hmmm ok ! so... here´s a new one

fortune

New member
בראבו!!!

הגדלתי ושמתי לב שיש עומק עצום בתמונה. אהבתי.

PurpleGoat

New member
וואו =)

אלן פז יודעת שאתה כזה מוכשר? =) (עזוב.. אני נשמתי יותר מדי אוויר היום)

Humus_Chipsalat

New member
ok... since i don´t have hebrew

from some reason... i´ll comment in English WhatDa... ???? Ellen paz? as in ... English teacher?

giri

New member
צ´יפסלט, היי!

מצוין, בגדול. יש לי כמה הערות פרופורציות, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה לעניין הממוחשב... בכל אופן, אני לא מעירה - אם אתה רוצה תשאיר פה הודעה ואני אעיר.

giri

New member
אוקיי... קטילת אנטומיה.

עצם הלחי גבוהה מדי וזו הצללה חזקה מדי, כדאי לרכך. הגבות - ארוכות מאד, יש אנשים כאלה, ורובם נעזרים בעפרון...
הצוואר קצת בעייתי - עצמות הבריח גבוהות מדי ולא לגמרי קיבלו את הזווית המתאימה, ולסמן את קצה העצם בקו יורד היה עוזר. ההצללה באיזור הרצועה נראית כאילו לא יצא בדיוק כמו שרצית אז הכהית כדי "לעלות על". היד הימנית צצה בצורה חדה מדי תחת הרצועה כאילו הכתף פרוקה במקצת ומתחת למרפק שוב בעיה - השריר שתחתיו יוצא נמוך (או שפיקת המרפק גבוהה, איך שלא תסתכל על זה) כף היד דווקא ממש בולטת לטובה! היד השניה מצויינת, מסתדרת טוב גם בגודל ביחס לגוף וגם בחיבור. הצלעות - הרעיון נכון, אבל ההצרות גדולה מדי - מתוך בית חזה מפותח מאד לתוך מותניים צרים להחריד. לא יכול להיות דבר כזה. גם האגן מתאים יותר לבחורה, איפה השרירים, איפה ה"ציוד"? עשיתי "על גבי" הצעת תיקון בפוטושופ. אני שולחת לך שני קבצים, האחד הוא כפי שציירתי והשני מובלט. אם אתה עובד בפוטושופ וזה מוצא חן בעיניך, אתה יכול להוסיף את זה כ - layer עם OPACITY נמוך מאוד, כרפרנט.

roychu

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על התשובה המפורטת, כיף לראות כזאת השקעה!

גם לי יש כמה הערות...

לא בקשר לאנטומיה, כי גירי די מיצתה את הנושא, יותר בקשר לצביעה. א. ההצללות שלך לא עיקביות בציור הזה. בד"כ אתה מקפיד יותר שמקור האור יהיה אחיד כלפי כל חלקי הציור אולם הפעם פסיפסת קצת. אני אסב את תשומת לבך לעובדה שהיד הפנימית, הצלעות והנשק מוצללים ממקור אור שנמצא בצד שמאל של הדמות ומלמעלה, אולם ההצללה על היד החיצונית שנמצאת בחלק הפנימי, לא תואמת את מקור האור הזה אלא מתייחסת להצללה שנובעת מלמעלה ימין או מישירות ממול לדמות. בכל הצצלה אחרת היד הייתה מוצללת בחלקה הפנימי קלות (כי בסיבוב הגוף היא עדיין מקבלת אור ממוקד האור הדומיננטי שמצד שמאל למעלה), ובצד החיצוני שלה היא הייתה מוצללת יותר כי האור שנובע משמאל לא מצליח לחלוטין להקיף את הנפח של היד ולהאיר את כולה. כמו כן נקודות ההילייט בנשק צריכות להתאים לנקודות ההילייט של הגוף ביחס אלכסוני שמתאים למקור האור. אם נק´ האור הבהירה ביותר בנשק נמצאת בצד שמאל לך על זה עד הסוף ותייצר אלכסון מדומה לכל אורך הדמות שבו יש הבהרה והצצלה מתאימים. ב. המכנס. הייתי ממליץ "לתקוף" את הנושא בשתי דרכים אפשריות: 1. להחליט שזה מכנס דמוי עור/ספנדקס או כל חומר חלק אחר. במצב כזה הצביעה בשכבת הצבע היא חלקה לחלוטין ועל גביה בשכבת ההצללה ניתנת הצללה פרטנית לכל אזור (כמו בעבודה עם העור של הדמות עצמה). ראה כרפרנט לנושא הזה את העבודות של גירי ביחס לדמויות אקס מן או את העבודות במרקמים חלקים של קו האולטימטס של מארוול. 2. להחליט שזה מכנס בעל מרקם כמו נניח ג´ינס. בבחירה הזו הצביעה גם כן חלקה בשכבת הצבע ועל גבי זה מתווסף פילטר או אפקט של טקסטורה לבד (כמו למשל טקסטורת קאנווס בפילטר TEXTURIZER בפוטושופ), או מלכתכילה לצבוע בכלי צביעה שמייצר טביעות בד על האזור הרצוי (כמו למשל לצייר קטע אחד בעזרת המברשות והאייר ברש ואז לשכפל אותו לכל אורך המכנס בעזרת החותמת, מה שיגרום לזה להראות כמו טקסטורת צבע חוזרת על עצמה...). מקווה שהבנת את מה שניסיתי להסביר, בכל מקרה לגבי המכנס זו דעה אישית ולווא דווקא "טעות" טכנית.

Humus_Chipsalat

New member
i feel like i got beaten :)

ummm... d´ya want my lunch money also ? you mean mean couple
kidding... ummm... Damn ! i would have commented about everything... but... it´s English, and i hate it. so, a simple "thanks for you time" will do... oh, and Giri (!?)- sorry if I mispelled
thanks for that whole new line art... i´ll use it !

למעלה