HK306

בוביץ

New member
HK306

מליסה עזבה סוף סוף אכן רמזי צדק כשהעיף אותה ישר בהדחה כי זה היה מיותר לשאול אותה למה היא רוצה להישאר כי היה ברור שהיא עפה... וגן לדעתי בטוח הולכת להגיע לגמר היא שולטת בבנות ומראה פוטנצתיאל לדעתי בסוף היא תזכה -בונים את זה די לאט לאט בעריכה שהיא תזכה לדעתי לפחות... בראד לדעתי עד כה היה אוברייטד יותר מדי הוא היה בינוני עד כה ולדעתי ההערכה שרמזי נתן לו עד כה(ללאט קשר לביצועים שלו לפרק הזה שהיו גרועים) היא לא מוצדקת הוא אף פעם לא ממש הנהיג את הקבוצה והיה לו סרוויס מוצלח ביותר הוא תמיד היה בינוני-בסדר כזה אבל לא התעלה ביותר נראה שהולך להיות גמר של רוק מול גן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif פה וגם מעלי ^

ג'ן הפתיעה אותי כששלפה פתאום שמות של שפים שאפילו אני מכירה! (טוב רק את מורימוטו. אבל בקטנה). הפרק היה ממש מצוין. מצד אחד יש לנו את הבנות, ששלטו הפרק הזה. גם במנות הלובסטרים (שלדעתי, על אף שבסה"כ המנות שלהן היו טובות יותר משל הבנים, היה די ברור שרמזי מעדיף להצטלם עם 3 בנות מאשר עם 3 בחורים...) וגם ב- Service. היו להן סה"כ 2 טעויות קטנות והן הוציאו את כל המנות שלהם בזמן וסיימו הכל. הבנים לעומת זאת, ממשיכים להיות נוראיים. מדהים אותי שאחרי כל כך הרבה זמן ביחד הם עדיין לא מצליחים לעבוד כמו שצריך, ולא רק זה - גם מוצאים כל הזמן תירוצים מפגרים (כמו מליסה, שבאמת היתה מזעזעת, אבל עדיין. כולכם הייתם גרועים). כשהתחיל הפרק רציתי למצוא הזדמנות טובה לתפוס את רמזי בעצבים לסקרין-שוט נחמד. בסוף יצא שלקחתי אחד של רוק, שרתח הפעם יותר מהלובסטרים האומללים (אך הטעימים!) שהתבשלו שם

willo

New member
../images/Emo58.gif

הבחירה של הבנות נבעה אך ורק מהעובדה שרמזי לא רצה להצטלם עם הבנים, לדעתי באתגר הזה היה צריך לבחור את כולם, לפחות הרווחנו את רוק בהופעת זעם. ג'ן בהחלט מובילה, בלי שנשים לב מתברר שהיא טובה במה שהיא עושה, אין ספק שבסיכומו של דבר היא מועמדת מובילה לגמר, מהבנים רוק מוביל אא"כ אחת מהתקפות הזעם שלו יסתיים בשפיכת סיר מרק רותח על הראש של רמזי. בראד וג'וש מאכזבים. לפי הפרומו יש לי הרגשה שהבנים מנצחים באתגר הפרס.

למעלה