלום, צועקות בלי סיבה. ולדעתי זה נכון

Elpar

New member
ולדעתי לא....

לא חייבים לשיר על אהבה, בגידות, מלחמה או נושאים קבועים, יש נושאים בלי משמעות אולי... the virus of life לדוגמה, אבל העיקר הוא הנגינה שם, הצרחות אולי קשות להבנה, אבל יש מילים שם למרבה הפלא! ויש להן פירוש ומשמעות! ויש גם שירים שמדברים על אהבה ורצח ובגידות (יותר רצח....) וכו'... יש אנשים שיחשבו שהשירי םשל HIM לא משהו, אבל זו זכותם המלאה הרי.... אבל לדעתי לוילה אין הצדקה למה שהוא אמר על הלהקות, הוא רוצה שירדו על הלהקה והשירים שלו? זה לא יפה לדעתי...

למעלה