HiTec company is looking for Spanish speaker

IFATRED

New member
HiTec company is looking for Spanish speaker

A leading Hi Tec company in Tel aviv is looking for native Spanish speakers for a position of Content editor (knoledge of english is also a must) its a part time position, can fit students also! there's an option to work from home Please send CV to [email protected] חברת הייטק מובילה בתחומה מחפשת דוברי ספרדית!!! למשרת עורך תוכן (ידיעת השפה האנגלית- חובה). מדובר במשרה חלקית, אשר יכולה להתאים לסטודנטים וכמו כן יש אפשרות לעבודה מהבית. נא לשלוח קו"ח מתאימים לכתובת המייל הנ"ל.

maozeitan

New member
אחותי, את בטוח לא מאלה שעובדים בחברה !!!

עם אנגלית כזאת לא הייתי נותן לך לנהל באסטה של אביטיחים בשפה האנגלית (אפילו שיש עבודה רק בקיץ) KNOLEDGE??? מה זה חחחחח אם כבר knowledge

Rebeccan

New member
../images/Emo88.gif אותיות בורחות -

קורה, די כבר

maozeitan

New member
נאה דורש נאה מקיים

אם היא מפרסמת מודעה לראיון עבודה ולא סתם איזה טוקבק באינטרנט ועוד דורשת מהמעומדים לדעת אנגלית ברמה טובה היא בעצמה צריכה לדעת אנגלית ברמה כזאת מה גם שלא רושמים is also a must כי זה לא הנוסח המקובל למודעות דרושים באנגלית.

Rebeccan

New member
דווקא כן (לגבי ה-must)

ולא כולם, ולא תמיד בודקים וקוראים מה נכתב ומה הוקלד אחרי הכל לא מדובר בפרסום בעתון ולא בפסק דין המוגש בבית המשפט (ולך - אין טעויות
) הפוסל, במומו ........

maozeitan

New member
ראית אותי מפרסם מודעות דרושים לעבודה?

אני סתם טוקבקיסט פה שהתפקיד שלו זה להגיד לאנשים שאי אפשר ללמוד את השפה הספרדית "על הדרך" ואין דבר כזה מוצ'ילר שיודע ספרדית והוא תותח על, אלא צריך להשקיע זמן ואנרגיה כדי לשלוט היטב בשפה.וברור ברור ברור שספרדית היא לא שפת האם שלי וברור שיש לי טעויות ואני לא תותח ולא קליבר ולא שום דבר... ולעולם לא תשמעי ממני הצהרה שאני כלי-עולם ואני מדבר במבטא מקומי (כמו שחלק פה מהמשתתפים טוען שיש לו) אחרי שהות של 8 חודשים ביבשת דרום אמריקה וחלאס הם סתם מרגיזים אותי כל המוצ'ילרים האלה וכבר he echado la bulla a todo el mundo. זה הכל... ותסלחי לי אבל מתי לאחרונה קראת מודעות דרושים באנגלית? אני קראתי הרבה משום שאני מתעסק לעיתים בתחום רשתות המחשב של סיסקו (CCNA בתור תחביב שלא יחשבו פה שאני מומחה סיסקו) ושם הכל זה באנגלית, אז על אף האנגלית העילגת שלי אני יודע שבמודעות דרושים לא רושמים ככה.

למעלה