hk305

בוביץ

New member
hk305 ../images/Emo58.gif

מליסה משוגעת! ידעתי את זה מהתחלה הייתה לי תחושה כזו מהתחלה עם כל השיער הזה היא ממש נראית משוגעת... כל כך שמחתי שחשבתי שרמזי הולך להעיף את מליסה(כי חשבתי לפני ההדחה שרמזי לא יעיף את מליסה בגלל הריטינג) וחבל שהחזיר אותה לדעתי דווקא מול הבנים היא לא תהיה דיקטטורית ותהיה שקטה וזה יסלול את דרכה לעוד כמה פרקים לפי הפרומו לפרק הבא לדעתי הולך להיות ההעפה כפולה(הרי הפרק לא העיפו אף אחד) לפי הפרומו בוני בגלל השריפה ורוק כי הוא כנראה יעשה טעויות רבות...

willo

New member
../images/Emo58.gif

מליסה היא פשוט תענוג טלוויזיוני, בלעדיה הבנות פשוט אנמיות, נראה לי שהיא ורוק יהיו פיצוץ של אגו ושתלטנות. טוב שהוא לא העיף אותה, כי זה מתקרב לסוף מהר מדי. שבוע הבא נראה לי שג'וש הוא זה שיעוף (ועליו יצעקו שהוא זיוף) אבל בד"כ פרומואים מטעים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה. גם לדעתי ג'וש יעוף. מליסה התחרפנה קצת השבוע, ולדעתי רמזי שם לב שהיא ורוק הכי טובים שם ובגלל זה לא העיף אותה. למרות שלא נראה לי שהיא תצליח יותר מדי להסתדר אצל הבנים. חוץ מזה, אהבתי שראינו ניצוצות של מנהיגות אצל ג'ן, אבל אין מצב בעולם שרמזי יסלח לה על תקרית הספגטי. אני אומרת פיינל 4 של ג'וליה-מליסה-רוק-בראד. מעבר לזה אני לא מהמרת על שום דבר. מישהו יודע בכלל מתי הפרק האחרון? אני אהיה בווגאס בחודש הבא ובא לי ללכת ל- Green valley ranch

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לדעתי הוא כו יסלח לגן על תקרית הספגטי לדעתי זה היה מראה שיש לה סיכוי לזכות כי בעצם רק חסר לה המנהיגות ונראה שעכשיו אחרי שמליסה עברה לצד השני גואנה והבלונדינית גן תוכל לשלוט עליהן בשקט

Curr

New member
../images/Emo58.gif

רק אני או שמליסה גידלה זקן ?

למעלה