דבר ראשון כל אחד ודעותיו שלו
דעתי: לימפ ביזקיט, קורן וסליפנוט ממש לא ריקים, סליפנוט ממש מעולים לדעתי, יש להם את המתופף הכי בנזונה שיש (זאת מחמאה חחח) והוא (אצלי לפחות) בין המתופפים הכי טובים שיש (במקומות של כבוד כמו של פיל קולינס ורוב גורדון!)!!! הפרקשיוניסטים שהם גאונים והם מעולים, שלא לדבר על הגיטרסיטים בכלל.... וכל הלהקה בכלל מדהימה!!! בקשר למסחור, אפילו שיש דברים ממוסחרים (אני לא ידוע אם יש ולא מעניין לי ת'קצה של ה***) זה מעניין מישהו? כל עוד המוזיקה טובה אז זה שווה שמיעה... וכמובן אם אתם אוהבים את הסגנון הזה... לעומת כל זאת מצד שני, יש בי צד שמסכים חלקית עם וילה (כל מה שהיה למעלה היה נגד מה שהוא אמר אחרי הכל...), בקטע שיש אנשים מטומטמים ששונאים את HIM רק בגלל שהם לא מופיעים בצורה כזאת כמו סליפנוט, עם פוזות והכל, הסגנון שלהם כמובן שונה, אבל לא הייתי מגדיר את הלהקה כלהקה הומואית :/ אני לא מבין איך זה הגיע לשם (אולי לא קראתי נכון...) או שהשירים שלה גרועים, ואם יש מישהו שלא שומע את HIM בגלל שהוא חושב שזה לא "קול" והוא לא יהיה עם כל החברה המגניבים וכל השיט הזה אז זאת טעות חמורה מצידו, ואם מישה ועושה דבר כזה הוא (בשבילי) מפגר בצורה הכי גרועה שיש! לסיכומון, שתי הלהקות מעולות לדעתי, אף אחד לא ריקנית, וכל אחד עם הסגנון שלה, כל אחת והדעות שלה, וכנ"ל לגבי הקהל ומי ששומע, הכל תלוי במה שאוהבים וכל זה. לדעתי שתי הלהקות מעולות, אני לא רואה שום סיבה שלא לשמוע אחת מהן, שתיהן לא ריקות, לא גרועות, ממש מעולות!!! אבל אין סיבה מוצדקת למה שוילה אמר על סליפנוט לימפ וקורן, הן לא ריקות לגמרי! זה סגנון שונה פשוט, וקהל שונה, כל אחד ודעותיו... זה משפט המפתח... וואי זה היה ארוך...