HL של פרנק שמרוק

razcoren666

New member
HL של פרנק שמרוק

הנה HL של האח המאומץ של קן שמרוק, אח מהלוחמים האהובים עליי, והאלוף הLHW הראשון של הUFC. תהנו

RoyceGracie

New member
משום מה הוא הפסיק להתחרות טרם זמנו

לא ? הוא לא מבוגר כמו קן שאמרוק- וקן עדיין מתחרה.. הייתי שמח לראות את פרנק עושה קרב עם סילבה בפרייד או משהו. אני רואה אותו פה ושם מנחה או מעניק גביע בכל מיני תחרות אמ אמ איי. מה הוא עושה היום ?

razcoren666

New member
צודק לחלוטין

היו לו כמה קרבות אגדתיים, כמו טיטו ואנסון, ואם אני לא טועה הוא לא הפסיד אף פעם בUFC ופשוט פרש עם התואר. מדברים כבר שנים על קרב בינו לבין CAESAR GRACIE אבל כנראה זה לא יקרה לעולם.

AmitNHB

New member
פרנק שמרוק.

הוא עדיין צעיר. 33, אם אני לא טועה. הוא היה מהכוכבים ב PANCRASE, וב MMA הוא 9-1, כאשר את ההפסד היחיד שלו, לג'ון לובר, בהחלטה בקרב הראשון שלו ב MMA, הוא איזן מאוחר יותר עם ניצחון בהכנעה ב UFC. יש לו סטטוס של אגדה בענף בעיקר בשל העובדה שהוא היה אלוף ה LIGHT HEAVYWEIGHT הראשון של ה UFC, שזה עד 93 ק"ג, ופרנק הוא בקושי 80 ק"ג, כך שזה אפילו לא משקל אחד יותר מהמשקל שלו, אלא שניים ! הוא הגן על התואר 5 פעמים כולל ניצחון על טיטו אורטיז, שזכה בתואר עם ניצחון לא מרשים בהחלטה על ונדרליי סילבה אחרי שפרנק פרש. פרנק חזר לפני כשנתיים לקרב מול יריב לא מוכר והיו שמועות שאחרי קרב החימום הזה הוא יתחום ב PRIDE אבל זה לא קרה, מסיבות דומות לאלו שריקסון מעולם לא חזר ל PRIDE, אני מעריך. כאשר יש לך כזה מוניטין, טבעי שתדרוש סכום גבוה מאוד בכדי לשים אותו על הכף,ו PRIDE לא היו מוכנים לשלם סכום זה.

razcoren666

New member
צודק, אני רק רוצה להוסיף

שאני מאוד ממליץ לראות את הקרב שלו נגד אנסון אינויי באירוע VALE-TUDO ביפן, ב97 אם אני לא טועה, אחת המלחמות המדהימות שראיתי בMMA.

RoyceGracie

New member
אני אהבתי את הקרב שלו עם באז רוטן

עוד בתקופה שלא היה כפפות- איזה בלאגן היה בזירות אז...

razcoren666

New member
לא היה כפפות??

אחי, הקרב היה בPANCRASE ולא היו כפפות כי גם ככה לא היו אגרופים שגורים לפנים...

למעלה