HITORI-ביצוע עברי לMIKA NAKASHIMA

NoKi2sh

New member
HITORI-ביצוע עברי לMIKA NAKASHIMA

מזמינה אתכם לשמוע את הביצוע שלי לשיר HITORI-"לבדי",במקור של MIKA NAKASHIMA. התרגום העברי והביצוע שלי,ההקלטה נעשתה אצל ידיד שלי באולפן הביתי שלו...(המילים מצורפות לקליפ) תגובות יתקבלו בשמחה^_^ אליס. PS בקרוב אעלה לאותו אתר גם גרסה חדשה של CRY NO MORE,צפו פגיעה^_^

alice123

New member
*_* שיר יפה

מהמם ויש לך קול יפה *.* זאת הפעם הראשונה שאני שומעת את השיר הזה והמילים והלחן ממש טובים ^^

Emiko

New member
דעתי (!)

קודם כל, יש לך קול יפה, והשיר גם יפה... אבל, ביפנית המילים לא כמו בשפות אירופאיות - הן נחלקות להברות [לא זוכרת אם ככה רושמים את המילה] ולא כמו ש[לדוגמא, למרות שאנו לא באירופה]אצלנו - כל המילה נתפסת וגולשת חלק בין האקורדים. בגלל זה השיר היפה הזה, לא שרק שהלחן נשמע מוזר אלא שגם האקורדים יותר מדי שונים מכדי להיות ביחד שלא כמו ביפנית - זה היה נשמע יפה. [נ.ב. מקווה שהבנת למה התכוונתי... אני לא טובה בניסוח משפטית T_T] דוגמא בולטת ל"חיתוך" המילים היא זמרת HAJIME CHITOSE שכל שיריה זה סלט האקורדים שמודבקים אחד לשני ללא כל קשר ביניהם. ^^

NoKi2sh

New member
לא ממש...חחח

אני צריכה פיתוח קול דחוף,אני נהיית צרודה מממש מהר... וקשה לי להגיע גבוה...

oracle

New member
הביצוע מאד יפה... ^_^

למרות שזה לא מסוג השירים שהייתי שומעת בד"כ... P= קבלי ח"ח :>

וואו!

הקול שלך פשוט מהמם! משהו בשילוב עם השיר נותן כזאת תחושה קלאסית מוזרה כזאת, או שזה רק אני... =) בכל מקרה, פעם ראשונה שבכלל שמעתי את השיר, וממש יצא לך יפה! המילים ממש יפות, ושוב - הקול שלך שולט! אז.... אולי תעשי איזה שיר של קודה קומי או אוטאדה היקארו? בבקשה!

למעלה