Hojyo Takashi Folds

eyal reuv

New member
Hojyo Takashi Folds

הנה מספר דגמים של טקאשי.יש לי עוד כמה בודדים שקיפלתי ועדיין לא צילמתי. אני נורא מקווה שבספר שלו יהיו בעיקר דגמי דמויות,ושהספר יצא בשנה הקרובה.

eyal reuv

New member
Miajima Noboru Folds

הנה יוצר אוריגמי נוסף שאני מאוד אוהב לקפל את הדגמים שלו. אני נורא מקווה שגם לו יצא בקרוב ספר שירכז את כל העבודות המעולות שלו.

eyal reuv

New member
ואחרון Nicolas Terry Goblins

אחד הדגמים האהובים עלי-מעין טרול עם חרב מאותו נייר. הדגם ממש תלת מימדי,מצריך הרבה עיצוב וחובה לקפלו מנייר שבצדו האחד יש נייר אלומיניום. הדגמים מקופלים מניירות שונים: אחד מנייר משי ירוק מודבק לנייר אלומיניום ומצופה לכה לפני ואחרי הקיפול. השני מנייר ירוק עם סיבי עץ עדינים מודבק לנייר אלומיניום ללא לכה(גובלין עם אצבעות ) והשלישי מנייר כחול-תכלת עם סיבי עץ מודבק לנייר אלומינים עבה יחסית(גובלין עם אצבעות פשוטות יותר).

udiwudi

New member
הגובלין

שוב איל, תוצאות מרשימות מאד. אני גם מאד אוהב את הדגם הזה בפרט ואת כל היצירות של ניקולס טרי בכלל, הוא יוצר מאד מסוגנן שחותמו ניכר על כל יצירה שלו. אני אישית מקפל את הדגם הזה מטישיו פויל (כמו את כל שאר הדגמים של טרי). אודי.

kanabis34

New member
מגניב !!!

אני תמיד מנסה להבין מאיפה יש לך ולאודי את הזמן לקפל כל כך הרבה, ובכזאת מקצועיות קיצר אני נהנתי לראות את הדגמים :) המשך יום טוב, the_k

למעלה