HIT או האקדמית? רוצה ללמוד מדעי המחשב

oded244

New member
HIT או האקדמית? רוצה ללמוד מדעי המחשב

אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מכללה ללמוד בה את התואר. איזו מכללה יותר "נחשבת" ? תודה

oded244

New member
630 בפסיכומטרי, ממוצע בגרות 87 , מתמטיקה 5

יחידות עם 60 ופטור באנגלית. בשתי המכללות אני עובר את הרף קבלה לפי מה שבדקתי, אולי אני אצטרך לעשות איזה קורס הקדמה במתמטיקה.

oded244

New member
אמח אם מישהו יעזור לי

אני רוצה להירשם בימים הקרובים

generala

New member
שאלה קשה...

באופן עקרוני הרמה של ת"א גבוהה יותר במדמ"ח וחולון מתמקצעים יותר בחשמל מאשר מדמ"ח... הייתי הולך על ת"א. בגדול במקומך אולי בגלל הפסיכו הייתי הולך על אפיק מעבר כי אולי יש לך את זה... ועובר לאונ' ת"א או משהו...

אריק109

New member
אני חושב שהכי טוב זה הפתוחה

הכי קשה אבל הכי שווה....אם רוצים לא רק להוציא תואר אלא ללמוד כמו שצריך בצורה רחבה ועמוקה ובכיף הפתוחה לדעתי מעולה

just me222

New member
עם כל הכבוד..

אתה לא מכיר שום דבר, לא את HIT, לא את ת"א, ולא את הפתוחה- לא למדת שם אפילו לא קורס אחד, אז על סמך מה אתה מכוון אנשים?

אריק109

New member
מי אמר לך שאני לא מכיר כלום?

אני למדתי בפתוחה בעבר... קורסים של הנדסאי ומפתח תוכנה.. ומעבר לזה אני גם למדתי בעבר בHIT אז ככה שאני מכיר את שניהם מקרוב ואת כל תוכניות הלימודים של כל השלושה ועל סמך זה אני מדבר, ואני לא ייעצתי שום דבר לאף אחד רק הבעתי את דעתי חכמולוג

HaifaMan

New member
לפי מה אתה קובע?

קל להגיד את זה... אבל מי אמר שדווקא לך יש מושג ולו אין?

just me222

New member
...

1.לא טענתי שלי יש. 2.עד לפני שבוע בערך הוא שאל אינספור שאלות חלקן זהות לשאלות שכעת הוא משיב עליהן בביטחון כעת. למשך, לא למד קורס אדקמי אחד בפתוחה, וחושב שמכללת רמת גן היא מכללה ולא חלק מהאו"פ. אין סיבה לכוון אנשים על דברים שאתה עצמך לא יודע.

slking

New member
למה אתה סתם מדבר???

ובכלל הוא לא שאל על הפתוחה...

למעלה